DJ CD-soittimet

Back to luomisen tuska O

Harkitsen tässä DJ-CD-laitteiston ostamista... vaihtoehtojani ovat tällä hetkellä omnitronicin-460, geminin cdj-20 ja pioneerin cdj-100. Onko kellään kokemusta ko. laitteista (nopeus eli kuinka äkkiä laite reagoi tekemisiin/ luotettavuus/ kestävyys/etc.) ? Pioneer varmaan on hyvä mutta jo yhdelle sellaselle tulee saman verran hintaa kuin tuplapesäiselle omnitronicile. Jossain täällä puhuttiin että gemini on hidas... onko jollain kokemusta cdj-20:stä. Onko jollain jotain muita vaihtoehtoja mielessä? Ajattelin hankkia laitteet Thomannilta, paitsi jos jostain osuu esim käytetty pioneer halvalla käsiin (onko muuten jotain mihin käytettyä tarkataessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota?).

Jos meinaat hankkia jonkun tuplapesäsen, niin ainakin numarkin-36:nen on ihan perusvekotin, nopea, ja looppikin toimii, ei mitään tilpehöörejä, mutta miinuspuolena on nappien kestävyys.. Tätä ei nyt pidä käsittää väärin! Napit kestää henkilökohtaista kotikäyttöä, mutta jos niitä rupeaa tempomaan niinkuin suurinosa dj-kansasta taitaa tehdä (varsinkin alottelevista) niin nappien kontakti alkaa valumaan reisille...

Omnitronic 380:llä on tullu soitettua, se on syvältä.. Cue kohtaa joutuu näpyttämään freimi kerrallaan, hidasta (se taitaa olla denon-2000 klooni..).. Pioneerin cmx-3000nen taitaa olla kohtuu hyvä perus tuplapaketti, varmaan aika hinnakas tosin..

Originally posted by Caro:
[QB]
(se taitaa olla denon-2000 klooni..)..

First of all,olen samaa mielta herra Caron kanssa siita,ettei Omnitronic 380 ole hyva,vaan painvastoin,kuten mielestani kaikki muutkin Omnitronicin CD-playerit.. Mutta en todellakaan voi suostua siihen,etta Denon olisi muka hidas!Minulla on kokemusta Pioneereista,Omnitronicista,Reloopista,Gemineista ja Denonista.Itse omistan nyt Denon 2600F,ja mielipiteeni on kylla se ,etta Denon ja Pioneer jakaavat kesken ykkos sijan,ja muut,vaikka niilla kuin hyvin voisi soittaa ei tulee edes lahellekaan... Ennen nykyista soitintani,mulla oli Denon 2000F MK2,ja nyt se edelleen toimii yhdella kaverillani,kaveri soitti yhdessa partyssa,jossa oli Omnitronic 381Omega{Luulisin,etta jopa uudempi malli,kuin se 380?}ja hanen palautteidensa ja oman kokemukseni perusteella voisin sanoa,etta on todella suuri ero niissa,ja Denon omasta mielestani on paljon parempi!!!
Mutta topikin aloittajalle:Ei kannattaa ostaa vehkeita ilman sita etta nakisit ne,pitaa kokeilla vaihtoehdot ja paattaa mita haluat,vasta silloin se on objektiivista..
Tarkoitan sen,etta jos ostat kokeilematta jotain pelkastaan Plattarin neuvojen perusteella,niin et voi olla varma siita etta oliko siella jotain muuta samanhintaista,mutta parempaa,jota et edes kokeillut..Plattarin neuvot ovat kalliita,mut luota itseesi..
Soittimista se viela tetta: jokainen kehuu omaa{jos se oma ei ole tietty pa..a},joten mina -Denoneita,ja herra Caro vurossaan-Numarkia.Kun olettaisin etta Caro omistaa kyseista Numarkia,tai soittaa silla usein,vai mita?

Eli mun pitäis sanoa näin: "Kaikki cd-soittimet missä on pitch tai ne on alle 10v vanhoja on paskoja" ?

Sen verran vielä tohon... Että kyllä niillä paskoillakin oppii soittamaan. Ei se ole siitä soittimesta kiinni. Huonot vehkeet vaan vaatii paljon enemmän treenausta. Eli herkkä hermoisille ei varmaan kannata suositella mitään.

Kyllä se joutuu Denon 2000:ssakin kelaa cue-pistettä frame kerrallaan. Muutenkin kelaus on hiiidasta. Onneksi virheistä on opittu jo mallissa 2000mk2, mikä on jo huomattavasti parempi.

Hmm. en tiiä onko kukaan muu huomannut että Denonit tekee tasantarkkaan keskelle levyä semmoisen pyöreän naarmun?:

Tulipahan turha tupla-postaus. Sori Folks!

[ 06 October 2001: Message edited by: Erkki-Martin Luts ]

Originally posted by Anagonda:
[QB]Eli mun pitäis sanoa näin: "Kaikki cd-soittimet missä on pitch tai ne on alle 10v vanhoja on paskoja" ?

En mina kylla sita tarkoittanut..
Tarkoitin lahinna sita,etta minusta Denon ja Pioneer ovat parempi kuin muut..Ja kyl muillakin voi soittaa ihan hyvin,en kiista tata.Mutta eiks oo nain,etta hyvilla vehkeilla soittaminen on hienompaa?

Originally posted by Caro:
Omnitronic 380:llä on tullu soitettua, se on syvältä.. Cue kohtaa joutuu näpyttämään freimi kerrallaan, hidasta (se taitaa olla denon-2000 klooni..)..


Toihan on se niin perusmalli kuin vain voi olla, enkä sitä ole edes harkinnu... ja eikös ton 460sen jog pyörällä voi hakea noita cue kohtia jo hieman nopeammin??? mut onkos nois omnitroniceissa jotain yleistä "vikaa" jos ne on niin syvältä?

Originally posted by TfO:
mut onkos nois omnitroniceissa jotain yleistä "vikaa" jos ne on niin syvältä?
No ne ei lähe nopeasti cue->play. Joskus miettii pitkään joskus lähtee nopeammin. Mut propsit soittimelle nopeasta ja hyvästä pitch-bendista jolla voi ton viivelähdön nopeasti korjata. Kyllä noilla pystyy hyvin soittamaan, pienen harjoittelun jälkeen.

Originally posted by shkuroff:
Originally posted by Caro:
[QB]
(se taitaa olla denon-2000 klooni..)..
Soittimista se viela tetta: jokainen kehuu omaa{jos se oma ei ole tietty pa..a},joten mina -Denoneita,ja herra Caro vurossaan-Numarkia.Kun olettaisin etta Caro omistaa kyseista Numarkia,tai soittaa silla usein,vai mita?


Ihan herra ) heh.. Juu, en omista, ja enkä edes soita..

Olen kyllä alottanut soittamisen Numarkin cd-26:lla, joka oli kyllä ihan perseestä, ja on edelleen. Tällähetkellä se vaihtaa cue pointtia ihan ittestään, ja toinne play ei toimi kunnolla.. mutta sitä käyttä noin miljoona ihmistä sitä soitinta...

Numarkin kalleinta kakspesästä (ainakin silloin) olen päässy kerran kokeilemaan (se 36:nen) ja perus vehkeeksi se oli ihan pätevä laite.. Mutta jos samaan hintaan saan esm. pioneerin tuplapesäsen, tai denonin, ni sitten ostan kyllä ne (en tiedä sen numarkin hintaa tällähetkellä).

Ja mitä siihen denonin 2000seen tulee, niin ainakin ne jotka sitä on käytääny on sanonu että sen cuepointin näpyttäminen alkaa vituttaa kun riittävän monta vuotta sitä tekee (varskinkin jos pääsee käyttämään 2500-> tai pioneeria siinä samalla

Tuota Omnitronicin 380 soitinta en suosittele kenellekkään eikä se ole DJ käyttöön ratkoitettukkaan (juuri tuo kelaus on mm. liian hidas)! Se seuraava malli jog pyörällä vois olla ihan kelpo. Mutta pioneerin 100s soittimet olisi mielestäni hinta/laatu suhteeltaan buenot! Ja jos tuplapesäistä harkitset omnitronikilta niin 700 sarjan malleja katselisin thomanilta.

Originally posted by zimo:
Tuota Omnitronicin 380 soitinta en suosittele kenellekkään eikä se ole DJ käyttöön ratkoitettukkaan (juuri tuo kelaus on mm. liian hidas)!


Kyllä se on ihan yhtäpaljon dj käyttöön tarkotettu kuin nuo halvat dj levarit.. sitäpaitsi kuten mainittu, tuo 380 on denon-2000 koooni värkki, siinä on samanlainen kelaus, mutta play napista puuttuu vaan se viive mikä tuossa kloonissa on.

..no jokatapauksessa oma henkilökohtainen näkemykseni laitteesta on, että: "hermot menee!"

Originally posted by zimo:
..no jokatapauksessa oma henkilökohtainen näkemykseni laitteesta on, että: "hermot menee!" :cool:

Sen takia varaan aina askin röökiä / keikka. :)

psst. Caro voisi mainita koulussa sen et dj:n kuuluu polttaa tupakkia. :)

Onkos kenelläkään kokemuksia Pioneerin tuplapesäsestä? Onko se sama kuin 100s tai ne 500:set, mutta tuplana?
Ulkonäkö on ainakin aika wannabee...


Röökit in my ass Rööki is bad, mmkay?

Originally posted by Anagonda:
Onkos kenelläkään kokemuksia Pioneerin tuplapesäsestä?
...
Röökit in my ass :014: Rööki is bad, mmkay?


Kyllä tuo cmx5000(tjsp) on ihan ok vehje. Vaikka olevinaan todella elite tuo auto-mix yms. turhanpäiväiset toiminnot. Hyvin sillä pystyy soittamaan vaikka ulkonäkö onkin semmoinen futuristic :) Toiminnot ovat samanlaisia kuin muissa pioneerin tuotteissa. Onhan siitä olemassa cmx4000 josta on karsittu tuoa auto-mix ominaisuus viniin. Se olisi kyllä aika kiva ratkaisu. hinta tietoa ei ole, mut eiköhän se selviä tutkimalla / kyselemällä.


Röögtit ok. Höögit myös ;>

[ 10 October 2001: Message edited by: Erkki-Martin Luts ]

Originally posted by Erkki-Martin Luts:
Onhan siitä olemassa cmx4000 josta on karsittu tuoa auto-mix ominaisuus viniin. [ 10 October 2001: Message edited by: Erkki-Martin Luts ]



Eikun se on tuo cmx-3000 malli.. hintaa en kyllä muista vaikka päähän potkittas..

Originally posted by Caro:

Eikun se on tuo cmx-3000 malli.. hintaa en kyllä muista vaikka päähän potkittas..


Hintaa on varmaan vaikea tietää kun vehjettä ei ole julkaistukaan (pioneerin suosittelema hinta 1099$)... jään kyllä odottelemaan tuota vehjettä ennen mitään ostopäätöksiä... siinä kun on kaikki mitä cmx-5000:ssa miinus automix ja paljon uutta... esim. cdj-1000:sen scratchistä karsitumpi versio (vissiin muuten sama paitsi ei touch sensitiveä???) eli kuulema markkinoiden toiseksi paras scratch heti cdj-1000:sen jälkeen....
Jos jollain on mitään varmaa tietoa laitteesta niin kertokaa...

Originally posted by Chameleon:
Kertokaa kokemuksia Gemini CDJ-10- ja CDJ-20-soittimista sekä Omnitronicin CDJ-550- ja 570-soittimista. Millaset pitch-säätimet ja muut ominaisuudet? Mitä maksaa ja mistä voi tilata?


nämä keskustelut siis suoraan tänne

topic miksaavia CD-soittimia varten

kattaa esim.
tupla-cd vs 2 x cd
Ecler vai pioneer?


tms.

edit:topic nimi

[ 16 November 2001: Message edited by: 029 ]

O