Dr. Alex Paterson @Päiväkoti

Back to tapahtumat O

Erittäin positiivinen kokemus. Porukkaa oli tullut paikalle kiitettävästi joten Päiväkodin vaatimaton tanssilattia oli täynnä lähes koko ajan. Herra Patersonin selektio piti sisällään pääasiassa reggae/raggamuffin/dub-matskua mutta loppuillasta myös paljon paljon muuta laidasta laitaan. Erittäin vaihteleva ja mielenkiintoinen setti kaikenkaikkiaan. Peräti yksi Orb biisi kuultiin: Perpetual Dawn. Illan kovin biisi oli ehdottomasti The Bug - Run The Place Red (AFX Remix). Muuten olikin kohtalaisen leppoisaa musaa. Hyvä ilta, paljon porukkaa, loistava meininki. Kiitos Päiväkodin sedille ja tädeille! Niin ja Borzin ja Hosni olivat myös loistavia! Kiitos!

Joo paras meininki mitä oon päiväkodissa nähnyt \o/ :)

Kyllä vaan, oli todella mukavaa. Paterson osoittautui myös erittäin rennoksi hemmoksi, joka intoutui pelaamaan jalkapalloa (omalla pallollaan, jota kuljettaa aina mukanaan) sulkemisajan jälkeen. Myös aikamoisia tarinoita kuultiin. Tohtori kannattaa Chelseata ja kysymykseen Mikael Forssellin taidoista hän vastasi:

- Ouh, that Swedish pretty whino...

Heh, heh. Joo, illan ragga-anti hieman yllätti, mutta toimi kuin tauti. Savukone oli hauska kokeilu, ihmiset tanssivat kuin sumussa.

Kiitoksia kaikille, jotka olivat messissä. Teitä oli ihastuttavan paljon. Jatketaan samoilla linjoilla.

Quote by Päiväkoti HQ

Savukone oli hauska kokeilu, ihmiset tanssivat kuin sumussa.


Savukone ja valot tekivät Päiväkodista kerrankin bilemeininkiin sopivan paikan, käyttäkää ihmeessä jatkossakin! :)

- Katja

Onhan täällä ollut jo kymmeniä loistavia iltoja, Katjaa ei vain ole niissä kovin usein näkynyt...

okei, otan takaisin tuon "kerrankin" :) ja lupaan käydä useemmin. mutta savu on aina pop!
ja sitä ei voi koskaan olla liikaa ;)
- Katja

O