Miesten virtsaaminen

Back to tunkio O

Seisaalteen tottakai, ei sinne lammikkoon lorottaen vaan siihen astian reunalle ettei lorise mutta kuitenkin pysyy reunojen sisäpuolella..

Istualtaan olisi muuten hyvä juttu mut sinne putkeen tapaa jäädä se 1-2 senttilitraa mikä poistuu vasta kun nousee ylös ja sit se onkin jo housuilla, kauheeta säätöä siis vaatii :D

En tiedä ketään, joka virtsais istualteen.

seisaaltaan, koska istualtaan ei kikkeli mahdu olee pöntössä... osuu reunaan ja se on epähygienistä. Mut seisaalteen toki niin, ettei lorise.

[q]Eyebreak, 27.12.2008 00:48:
En tiedä ketään, joka virtsais istualteen.
[/q]
MOI! NYT TIEDÄT!

ihan yks lysti mulle. yleensä huimausdarrassa istun jo sen takia ettei jaksa seisoa tai edes pysty pysyy pystyssä ja no yleensä myös mahakin on silloin sekaisin joten helpompi istua ku kusta seisaaltaan ja kirota kuin limat valuu reisiä pitkin sukkiin.

ihan fiiliksen mukaa mennää. jos käyn pasalla samalla ni silloin istualtaan tietenkin.

Seison kahdella jalalla, teen pissan ja toivon että eturauhanen tuntee olevansa yksin, koska muuten tulee ns. "ujo pissa" jolloin virtsaputkesta ei tule pissaa vaikka kuinka tahtoisi.

:(

Se on Gallu[size=20]P[/size].

Ja mikä helevetti tääkin ny taas on?

[q]Freja, 27.12.2008 10:45:
Se on Gallu[size=20]P[/size].

Ja mikä helevetti tääkin ny taas on?
[/q]
Tärkeä kysymys, mikä saattaa mullistaa wc-teollisuuden.

[q]Freja, 27.12.2008 10:45:
Se on Gallu[size=20]P[/size].

Ja mikä helevetti tääkin ny taas on?
[/q]


Tästä on keskusteltu Etelä-Suomen Sanomien yleisönosaston palstalla, niin miksei sitten täälläkin...*nauru* Haluatko että korjaan tuon tuon virheen...?

[q]Eyebreak, 27.12.2008 00:48:
En tiedä ketään, joka virtsais istualteen.
[/q]

Tunnet varmasti, ne ei vaan tunnusta.

Suuhun.

seisten suihkussa.

Tosimies osaa kusta niin istualteen kuin seistenkin. Seisten enemmän taitoa vaatii tuo pönttöön osuminen varsinkin baarissa. (Valistakoon tämä informaatio teiden kaikkien tietämättömien elämän polkuanne ja ohjatkoon eteenpäin)

Puoliseisokissa kattoon krapula-aamuna, jos tahdot tehdä siitä vielä hauskempaa tee helikopteri samalla.

Sori nyt että kohdistuu just nyt tähän topicciin, mutta nää pistää mut pohtimaan et
A) mihin tää saitti on menossa?
B) miks mä vielä vaivaudun vielä lukemaan tätä?

FFS. KeVitKiin?

Ps.
Serious VaLa,
rekisteröityi: 10.8.2008 18:58
viestiä: 1073

Kannattaisko sun ehkä alkaa miettiä et mitä kaikkea suollat tänne...? Pikaselta laskemiselta reilusti yli 5 viestiä päivässä ja jos nää on tätä tasoa, niin... Mä jankkaan täällä vitusti turhaan ja mul on vastaavat luvut 22.11.2001 ja 2713 viestiä. En nyt mitenkään tarkoita rajoittaa sananvapauttasi, mutta sori nyt, mun mielestä topicci siitä millä tavalla miehet virtsaa menee nyt sekä forumin aiheen että yleisen merkityksen ohitse pahasti.

Seisaalteen, julkisissa vessoissa pitää paskantaakin seisaalteen. Ällöö jos kyrpä osuu posliiniin, ei tiiä mitä tippuriporukkaa siellon käyny pissimässä.

Venaan sitä päivää kun pöntöt muotoillaan niin, että kikkelin kohalle laitetaan semmonen syvennys (mielellään myös eteenpäin ni voi käydä muna pystyssäkin paskalla ilman että kuset valuu lattialle, tai että sen joutuu rynttäämään luonnottomaan kulmaan niin, että rusto rutisee ja paska tippuu terskan päälle).

Lahden muotoiluinstituuttiin terkkuja!

[q]alek szahala, 13.1.2009 01:28:
(mielellään myös eteenpäin ni voi käydä muna pystyssäkin paskalla ilman että kuset valuu lattialle, tai että sen joutuu rynttäämään luonnottomaan kulmaan niin, että rusto rutisee ja paska tippuu terskan päälle).[/q]

Muutama mielikuva joita ilma olisin elänyt viattomamman elämän.

[q]Juhgu, 13.1.2009 01:31:
En tiedä, mutta jos löydät jostain päin Internetiä oikeasti hyvän keskustelupalstan ni kerro toki mullekin.
[/q]Mä kerron heti kun perustan ite sellasen forumin missä MÄ oon ylivaltiaana natsina jakelemassa oikeutta taivaan ja maan väliltä.

[q]alek szahala,(mielellään myös eteenpäin ni voi käydä muna pystyssäkin paskalla ilman että kuset valuu lattialle, tai että sen joutuu rynttäämään luonnottomaan kulmaan niin, että rusto rutisee ja paska tippuu terskan päälle).
[/q]

Sä oot Alekki viel sen verta poikanen ja vasta kokeilemassa raajojasi muaailmalla, että setä kertoo nyt sulle pikku salaisuuden. Kun oot tarpeeks äijiintyny niin korvaan ja munaan alkaa kerääntyä vaikkua (arvaa vaan kumpi haisee pahemmalta). Tukka kasvaa mutta selkään kasvaa tukkaa vielä nopeemmin. Maha roikkuu jne jne.

Tiiäks jo mihin tää on menossa?

No mä kerron kuitenkin, että erektio päällä kustessa ainoo oikee tapa on vetästä Jarkko Niemiset toisella kädellä niin, että olkapää lähtee miltein irti sojoittaessaan yli Uber sieg heil asennossa takaraivos takapuolella. Tämän jälkeen painetaan leuka rintaan ja ähistään samaan tapaan kuin oltais aamukuuden aikaan asemalla odottamassa M-junaa kotio - kessi vapaaks ja jos olette pyllistäneet oikein

(vähän siihen samaan kaareutuvaan asentoon alaselkätaipeen kohdalla, jonka muodostaisitte jos olisitte DTM:ssä juhlistamassa vuodenvaihdetta, ilo puuterit molemmissa sieraimissa ulvoen Karl Gustav Mannerheimin nimeä - siinä ihanassa päätykopissa)

taaksepäin pitäisi jäykentyneen siittimen sojoittaa nyt kohtisuoraa pöntön pohjan suuntaan.

Että sellaisia terveisii Lahteen ("saaks lähettää terveisii? ... MOIKKA JUHGU!), meillä Vantaalla ei tarvita normi pöntöistä mitään kiasman eteen aseteltavaa sähköistä riukuu, minkä yli toi yks teini-idoli voi talvisin käydä yrittää sutasemassa sen yli pitkää taitelijanimeä. Ei kellään riitä pissa siihen.

Piis, i'm out!

Kun joitain tuntuu häiritsevän miesten loriseva tapa tyhjentää virtsarakkoansa, ajattelin laittaa pystyyn gallubin.

Mikä on oikea tapa miehillä tehdä tämä toimenpide?

O