The Basement @ Raatikellari JKL

Back to tapahtumat O

Joo-o mitähän sitä sanos... Musiikki oli kyllä hyvinkin OK, ehkä jopa enemmänkin, mutta näemmä Blazen 1.5e:n ilta verotti porukkaa. Harmi, sillä tämmöistä herkkua ei kovin usein saada, varsinkaan näillä sisäänpääsymaksuilla. No ei voi mitään... :crybaby:

Ai niin, sehän toki piti mainita että parhaimmillaan tanssilattialla oli jopa 11 ihmistä!!111 Toisaalta enempi tilaa meille ;) mutta tunnelma oli kyllä hiukan "eksynyt autiomaahan". Ei kai Raatiksen "no more techno, ever"-maine 90-luvulta vieläkin kulje ihmisten mielissä?

Joo, musa oli kaikin puolin jees :)
Kunnon kiksukimara teki vaihteeksi terää. Harmi vaan, että väkeä ei todellakaan ollut tarpeeksi, joten joutui taas "esitanssijan" hommiin :eek:
Oli muuten jätkien prosenttiosuus varmaan isompi kuin DTM:ssä.

Kyllä mä kuitenkin ihan mielelläni näkisin näille jatkoa, torstai sopisi varmaan paremmin, jos viikonloppu ei sovi näihin kuuluisiin "musiikillisiin linjauksiin". Ja pistäkää siihen line-uppiin vaikka joku "Armin von Buuren" tai "Paul van Dyke" tai "Carl Cocks" että porukkaa tulee enemmän ;)

Juuh, ensi kerralla vedetään vähän suuremmalla mittakaavalla, artistien ja mainonnankin osalta.. Hiukan yllättävää ehkä, mutta johto oli väen vähyydestä huolimatta innostunut järjestämään illan uudestaan. Restel kun on kuitenkin kyseessä, niin rattaiden pitää pyöriä aika pitkään ennen kuin mitään saadaan käytännössä aikaan..

Kiitos kuitenkin palautteesta, ja nähdään kyllä vielä samoissa merkeissä!

O