Code Red - ranseXperience jälkilöylyt

Back to tapahtumat O

Eipä ole topicia vielä avettu tähän, joten avataan. Omasta puolestani tattis asianomaisille!

Oli kyllä kivat bileet. teepeitä oli tungokseen asti, mutta eipä näyttänyt menoa haittaavan. tunsin itseni äärimmäisen vanhaksi :/

JussiT ( <- ;) ) soitti kivaa setitystä ja sai porukan huutamaan hullaantuneena, loistavaa! seuraavat deejiit (holle & radiac vai mites noi menikään) aloittivat loistavalla biisillä. brother brown - under the water :heart:

oli muuten ainoa kerta ton biisin aikana kun viimeisen 6kk aikana olen heiluttanut peppuani bileissä, kiitoooos ja kumarrus.

Alakerran housetarjonta oli myöskin erittäin mukava yllätys, tuli sielläkin notkuttua riittävästi illan aikana. btw kiitos sakulle cd:stä, hyvää setitystä!

Kiitos kaikille tutuille ja omalle kullalle hyvästä seurasta :)

Olipas kivat kekkerit. Yläkerrassa menoa riitti tungokseen asti. Taisinkin jumittua alakerran housailuun melkein koko illaksi. Kiitos loisto kemuista!

Siis aivan mahtavat pippalot, etenkin musiikillisesta puolesta. Yläkerran musiikki oli alusta loppuun saakka ihan HUIPPUA!! En ole piiitkäään aikaan tullut kotiin niin väsyneenä kauheesta jammaamisesta.. Epäilin vähän Proteusta, että taas tulee mättöä, mutta setti olikin ihmeellisen hyvä.. etenkin loppua päin tuli william orbit - barber's agadio for strings! Sairas fiilis tuli muutenkin illasta.

Kun alkoi yläkerrassa puhti loppumaan niin oli hyvä mennä alakertaan rauhoittumaan, missä sai kuulla hyvää housea. Tosin sielläkin oli aika meno loppua päin..

Kiitokset vain soittajille ja järjestäjille. Tony, lisää vaan tälläistä!

Kiitos Tony, kiitos Juha!

Tulipas oltua humalassa...ens perjantaina lisää keittoa. :)

Pääsin tulemaan vasta yhden jälkeen ja jumituin rappujen yläpäähän niin että empä montaa kertaa tanssilattian puolelle ehtinyt :sad:

Mut oli kyllä ihan hullun kivaa!!!!

Kuvia on muuten kamerassa, pitäisi taas kerran löytää toi kameran piuha jostain... prkeleen muutto kun on kaikki pakattu liian hyvin piiloon.

nooh, huomenna varmaan suuri etsintäpartio liikkeellä täällä kämpillä :)

Jees, oli ihan kivaa, jussi soitti toosi hyvää :) vaikken mä siel tanssialueella niin viihtynytkään, ni penkkijammailin hengessä mukana :) oli vähän väsy kun päivätorkut jäi väliin...
laitteen kuvat laitetaan jakoon kunhan tosiaan se piuha löytyy täält kaaoksen keskeltä :)
ensi kertaan, kiitoksia tästäkin!

Sitä lähdettiin hakemaan ja se tuli löydettyä...hyvä meininki, hyvää musaa, kylmää juotavaa ja paljon tuttuja!
Isoa kiitosta Tonille ja Juhalle ja muulle poppoolle! :D

Hauska ilta oli kyl..Holle&Radiac-shöy oli kyl aika mieletöntä nostoa! :excellent: ..myös Proteuksen trance/kixuklassikot saivat ihon kananlihalle ja kixusormen pystyyn :hearts:
..alakerrassa Vertigo heitti letkeetä housea, siellä oli välillä kiva käydä viilentymässä ja tsillaamassa. :)

..ja ananasmehukin oli hyvää! :hah:

...On se hyvä, että musa maistu ja silleen. Toi 3,5 tunnin soitanto hieman hirvitti etukäteen (pitkä aika?) mutta kiitos ihmisten supportin ;) oli lopputulos se että soiteltiin vartin verran yliaikaakin...

No niin, summa summarum;

Eipä tässä paljon tarvitse enää lisätä edellisiin kommentteihin! Ilta oli kaikin puolin varsin onnistunut :) Kaikkien setit olivat todella hyviä, mutta varsinkin Hollen ja Radiac'in paketti yllätti monet. Sanoisin, että varsin positiivisessa mielessä... ;) Myös Proteuksen setti oli kaunista kuunneltavaa, Jussin missasin, mutta hyvää vääntöä taisi olla. Näin luin ihmisten kasvoilta heidän tullessa välillä alas chillailemaan ;) Niin ja tietysti unohtamatta Sakua, pöytien päällä tuli joo tanssittua. Harvoin enään moiseen ryhtyy, kiitokset siis Sakulle siitä :)

Lisää trancea on luvassa jo seuraavissa Club CR'n kemuissa, todella spesiaalia settiä luvassa Unicornilta, lue lisää omasta topicista ;)

Code Red kiittää ja kumartaa, soittajat ja bailaajat, te kaikki teitte näistä kemuista unohtumattomat!!!

Lovee...

Oli kiva käydä ja olla :)

Soittokin sujui ihan kivasti ja tunnelmaa riitti. Alkoholia oli vähintäänkin tarpeeksi, ja jatkotkin loppui vasta sunnuntain puolella.

Kokonaisuudessaan onnistunut reissu, siis :)

Eipä ole näin kivaa ollut aikoihin bileissä! Kiitoksia bilettäjille, jotka täyttivät lattian aivan huomaamatta. Kiitos järjestäjille, sekä Jussille. Biisilistasta kiinnostuneet löytävät sen täältä.

Hyvää musiikkia koko illan sekä ylhäällä, että alhaalla. Jengiä riitti tungokseksi asti, mutta tuo ei ainakaan itseäni haitannut. Sakulle kiitos "toivebiiseistä" :hah:

Täytyy kyl tunnustaa, et vaik proge onkin mun juttu, niin kyllä tranceki kuulosti taas pitkäst aikaa tosi hyvält!!! Jengii oli ihan kipeesti ja fiilikset kaikil katos, kiitsat järjestäjille!!!

Seuraavii taas jo odotelles..

:cool:
Kyllähän oli taas hauska reissu turkuun, tuntuu että viikonloput tulee aina kulutettua siellä, mutta mikäs sen mukavampaa kun ihmiset on kivoja ja ystäviä paljon :)
Hannalle ja Jussille kiitos majapaikasta, oli kivaa ja sain jopa nukuttuakkin la-su yönä mitä on tav. poikkeavaa.. harmittaa että taas tuli trivialissa turpaan jossain lauantain aamutunteina :sad:

Musiikki oli vallan mahtavaa ja Protsksun trance-setti jäi hyvin mieleen, se toimi paremmin kuin hyvin :hearts:

Kiitokset järjestäjille, ja kaikille tutuille :cool:

Nyt ootetaankin sit jo PVD:tä :excellent:

Noniin, ei löytynyt omaa kaapelia, mutta dakyy lainasi mulle toista piuhaa (kiiitooos) :)

http://users.utu.fi/~telain/galleries/cr_12_09_2003/

tuolla olis pari kuvaa illasta.

tsah tsah ja ens kerralla uusiksi :heart:

Valitettavasti henk.koht. ei oikeen meno uponnut, imho Lime on kyllä aika karmee paikka bileille... Musa oli kerrassaan loistavaa ja kutakuinkin omaan makuun, erityisesti proteuksen setti yllätti (positiivisesti). Sitä tönimistä ja tungosta vaan ei jaksanut, saatto tää vähän apee kuva bileistä johtua omasta väsymyksestäkin toki.

Mut joo, jatkossa baari-illat ja bileet erikseen kiitos :)

-ReQ-

Sakumiehelle kiitokset cd:stä!
Maistuu... ;)

Hyvät kemut. Thanx Tony...

O