[:] SUOMESSA ON SĂ„TEILYVAARA! [:]

Back to tunkio O

Tervehdys,

tämä KORRUPTIOSIVUSTO poistaa tätä viestiä eli toimii samalla tavoin kuin valtiomme: ihmisten terveyden ovat valmiita vaarantamaan ja poistamaan tämän tiedon täältä sivuilta!

Suomessa on siis säteilyvaara ollut jo useita päiviä, tässä yksinkertainen selitys:

"Mikäli räjähdys tai tulipalo nostaa hiukkasia stratosfääriin, laskeuma kulkeutuu kauas ja leviää hyvin laajalle alueelle, mutta paikallinen saastuminen jää pienemmäksi."

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Radioaktiivinen_laskeuma

Fukushiman ydinlaitoksessa on tapahtunut 3 räjähdystä ja kaksi tulipaloa, itseasiassa tällä hetkellä kun tätä kirjoitan niin juuri puhkesi uusi tulipalo neljännessä reaktorissa: Suomeenkin on monta päivä virrannut ilmavirtojen mukana säteilyä, varsinkin raskaana olevien tulisi pysyä sisällä koska hetkittäin voi tuulen mukana tulla suuriakin määriä säteilyä.

Ps. En ole ostanut yhtään purkkia jodia, en omista edes suolaa missä on jodia.. Sensijaan minulla on luomusipuleita, sipulihan siis sisältää luonnollisesti jodia, myös kala. Synteettinen jodi on itsessään syöpää aiheuttavaa, joten sitä ei tulisi syödä ellei ole esim. merilevää saatavilla. Tätähän voi luontaistuotekaupoista löytää!

Tässä on koko artikkeli koskien asiaa jos sen pistää esim. allekirjoitukseksi niin korruptoitunut ylläpito ei voi poistaa sitä:


http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

- Kiltamestari

hamppu alkoon.

HEI MEE IHAN OIKEESTI HIPPI NYT JUMALAUTA HOITOON!

http://www.411mania.com/siteimages/facepalm_jim_76437.jpg


SUOMEEN ON JULISTETTAVA VÄLITTÖMÄSTI HÄTÄTILA!

O