JAPANIN YDINONNETTOMUSS PAHEMPI KUIN TSHERNOBYLISSĂ„!

Back to tunkio O

Tervehdys,

on käynnissä historian suurin sensuuri ja valehteluoperaatio: Japanissa on tapahtunut suurempi ydintuho, kuin TShernobylissä ja valtiomme ei hiiskukaan asiasta!

Monia asioita on jäänyt sanomatta, mm. että yksi räjähtäneistä reaktoreista on ns. MOX-reaktori joka voi aiheuttaa 2 MILJOONAA KERTAA pahemmat tuhot kuin Tshernobyl!

Myöskään ei kerrota sitä, että Suomessa on JO NYT SÄTEILYÄ: tämän takia säteilykeskuksen sivut eivät enää näytä reaaliaikaista säteilyä Suomessa!

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

- Kiltamestari

Osta säteilymittari jos et luota viranomaisiin, sillähän tämä totuus selviää. Radioaktiivisuus on muuten luonnollinen ilmiö ja näitä haljenneita atomeita on tosiaan ympärillämme. Aurinko on muuten kans yks iso ydinreaktori.

TL;DR

http://mcgroin.wippiespace.com/Kuvat/brainfuck.jpg

Ja: repesin tuolle sivuilla olevaan kaavioon jossa säteily hyppää S U O M E E N ! ! !

FEIKKI

[:] puuttuu postauksesta! illuminati valtas bonekon ja käyttää sitä omiin viestinnällisiin tarkoituksiinsa!

TL;DR

Ja: repesin tuolle sivuilla olevaan kaavioon jossa säteily hyppää S U O M E E N ! ! !


Tuohan vain osoittaa sen, että tämä kaikki on salaliittoa Suomea vastaan. Illuminaatit ovat todenneet suomen olevan liian vaarallinen ja päättivät tehdä asialle jotain.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_l6nte5IMeY1qc0m6fo1_500.jpg

Melkein pistin tämän lukkoon koska näitä omalaatuisia topikkeja on jo spämmiksi asti, mutta Japanin ydinvoimalaongelmat ovat sinänsä ihan hyvä ja vakava aihe keskustelulle. (Vaikka itse aloituspostauksen "blogi" onkin aika paranoidia tekstiä ja siellä kannustetaan laittomuuksiin, joita tämä sivusto ei hyväksy.) Olisiko kenelläkään mitään asiallista sanottavaa?

Tätä topikkia pidetään silmällä ja lukko heilahtaa herkästi. Kuvareplyt yms. voi jättää postaamatta. Katsotaan josko tästä aiheesta saataisiin ihan järkevääkin keskustelua.

ONNETTOMUSS!

halusin tulla sanomaan WUU enneku tulee lukko!

[size=4] ää sapsu ehti jo kirjotteleen, sorry postaukseni! :D[/size]

taasko näitä robbin hoozin salalittoteorioita. Linkkikin menee omalle sivulle :D

JA toi kuva sun sivuilla, jossa radioaktiivisuus leviää 10 pv japanista kapeana suippona suomeen ja siellä punasta, on paikallisen huumorisivuston tuotosta, jolla naureskeltiin jodia kaappaavia mummoja vastaan :D

Antakaa määkin huudan

Jokainen uusi tuplatunnus menee bannille, samoin jokainen niillä tehty uusi tuplatopikki lukkoon. Meilläpäin sitä kutsutaan sinnikkyydeksi.

http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=98788

O