JAPANIN YDINONNETTOMUSS PAHEMPI KUIN TSHERNOBYLISSÄ!

Back to tunkio O

JAPANISSA ON NYT KOLME REAKTORIA SULAMASSA, YKSI NÄISTÄ SISÄLTÄÄ YDINASEISTA PERÄISIN OLEVAA PLUTONUMIA JA SE SAATTAA AIHEUTTAA SUUREMMAN TUHON KUIN THSERNOBYL! SUOMEEN ON JULISTETTAVA VÄLITTÖMÄSTI HÄTÄTILA JA MAAMME YDINVOIMALAT ON SULJETTAVA!

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

OMGOGMOGMGOGMOGMGOMGOGMMOG...ASASDSADASDSADASDASDASDAS.. kamalatilanne!

Japani on sen verran kaukana ettei ole kovin realistista julistaa tänne mitään hähätilaa. Tsernobyl oli kuitenkin suhteellisen lähellä Suomea ja en ole kuullut että sekään olisi aiheuttanut mitään vakavia ongelmia Suomessa. Jos ydinvoimalat suljettaisiin, niin eipä sitä vaihtoehto energiaa ihan hetkessä saataisi korvattua ja suuret määrät ihmisiä olisi ilman sähköä.. ei mitään järkeä. Ja etkös sinä manaillut sitä maailmanloppuakin 2012, niin mitäs väliä sillä enää on jos vuoden pyöritellään sähköä ydinvoimalla ennen kuin se zombiholokaust tai mikälie iskeekään sillon 2012 jouluna

Muistan erään avohoitopotilaan joka kulki kesät talvet toppatakki päällä, koska japanilaiset autot säteilee 2.maailmansodan aikaisten ydinpommien takia :D Propellihattu päähän ja pelkäämään kaikkea.

KUIN MUSTA TUNTUU, ETTÄ TÄSTÄ(KIN) TULEE TAAS TOPICIEN AATELIAA!!!

trolololol

nauroin.

KYLLÄ TÄSTÄKIN KABINETILLÄ SELVITÄÄN

"- Kukaan ei tiedä, koska tuo ydinjätepilvi saapuu Suomeen, jokatapauksessa ydinvoimalasta on vapautunut pilvi, mikä sisältää ydinjätettä ja nyt hallituksemme yrittää PEITELLÄ ASIAA! "

Kuulostaa jotenkin tutulta, jos on lukenut vähänkään noita Henrin blogeja (minä valitettavasti olen) Mua alkoi nyt kyllä pelottamaan ihan oikeesti. YDINVOIMA PITÄÄ LOPETTAA KOKO MAAPALLOLTA HETI NYT, KOSKA VOI SATTUA TÄLLÄISTÄ!!!!

NEVAR FORGET: "minun kauttani on toteutumassa Uusi Maailmanjärjestys. "Ihmeiden aika ei ole ohi!"

Vuosi 2012 lähenee kokoajan, Rakkauden Ajan koitto on lähellä"

(c) Kiltamestari

"-
NEVAR FORGET: "minun kauttani on toteutumassa Uusi Maailmanjärjestys. "Ihmeiden aika ei ole ohi!"

Vuosi 2012 lähenee kokoajan, Rakkauden Ajan koitto on lähellä"

(c) Kiltamestari


Eikös hyvin vastaavilla sanoilla terroristijärjestöt toitoa omaa agendaa. Onko odotettavissa vuonna 2012 "Kiltamestarin" terrorihyökkäys Suomeen?

O