Suomen vuoden 2012 selviytymisasema: Kylä

Back to tunkio O

Mun mielestä kaikkia huumeita ei pitäis laillistaa (tsek post before), jonka lisäksi mä ennustan, että vuonna 2015 tapahtuu jotain merkittävää.

OLIN OIKEASSA!

Jutut senkun "paranee"..
Sen tuhannen foliohattuun jo tahtomattaankin törmänneenä todettakoot, ettei nekään sentään noin kujalla ole.

JUSSI SORO TYKKIMÄEN VAHAKABINETTIIN!!!!!1

mistä näitä topicceja oikeen tulee?

Ootko ihan oikealla foorumilla?

et sit ku poliisi pamputtaa ovella sisäänpääsyä, pitäisikö hampunkasvattajan näyttää tätä nk. kiltamerkkiä veli viranomaiselle samaan tapaan kun TV:n jenkkisarjoista tuttu poliisi vilauttaa rosvolle?

Ymmärrän kyllä pointin, tyhmyydestä voidaan sakottaa, mutta hulluudesta ei?

LOL

Mahtikamaa.

IMO aihe ei paljoa eroa kiinnostavuudessa jostain "Unet ja muut houreet" tai "Peli jonka viimeksi läpäisit" triideistä. Ja toteutuksessahan tämä hakkaa noi mennen tullen!

nyt ei oo ihan kaikki inkkarit kanootissa...

Saisko kylässä vierailla vaikka ei omista bonekoa? Kuulostaa huisin jännältä, vähä niinkö mad max.

Kyseessä ei ole mikään turistirysä, meitsi on ainoo turisti siellä.. ;

Tarkoituksena on siis rakentaa tuo selviytymisasema ja kun kaikki on valmista niin julkistamme paikan sijainnin, mihin kaikki voivat suunnistaa pimeinä aikoina.

Ilmeisesti näes kaikki sähköt menevät poikki niin tulee tosiaan olemaan tarvetta tällaiselle, monet ihmiset tulevat olemaan vailla suuntaa ilma tällaista turvasatamaan, mihin keräämme kaikille ruokaa ja suojaa.

Minä vahingossa koko selviytymisasema. Tämä paha?


....
Nyt myös laukaistaan betavaihe prototyyppitutkimuksesta eli 200 ihmistä pääsee tieteellisesti ja virallisesti tähän tutkimukseen mukaan. Aluksi homma toimii anonyymisti, mutta kunhan luvat on saatu kuntoon niin nämä 200 betatestaajaa saavat myös virallisesti ksavattaa myös THC-pitoista hamppua. Kuten olen aikaisemmin sanonut, on Killoilla ollut pitkään yhteys poliisiin ja nyt parisen vuotta sitten yhdistäydyttyämme internettiin jäsenmäärämme kasvoivat exponentiaalisesti.
....


*whaat**släp**ding**justjoo**täh**toktok*
Henri. Ei näin .. Pois nyt sieltä pilven reunalta. Nykylain mukaisesti sun touhu
määritellään 50 luvun pykälien 1§ (1 mom kohdat 2,4 ja 5), 2§ (1mom kohta 3 ja 5), 2a§, 3§, 4§ ja 5§ mukaisesti, etkä oikein voi puolustaa itseäsi 7§ avulla ENNENKUIN sinun terroria aiheuttava propagandasi maailmanlopusta toteutuu.

Killoilla on varmasti yhteydet poliisiin - poliisin asiakkaana.

Tiedätkö miksei tällaisia saa myydä suomessa?:

http://steve.ruble.name/wp-content/uploads/meth_lab.jpg

Sir henri risti on klubbarin johanna tukiainen.

Ei pysty ottaan selvää onko herra:

a.Eeppinen trolli

vai

b.Tosissaan.



Tiedätkö miksei tällaisia saa myydä suomessa?:

http://steve.ruble.name/wp-content/uploads/meth_lab.jpg



ei saatanan,.,pikkusen repesin! :D

Mä haluun tollasen metalabin =D

Eikös jokaisella ole kuitenkin oikeus mielipiteeseensä/ajatusmaailmaansa?
Ok, suurimman osan teistä mielipide on se, että Henkka o ihan väärillä poluilla, mutta täytyykö topikkia silti tulla pilaamaan kuvareplyillä ja muilla urpokommenteilla?

Antakaa Henrin olla tätä mieltä, mitä hän on - itestäni on ihailtavaa, että hän ei lähde mukaan vittuiluunne, se jo kertoo että kuka tässä se järkevä henkilö on. Miksei voisi antaa tämän(kin) topikin pysyä aihealueella ja antaa niille tilaa kommentoida asiaa, jotka tästä ovat kiinnostuneita tai mielipiteitään/ajatuksiaan haluavat jakaa (mikäli enää edes uskaltavat, koska pelkäävät että heidätkin tulee leimattua).

IBTL!

http://images1.memegenerator.net/Victory-Baby/ImageMacro/3725808/nigga-stole-my-boneko.jpg

Eikös nyt ole ihan virallisesti myönnetty että vuonna 2012 auringon aktiivisuus on suurimmillaan pitkiin aikoihin, tai jotain? Mitä siitä sitten seuraa vai seuraako mitään, sitä en tiedä?

Tervehdys,

nyt kun olen saanut huomionne, niin kuunnelkaahan hetki. Yleensä lähteet ovat lopussa, mutta laitan ne nyt tällä kertaa aivan alkuun, koska teksti tulee olemaan ensikertalaiselle todella lennokasta ja jopa uskomattoman kuuloista heti alussa:

Linkki NASA:n sivuille, käsittelee vuonna 2012 tulevaa aurinkomyrskyä: http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2006/10mar_stormwarning/

Mayat ennustivat tämän tapahtuman ja omasivat niin tarkat tiedot, että tiedemiehet eivät tänä päivänäkään ymmärrä sitä. Eikö meidän kannattaisi siis myöskin kurkata, miten heidän ajatuksiaan on tulkittu: http://yhdenlaki.wordpress.com/

Näistä kahdesta linkistä vedettävä johtopäätös on se, että vuonna 2012 on todellakin tapahtumassa jotain merkittävää. Ehkä ihmisrotu ei edes selviä, mutta minulla on tunne; että selviytyminen on mahdollista. Kuten yhdenlaki-linkissä todetaankin, 3D elämä ei tule selviämään: minulle tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset jotka käyttäytyvät kuin rakit, eivät selviä. Rakit eivät osaa saalistaa, tiikerit osaavat. Miten tämä saalistus sitten tapahtuukaan, niin sitä meidän tulisi yhdessä miettiä ja kehitellä: se ei kuitenkaan ole saalistusta, että haemme raatomarketeista raatoja, pikemminkin jotenkin sillä tapaa voisimme selvitä mitä Bonekossa ehdotetaan.

Nyt kun mietimme hetken sitä faktaa, että hamppu on ihmiselle paras ravinto ja paras kasvi kulttuurillemme, siitä voi rakentaa jopa autoja ja taloja, polttoainetta ja vaatteita. Ja yhdistämme sen siihen tietoon, että Suomen "terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen" sivuilla (missä on siis kaikkia kasvien siemeniä esim.) ei ole hampun siementä listallaan, onhan se kiistatta ravintopitoisin siemen maan päällä ja myöskin Suomen "oikeudessa" on tuomittu tuhannet Suomalaiset rikokseen, maanviljely on tämän "oikeuden" mielestä rikos. Sama pulju muuten kuittasi lahjusrahat sikainfluenssan yhteydessä myrkkyrokotteistaan. Tämä on sama syy, miksi kansanedustajat tilaavat itselleen torkkupeittoja: tämä ei ole enää yhteiskunta, sillä se ei ole yhteinen. Kilta on yhteinen, maapallo on yhteinen. Samasta syystä mtv3, nelonen ja muut "mediat eivät ole enää medioita: jokapuolella pitäisi lukea kissankorkoisin kirjaimin 2012 vaan onko näin? Samaan aikaan puuttuu virallinen selvitymissuunnitelma vuodelle 2012, myöskään tätä ei ole vaan päinvastoin: kun sähköt menee poikki niin tämä "yhteis"kunta hajoaa, siteet mitkä ylläpitävät luonnotonta tilaa menevät poikki ja on aika taas elää, saalistaa, pelata elämänpeliä: ei kuolemanpeliä. Sen takia varmaan kansanedustajat ottivatkin itselleen pienet erorahat tässä hetki sitten, kun ilmeisesti aikovat kadota maan alle kuin madot.

Okei, mä en ole katsonut telkkaria tai seurannut muutenkaan Suomen mediaa lähes vuosikymmeneen. Ja voi pojat, tunnen todellani löytäneeni jotain todella paljon merkittävämpää ja täyttävänpää elämääni sensijaan mietiskelystä ja puutarhanhoidosta! Median sijaan, meitsi on alkanut käyttää ahkerasti internettiä ja olen jakanut tietoa suunnilleen jokaisella Suomen forumilla vuodesta 2012 ja luonnollisesta elämäntavasta. Kiltoja voidaan siis pitää jo mediana pelkästään tämän tiedon valossa. Tämän voit tarkastaa hakemalla googlesta nimimerkkejäni: turisti, Futuristi, semifu futuristi, Sir Henri Risti, Robin Huudi ja Anakin eiktiwan. Tässä taannoin kun huomasin suomi24-keskustelussa, että kansanedustajat ovat ostaneet itselleen Suomen kansan rahalla "torkkupeitot". Myös Suomen "media" on läpeensä korruptoitunut. Tämä heijastelee hyvin sitä syytä, minkä takia itse päätin hylätä tämän "yhteis"kunnan eli aloin rakentamaan Kiltoja ja omavaraista kulttuuria kotiini, jota kutsun Bonekoksi eli Bonsai Ekosysteemiksi. Ei ole kenenkään syytä jatkaa tätä "valkoisen miehen taakkaa", että rahalla voit omistaa ihmisiä, eläimiä, kasveja, maata, nyt on aika palata omavaraiseen elämään: maa ja aurinko elättävät meidät täällä, "yhteiskuntamme" tuhoaa elämää, täällä heitetään ruokaa hukkaan samalla kun naapurit näkevät nälkää. Ei maailma silleen toimi, maailma toimii jakamisella. Siksi minä olen itse jakanut alkuperäiset fuityloops ja reason musiikkitiedostoni 6-vuoden ajalta netissä ja myöskin Bonekon olen julkaissut vapaana tietona, vaikka nämä kummatkin olisivat rahanarvoisia juttuja, mitkä kannattaisi "valkoisen miehen" periaatteilla pitää visusti piilossa itsellä, kuten kulta arkussa.

Näin en kuitenkaan tee, en ole rakki vaan tiikeri: tiikerit on laumalleen uskollisia ja Boneko on sellainen juttu, minkä aion ensi kesänä rakentaa omaan asuntooni kattaen myös parvekkeeni ja myös Hervannan metsään täysin omavaraisen systeemin. Nämä ovat prototyyppejä, mitkä tulevat tieteellisesti todistamaan Bonekon toiminnan jaiaon edelleenkin julkistaa löytöni kaikille vapaan tiedon nimissä! Tätä varten me myös Killoissa toimimme, että Suomen Lappiin rakennetaan lopulta 2012 selviytymiskeskus, kun olen saanut tutkimukseni Bonekosta valmiiksi. Nyt myös laukaistaan betavaihe prototyyppitutkimuksesta eli 200 ihmistä pääsee tieteellisesti ja virallisesti tähän tutkimukseen mukaan. Aluksi homma toimii anonyymisti, mutta kunhan luvat on saatu kuntoon niin nämä 200 betatestaajaa saavat myös virallisesti ksavattaa myös THC-pitoista hamppua. Kuten olen aikaisemmin sanonut, on Killoilla ollut pitkään yhteys poliisiin ja nyt parisen vuotta sitten yhdistäydyttyämme internettiin jäsenmäärämme kasvoivat exponentiaalisesti. Luonnollisesti tästä on johtunut myös se, että olemme saaneet yhteyksiä Suomen vahvoihin poliittisiin vaikuttajiin ja julkkiksiin. Myöhemmin seuraavana vuonna julkaisemme listan, missä tulee esiintymään omalla nimellään moni Suomen julkkis, poliitikko ja muu duunari ketkä osallistuvat Bonekon betatestaukseen. Sinun nimeäsi ei kuitenkaan julkisteta missään vaiheessa, ellet halua: tutkimukseen osallistuvat 200 ihmistä osallistuvat tieteelliseen tutkimukseen, eikä tutkimukseen tarvitse liittyä siihen liittyvien ihmisten henkilötiedot mitenkään. Ketkä tähän lähtevät mukaan niin heille "palkinnoksi" tulee laillinen lupa kasvattaa hamppua, poliisin tästä tietäen. Myöskin betatestauksessa tulee selviämään, onko punakärpässieni varteenotettava vaihtoehto toteuttaa Bonekossa, joten monenlaista huvia siis tiedossa kauniille ja rohkeille, ketkä tähän lähtevät. :) Jos ette usko minua, niin ehkä uskotte sitten heitä ketkä ovat mukana tämän listan julkistamisessa, rockitähtiä, nimekkäitä suunnittelijoita, tiedemiehiä, poliitikkoja..

Tämänkaltaisesta toiminnasta on myös muita projekteja ympäri maailmaa, tsekkaappas esim. tämä linkki: http://sweden2012.bloggplatsen.se/

Kun olen saanut ensi prototyypit valmiiksi Bonekosta eli seuraavan vuoden aikana, niin niistä tehdään sovellutukset Lappiin. Pointtina tässä on se, että jokainen osallistuu tähän rakennukseen ketkä sinne muuttavat, auttavat myös rakentamaan kylää. Eli kylästä tulee kokonaan muusta maailmasta elämään kykeneväinen ekosysteemi, edes ilmaa muualta maailmasta ei pääse sinne. Kun ajat lähenevät vuotta 2012 me paljastamme tämän kylän sijainnin koko Suomen kansalle, jotta kaikilla on valo mitä kohti suunnistaa pimeinä aikoina. Kuten Killat, tämä Kyläkin tulee olemaan kaikille avoin, kuin perhe, mihin kaikki ovat tervetulleita. Jos kuitenkin haluaa, niin Bonekon voi myös rakentaa esim. kerrostaloasuntoon, mutta pointtina Kylässä on se, että ilmeisesti merenpinta nousee myöskin todella paljon ja sähköt tulevat menemään poikki, koska kaikki digitaaliset laitteet menevät rikki, niin siksi olemme päättäneet tehdä yhdessä tällaisen selviytymiskeskuksen Lappiin. Bonekossa käytettävä teknologia ei tule mitä ilmeisimmin menemään rikki vuoden 2012 aurinkomyrskyssä, koska se ei ole digitaalista vaan hyvin yksinkertaista. Kylästä tulee myöhemmin kuvia ja aloitamme rakennuksen heti, kunhan saamme Bonekon ensimmäiset prototyypit tehtyä.

Aluksi eli nyt toiminta on vielä epäjulkista näiden 200 osallistujan kesken, en voi luvata kenellekkään ettei poliisi tule ovellesi. Asian on kuitenkin annettu rauhassa levitä, myös poliisilla on kuitenkin aika pienet piirit kun asiaan tarkemmin tutustuu joten arvioisin Suomen olevan valmis siirtymään avoimesti hampunviljelyyn kotioloissa seuraavan vuoden aikana. Saat itsellesi hamppupaperille painetun, käsinkirjoitetun ja Killan leimalla "viralliseksi" todistetun dokumentin minkä voit näyttää poliisille jos he tulevat asuntoosi. Jos he ovat mukana Killassa niin tehän olette samaa perhettä. Nyt varmaan moni ajattelee, että entäs kun joku skannaa tämän paperin ja sen voisi ketä tahansa kopioida ja esiintyä tällaisena betatutkimukseen osallistuvana henkilönä: vastaus on Kiltojen MerkkiPeli. Jokaiselle tehdään erikseen oma merkkinsä, jonka tietävät ainoastaan betatutkimukseen osallistuva ja Killan sisäpiiri. Nämä merkit ainoastaan jaetaan poliisiyhteyksiemme kautta, joten he tunnistavat sinut ainoastaan merkistä; eivät nimestä. Nimeäsi ei julkisteta missään vaiheessa, Killoilla ei ole nimirekisteriä mihin nimesi laitettaisiin. Nämä 200 merkkiä ei ole vaikeata opetella muistamaan ja MerkkiPeli on myös loistava keino muille Killoissa toimiville järjestäytyä ja luoda omat merkkinsä, kaveripiirin kesken tehdä oma versionsa esim. HKK:n Merkistä.

Näistä 200 paikasta on osa jo varattu, Killan sisällä on annettu sanan kiertää jonkin aikaa aluksi, perhe pitää ensin huolta omistaan ja sitten vasta muista. Joten sieltä saamme siis jatkuvasti lisää ihmisiä tähän hankkeeseen: nopeat syövät hitaat! Hampun uudelleentulemisen kulttuuriimme ovat nähneet ennalta monet muutkin esim. Suomen "hamppuministeri" Timo Haara, joka on todellakin panostanut elämäntyön verran rahaa, uhrautumista ja aikaa työhönsä paremman Suomen puolesta. Siksi haluan tuoda tässä myös esille, että hän on täysin Boneko-hankkeen takana: http://www.tiede.fi/keskustelut/vapaa-sana-f5/kuulumisia-suomen-hamppuministeri-timo-haaralta-t48364.html

Timo Haara ei kuitenkaan liity Kiltoihin mitenkään erityisesti: sitä voitte kysyä häneltä itseltään, mitä mieltä hön on Killoista. Olen hänen nimensä tuonut tässä esille ainoastaan siinä yhteydessä, että hän tukee tätä tieteellistä tutkimusta nimeltä "boneko", kuten tekstista selviääkin, mutta tämä oli mielestäni tärkeää "vääntää rautalangasta", ettei synny kenellekkään epäselvyyksiä asiasta. :)


Eli nyt kaikki liittymään Kiltoihin ja toimimaan paremman huomisen puolesta eli ei tarvitse osata mitään erityistä tehdä, koska saat minulta ohjeet miten hoitaa Bonekoa. Jos sinua ei esim. haluta ottaa matoja, niin se voidaan toteuttaa myös ilman niitä, tässä on niin monta aihetta mitä pitää tutkia että yksi tutkimus on pelkästään katsoa, miten hamppu kasvaa Bonekossa syntyneestä lannoitteesta. Tätä lannoitetta saa siis ajamalla vettä läpi Bonekosta kun suoritan sillä huuhtelun parin kuukauden sisällä niin ravintonestettä tulee kyllä satoja litroja, koska se pitää laimentaa. Eli osa kokeeseen osallistuvista ihmisistä siis kasvattaa osallistumalla tähän tieteelliseen tutkimukseen ihan mitä tahansa lajiketta hamppua, koska on myös tärkeää nähdä miten eri hamppulajikkeet reagoivat näihin kokeisiin. Näitä paikkoja on kuitenkin vieläkin rajatumpi määrä, vain 15 ihmistä voi tällä tavoin pelkästään ravintoliemen osalta osallistua kokeeseen (5 vesiviljelypaikkaa ja 10 multa), muut 185 koetta käsittelevät esim. matojen eloa, mutta kaikissa hamppu on siis osallisena sen ollessa paras kasvi ihmisen selviytymisen kannalta. Periaatteessa räätälöimme siis yhdessä Sinulle sopivan paketin mihin voi siis liittyä esim. LED-valojen testausta, joista et maksa yhtään enempää kuin mitä ne osat maksaa tilata ja koska tämä tehdään yritykseni kautta tämä tilaaminen, niin siinä saa alennusta veroissa ja myöskin tukkualennusta. Kaikki tarvikkeet, mitä betatestaajille toimitetaan ovat valmiiksi koottuja ja toimivia, eikä tästä työstä vaadita mitään maksua. Tämä on helppo katsoa netistä, mitä maksaa LEDit suunnilleen. Ainoastaan se tulee maksamaan, mitä pitää tilata muualta: jalostamani madot, siemenet ja ravintoliemi tulee olemaan täysin ilmaista betatestaajille! Miksi teen tämän? Koska se on luontoni mukaista ja haluan parantaa maailmaa: vaikka vuonna 2012 ei tapahtuisikaan mitään erityistä, mayat ja tiedemiehet saattavat olla väärässä, niin jokatapauksessa meidän tulee siirtyä omavaraisempaan kulttuuriin takaisin, se on varmasti selvää jokaiselle että jostain se ruoka sinne ruokakauppoihin tulee: oli se sitten vääryydellä hankittua tahi ei. "Teho"tuotanto ei ole tehokasta, kuin pienen piirin kukkarolle: "tehotuotanto" tuhoaa tätä maailmaa ja sikainfuenssahan sai nimensä juuri siitä, että se syntyi sikojen ja lintujen "tehotuotanto"laitoksilla. Odotellaankos vielä hetki, että tilanne pahenee vai riittikös jos sinulle tarpeeksi todisteita, että on aika toimia? :)

Auta meitä auttamaan itseäsi: liity Kiltaan ja osallistu betatutkimukseen! Rohkea rokan syö, mitä sinä tässä häviätkään, kun voit olla Suomen ensimmäisten 200 joukossa ketkä saavat heti kun asia tuodaan viralliseksi suoraan käteen, ilman suurempia käsittelyjä viralliset luvat kasvattaa myös THC-pitoista hamppua. Miettikääpäs sitä ja keskustellaan asiasta, ihan miten päin asiaa katsoisikaan niin Boneko on tiedettä ja liittyy selviytymiseen, joita kumpaakin pitää jatkuvasti kehittää. Jokaisen mielipide on tervetullut!

Tässä linkki Boneko tutkimuksen tähän mennessä julkaistuihin päivityksiin: http://bonsaiekosysteemi.wordpress.com/2010/11/13/boneko-paivitys/

Tässä myös linkkejä, mihin ehkä haluat tutustua:

Alkuperäinen Kiltojen julkistamisteksti netissä: http://killlat.blogini.biz/Killat-b1/Suomen-Kiltajarjestelma-b1-p2.htm

[:] KiltaKylä 2011 [:] http://kiltakyla.wordpress.com/

[:] Kuituhamppuprojekti 2011 [:] http://kuituhamppuprojekti.wordpress.com/

KiltaKylästä on juttua myös parilla forumilla, jos haluaa seurata jutustelua aiheesta, laita hakusanaksi googleen "kiltakylä tai "kuituhamppuprojekti".

Täältä voit ladata 6-vuoden musiikkitiedostoni: http://www.4shared.com/file/qvBENZm1/SirHenriRisti.html

Musiikkiani löytyy myös valmiimmassa muodossa youtubesta nimimerkillä "Dj Robbin Hoodz".

Muita aloittamiani aiheita:

http://www.tiede.fi/keskustelut/muut-tiedeaiheet-f14/hkk-n-tutkimusprojekteja-led-infrapuna-uv-aurinkopaneelit-t48214.html

http://www.tiede.fi/keskustelut/biologia-ja-ymparisto-f9/luomun-ylivoimaisuus-t46072.html

http://www.tiede.fi/keskustelut/vapaa-sana-f5/mpk-eli-maailmanparantajienkilta-t46334.html

http://www.tiede.fi/keskustelut/geenit-ja-biotekniikka-f10/nadp-t48143.html

http://www.tiede.fi/keskustelut/tekniikka-ja-energia-f1/ilmainen-energia-t48340.html

Omia mietteitäni & filosofiaa:

http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=18671&hl=

http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=18263&hl=

http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=18247&hl=

http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=17938&hl=

O