Nibirusta löydetty elämää & UFOhavaintoja maailmalla!

Back to tunkio O

Tervehdys,

törmäsin tällaiseen videoon, siinä tiedemies kertoo, kuinka Nibirusta on löydetty elämää:Myöskin yuotubesta löytyy vaikuttavat määrä ufolöytöjä lyhyeltä aikaväliltä, tässä pari parasta:

Tämä eka video on kuvattu RuotsissaSitten löysin myös tällaisen videon, missä erottuu aivan sama muoto kuin tuossa ekassa videossa:Myös kummalliset pilvet on nähty monissa maissa:

Tässä vielä lisää videoita:

Myös hyvä video kemikaalivanoista:

Aina sama mies, nyt kannattaa pyrkiä eroon noista foliohattuteorioista, kun vielä voit ja palaa tänne normi ihmisten pariin. Been there done that, onhan ne uskottavan oloisia pätkiä, mutta lopulta vaan hirveetä kusetusta, tutki vähän asioita niin löydät totuuden.

Onko myös vuosi 2012 kusetusta? :) Kuten se, että aurinkomme on alkanut käyttäytymään todellan kummallisesti lähivuosina, maapallomme myös; sekin kusetusta?

Eikö terve järki kerro, että se on kusetusta: että me lennellään helvetinkoneilla pitkin taivaita ja ruokaa heitetään roskikseen? Eikö terve järki kerro, että hymyilevät poliitikot ja rahapeli on kusetusta? :)

Herra kabinetti paasaa terveestä järjestä?

i sez lol.

Onko myös vuosi 2012 kusetusta? :)


joo


Kuten se, että aurinkomme on alkanut käyttäytymään todellan kummallisesti lähivuosina, maapallomme myös; sekin kusetusta?


joo.
Vielä 80-luvulla sun kaltaiset tyypit oli jossain kellarissa, eikä netissä paasaamassa. Kyllä niitä luonnonmullistuksia on ollut edelliset 4,5 miljardia vuotta ihan samaan tyyliin, ero on vaan siinä että nykyään niitä uutisoidaan enemmän, ja se uutisointi on helposti kaikkien ulottuvilla.

Ei pitäis tarttua rölleihin, mutta tämä menee onneksi työajalla


Ei pitäis tarttua rölleihin, mutta tämä menee onneksi työajalla


Sama.

Esko Valtaoja kirjoitteli viime vuonna tälläistä tekstiä tosta mystisestä Nibirusta ;)
http://www.avaruus.fi/kysy-tutkijalta/faq/aiheuttaako-planeetta-nibiru-maailmanlopun.html

Tsekatkaas tää, siit näkyy selvästi, et aurinko on hiljentynyt: tollaista ei oo sattunut kertaakaan mittaushistorian aikana: aurinko latailee itseään vuoden 2012 aurinkoroihua varten:

http://spaceweather.com/java/sunspot.html

Myöskin vahva todiste on se, että Mayat tiesivät tämän hetken, eivätkä nykypäivän tiedemiehet osaa vieläkään olla niin tarkkoja, miten Mayat pystyivät tähän? :)

Joten, kuten monessa muussakin asiassa, vanhassa vara parempi: Mayojen sanojen mukaan "suuri valo galaksien keskustasta saapuu" hollywoodin mukaan tulee maailmanloppu. Mielestäni on hyvin selvää, ketä tässä kannattaa uskoa. :)

Tsekkikääs myös Ruotsin "selviytymiskeskus":

http://sweden2012.bloggplatsen.se/

Nibiru on sitäpaitsi huuhaa setä Zecharia Sitchinin mielikuvituksen tuotetta. Siitä ei oo mitään mainintaa Sumerin savitauluissa, jotka Sitchin väittää tulkinneensa oikein. Taulut on käännetty monta kertaa jo ennen Sitchiniä ja todellisten ammattilaisten toimesta. Sitchin väärentää myös näitä vanhoja dokumentteja ja väittää museoista löytyvän sellaisia esineitä, joita ei ole edes olemassa.

Tervehdys,

törmäsin tällaiseen videoon, siinä tiedemies kertoo, kuinka Nibirusta on löydetty elämää:
Mitäs väliä tuolla on jos se on 40 valovuoden päässä ja siellä on 400f astetta lämmintä :D Vai tuleeko ne ufomiehet hakemaan meidät sinne 2012

Mayat on kyllä ollut maailman kovinta porukkaa, ne osasivat ennustaa maailmanlopun ja lukea tähtiä paremmin kun nykyajan tiedemiehet. Silti olivat teknisesti niin alkeellisia etteivät vielä osannut käyttää pyörää tai metallityökaluja hyödyksi ja eivät ymmärtäneet edes tuhoavansa omat viljelysmaansa tehdessään temppeleitään ym. Khylll, ehdottomasti kannattaa uskoa heidän sanaansa..

Mutta onneksi John Titor tuli vuodesta 2036 kertomaan, että maailmasota 3 alkaa 2015 ja se tappaa 3 biljoonaa ihmistä. Se on kiistaton todiste ettei maailmanloppu tullutkaan 2012 Kumpi onkaan oikeassa, e.a.a eläneet intiaanit vai fiktiivinen aikamatkustaja.. siinäpä on foliohatuille miettimistä.
Mayat on kyllä ollut maailman kovinta porukkaa, ne osasivat ennustaa maailmanlopun ja lukea tähtiä paremmin kun nykyajan tiedemiehet. Silti olivat teknisesti niin alkeellisia etteivät vielä osannut käyttää pyörää tai metallityökaluja hyödyksi ja eivät ymmärtäneet edes tuhoavansa omat viljelysmaansa tehdessään temppeleitään ym. Khylll, ehdottomasti kannattaa uskoa heidän sanaansa..


Unohit tuhansien, ellei miljoonien ihmisten uhraamisen jumalille...

mayat laski pieleen. Oli jossain julkasus. Ja erich von däniken on oikeassa. Lukekaa pinkka sen kirjoja!

Mayat kertoivat "suuren valon saapuvan galaksien keskustasta" vuonna 2012. Tätä eivät osaa vielä tänäkään päivän tiedemiehet selittää, miten heillä oli niin tarkka kalenteri: nykytekniikalla ei pystytä tekemään niin tarkasti tätä edes.

Hollywoodi sen sijaan puhuu "maailmanlopusta", mielestäni kyse on sellaisen maailman lopusta, mikä perustuu toisten hyävksikäyttämiselle ja riistolle: koittaa rakkauden aika.

Myös tässä meidän tulee tajuta, että olemme lähteneet aivan väärille poluille geenimuuntelulla ja miten olemme toteuttaneet tekniikan, yhteiskuntamme mikä heittää ruokaa roskiksiin jotta rahapeli jatkaisi junnaamistaan. Maailma ei kuitenkaan toimi niin, maailma toimii jakamisella ja rakkaudella: poimi metsästä mansikka, etkö saanut sen ihan ilmaiseksi? Myös ruumiisi olet saanut, vaatteesi kaikki luonnosta.

Mietippäs hetki, mitä olet antanut takaisin? Vai oletko antanut, oletko vain ottanut ja rikkonut?

Tässä hyvää kuvaa Nibirusta, pitäis näkyä Suomessakin ellei valtio suihkuttelis taivaita täyteen höpöpilviä:Video kemikaalipilvistä:

Oon syvästi pettynyt suhun Henri The Great, ku et oo friikahtanu tästä mitenkään:
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/107097-mita-nasa-paljastaa-%E2%80%93-kyse-elamasta-avaruudessa

O