4 dekin kontrollerit

Back to luomisen tuska O

Lähti Traktor Scratch Pro tilaukseen ja mietinkin, että voisi seuraavaksi ostaa uuden 4-raitasen mikserin ja midikontrollerin. Rahaa ei olis turhan paljoa, joten mietin jopa Behringerin ddm4000 joka on saanut yllättävän positiivisia arvosteluja. Itse midiin kiinnostusta herätti vastaavanlaisen yllärihyvän vastaanoton saanut Reloop Contour.

Tärkeää olisi mikseriä lukuunottamatta helposti mobilisoituva ratkaisu.

Onko kellään kokemuksia näistä tai muista 4 dekin systeemeistä ja kuinka on toimineet? Itseäni kiinnostaisi erityisesti tietenkin nuo Traktor-pohjaiset ratkaisut.

Itse voisin lämpimästi suositella Traktor Kontrol X1:stä. Yhdellä kappaleella hanskaa helposti 2 dekkiä + efektit ja MIDI moden ansiosta myös 4 dekkiä hieman rajoittuneemmin (cue pointit puuttuu mutta transportit ja efektit saa hoidettua). Itsellä nyt X1 + Dicerit ja mikserinä Ecler Nuo4 mutta eiköhän tuohon kohta tule toinen X1 rinnalle niin pääsee tuosta MIDI mode-kikkailusta eroon.

http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=97733

Tolla olisin lähtenyt. 870e:llä saa helvetin hyvän kontrollerin / USB audio interfacen joka toimii myös mikserinä (2 inputtia kylläkin). Ensi kuun alussa tuohon tulee ilmaisena päivitys Traktor Pro 2:een jonka voi päivittää Scratch versioon 130e:llä.

O