YLEISLAKKO KABINAMIXTEIPPI!

Back to tunkio O

Tervehdys,

eilenhän oli Suomessa yleislakko. "Valtio vetää välist, kukaa ei tee mitään; aika nousta vastaa ja tehdä mitä pitää!" - Sana - Kaikki Yhden Puolesta feat. Mc Mane

Itse olen ollut "lakossa" monta vuotta jo, joten päätin sitten piristää päivääni ja naapureiden päivää hieman eri tavalla: aamulla hain kaupasta keppanaa, siellä olikin kova tohina päällä: kauppias oli käskenyt kaikki töihin tulleet myyjät käytäville järjestelmään tavaroita, voivoi. :) Siellä oli kovin ahdasta liikkuakkin sen takia, olisivat vaan lakkorikkurit jääneet kotiin juomaan kahvia.

No jokatapauksessa, kun pääsin kotiin niin aloitin oman pienen KABINANI eli löin voluumit täysille kaikista KABINETTIKAJAREISTANI ja aloin soittamaan, gainit täysillä. Joten pahoittelen huonoa äänenlaatua, mutta tarkoituksena olikin saada ääni kuulumaan TÄYSILLÄ ja siinähän se, ei tulleet poliisitkaan, taisi olla niin moni TOSIMIES jäänyt kotiin kuuntelemaan KABINETTIA että ei liiennyt taustatukea tänne! :)

Artisteja: Redrama, Alex Kunnari, meitsin omii biisei, The Bloody Beetroots, Nujabes, Aphex Twin and many other various electronic music & rap artists.

Jaoin sen neljään osaan, yhteismittaa kun tuli tälle mixtapelle neljä tuntia. Taisi loppua tila kovalevyltä, kun mielestäni soitin kyllä koko päivän.. :/ Tai sitten se lopetti nauhoittamisen, kun sammuin näppäimistön päälle..

Part 2:ssa on myös MEITSIN OMAA RÄPPIÄ alkaen 32:20, jee. Yleisesti mixtape on lähinnä räppiä ja konemusaa, mutta myös ambienttia esiintyy ja tietty kun tämä on livesetti, niin skrätsiä ja muuta kikkailua myös!

Soitin myös tämän uuden biisini, mikä tosin poistettiin tubesta, koska "sisälsi pornoa". No tuossa alempana myös alkuperäinen kuva, mitä käytin: se ei sisällä genitaalialueita. 800 latausta yhdessä päivässä, ehkä siksi syy poistoon? Jokatapauksessa, tässä on sama kappale "Finnish Government Rapping" uudella kuvalla, minkä soitan myös tässä mixtapessa:http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/2222.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/dsfsfsfd.jpg

Tässä eka osa, latailen muut kolme tässä illan mittaan:

http://www.4shared.com/audio/t4a7f1Bl/SirHenriRisti-Yleislakko_Kabin.html

Toinen osa:

http://www.4shared.com/audio/0EUXWyjg/SirHenriRisti-Yleislakko_Kabin.html

Hieno homma

Tervehdys,
Itse olen ollut "lakossa" monta vuotta jo, joten päätin sitten piristää päivääni ja naapureiden päivää hieman eri tavalla: aamulla hain kaupasta keppanaa, siellä olikin kova tohina päällä


Ei mitenkään yllättävää että kyvytön on pitkäaikaistyöttömänä, tai alkoholisti.

Uutta kabinettia:

http://naurunappula.com/650239/yo-dawg-kabinet.jpg

O