Downtempo/ triphop bändi etsii laulajaa

Back to soittajat O

Pahoittelut alkuun, jos tämä meni väärälle osastolle.

Työnimelleä Scorpio kulkeva helsinkiläinen downtempo/ triphop -bändi etsii osaavaa ja motivoitunutta laulajaa.

Tyylisuunta on jossain Massive Attackin, Trickyn, Unklen ja vastaavien seudulla. Eli hieman melankolista tunnelmointia, mutta ei missään nimessä uneliasta.

Jos sinulla olisi kiinnostusta, oheisen kaltaisen musan tekemiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä. Bändi on tällä hetkellä muuten kasassa ja erinomaisia biisejä löytyy kymmenkunta.

Toimimme tällä hetkellä pääasiassa netin yli eli biisit liikkuvat meilissä, joten on välttämätöntä, että pystyt äänittämään omat osuutesi itsenäisesti. Omien osuuksien tekemiseen sinulla on täydet valtuudet. Biisien sovitukset työstetään yhdessä. Toimimme Mac & Logic 9 ympäristössä, mutta voit toki käyttää muutakin yhdistelmää äänityksiin.

Tarkoitus on koostaa biiseistä ensin demot valmiiksi tällä metodilla ja sen jälkeen alkaa treenata niitä keikkakuntoon perinteisesti treeniksellä.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä! Musanäytteitä on saatavilla meilitse.

email scorpioband(a)gmail.com

Nostetaanpa tätä, kun tämä tuli taas ajankohtaiseksi laulajan jouduttua vetäytymään projektista henkilökohtaisten syiden vuoksi. Eli taasen olisi vokalistin paikka auki. Biisejä on syntynyt entisestään lisää, joten tässä paikka valmiiseen bändiin.

O