Jack 130505 @ Rose Garden

Back to tapahtumat O

Hugashaga, kokemuksia jäi käytännössä ainoastaan monopuolen meiningistä, kiitos yleisölle mielenkiinnosta. Suuntaa antava raitalista ilmestyy piakkoin asianomaiselle foorumille. Soittimet temppuilivat ajoitttain yllättävillä omaehtoisilla pitch-huojunnoilla ja pomppimisella mutta silti olen tyytyväinen meininkiin, toi tila toimii kyllä erinomaisesti.

Olisi varmaan ollut ihan kivaa mutta päikkärit venähtivät n. 5 tuntia liian pitkiksi. Seuraavaan kertaan siis...

Quote by Paarma
Soittimet temppuilivat ajoitttain yllättävillä omaehtoisilla pitch-huojunnoilla ja pomppimisella mutta silti olen tyytyväinen meininkiin, toi tila toimii kyllä erinomaisesti.


Tuli todettua sama edellisenä iltana. Pitchien kanssa oli tosiaan hieman ongelmia, eikä neulatkaan oikein tahtonu pysyä uralla cuettaessa. Mut hyvin toimii.

Uusi baari ja Mono ovat tuoneet Rosikseen kipeästi kaivattua raikkautta ja lisätilaa. Tilat toimivat mainioina vastapainoina Stereo-puolen hämyisyydelle ja helpottavat myös ajoittaista tungosta. Erikoismaininta siististä baarin disainista!

Bileet olivat enemmän kuin jees, vaikka suurin osa ajasta kuluikin tuttujen moikkailun ja baaritiskeillä naamailun merkeissä. Sen minkä musaa kerkesi kuuntelemaan, niin soundi toimi kaikkialla. Hyvä peeninki! Props!

Joo Rosiksen uusi Mono-puoli rulettaa! Ja pirskeet olivat muutenkin mainiot. Paljon tuttuja, hyvät musat.

O