Movement, Vappu

Back to tapahtumat O

Hohhoijaa, mitäpä näistä nyt sanoisi....

Ihmetyttää vieläkin mitä kummaa siellä dj-standilla tapahtui, meno oli hetkittäin sen verran luokatonta, tasot pomppi miten sattuu, laukkaa tuli sen verran että muhun sattuu. Ei tosin ole tietoa että onko tuollainen linjattomuus nykyään tapana kyseisen genren ilkamoissa, ei ole hetkoseen tullut käytyä, enkä taida taas vähään aikaan vaivaantuakkaan, State of Trance 2005=quite boring. Miksi raahata ulkomailta jamppoja soittamaan kun kotimaasta löytyy reippaasti parempia tekijöitä.

mun viis senttiä.

..loistavat Wappukekkerit imo. ..paikka oli laitettu hienoksi ja kaikki tuntu toimivan..ne isot wappupallot siel katos oli kyl hienot! :heart:

..Orkidean setistä tuli kuultuu vaan vika biisi..harmi.. ..Leamaa on tässä kovasti jo kehuttu, eikä suotta..oli kyl maistuvaa.. :heart: Solarstone tiputti myös kivaa trancee, oli taas kivaa katsoa sitä ihmismerta kädet ylhäällä.. :hearts: ..eikä se Bondikaan nyt niiin huono ollut..

..Kiitokset MISC:lle hyvistä Vappukemuista! :excellent:

..ja kuvia myöhemmin

Quote by junnu76
Miksi raahata ulkomailta jamppoja soittamaan kun kotimaasta löytyy reippaasti parempia tekijöitä.


Scott Bond (Gatecrasher, UK) näyttää flyerissa paremmalta kuin DJ Pena Ö (Seinäjoki). :D

En muuten ollut kyseisissä bileissä.. :scared:

Quote by kolina
Quote by junnu76
Miksi raahata ulkomailta jamppoja soittamaan kun kotimaasta löytyy reippaasti parempia tekijöitä.


Scott Bond (Gatecrasher, UK) näyttää flyerissa paremmalta kuin DJ Pena Ö (Seinäjoki). :D

En muuten ollut kyseisissä bileissä.. :scared:


Jos kohta siellä ulkomailla on sellaisiakin, jotka todella osaa soittaa, niin olis se sääli jos ihan oltaisiin näitten kotimaisten varassa.

Joo, siis onhan niitä hyviäkin ulkomaalaisia ja parempia kuin suomesta löytyy. En sitä kiellä.

Kiitämme kaikkia paikallaolijoita ! Iso kiitos myös ihmisille, jotka auttoivat meitä toteuttamaan tämän illan. Lisää MOVEMENT tapahtumia luvassa, joten pitäkää silmät/korvat/nenät auki.


But until then, enjoy the pictures !!!
http://www.misc.fi/movement/photos.html



Peace,
The Bros.

Hittolainen, oon unohtanut kommentoida.

Ihan alkuun pitää sanoa, että tässäpä muuten esimerkki bileistä, joissa järjestäjä oli tehnyt kaikkensa tapahtuman eteen; lipunmyynti toimi, narikassa oltiin ripeitä, baaritiskejä ja -henkilökuntaa oli tarpeeksi ja ylöspano suorastaan hulppea.

Orkidean lämmittely meni sivu suun muutamaa muutamaa vikaa biisiä lukuunottamatta - Chiss Sourcen Hugs N Kisses heilahti heti ostoslistan kärkeen. Leaman alku oli omaan makuuni hieman turhan elektrovoittoista, mutta parani huomattavasti loppua kohden ja vika tunti oli musiikillisesti bileiden parasta antia.

Solarstone teki sen minkä niin kovin monet muutkin ulkomaalaiset kiksudeejiit; setti oli pullollaan nykyisiä ja menneitä kiksuhittejä vailla mitään rotia. Vaikka alkusetin biisit kolahtivat, niin heikko ohjelmointi ja tilannetaju pilasivat suuren osan koko hommasta - kukaan ei varmaan arvannut, että Seven Cities soi vikana biisinä?

Scott Bondin settiä seuratessa rupesi sitten jo vituttamaan. Esitys oli musiikillisesti ja teknisesti luokattomin, jonka olen todella pitkään aikaan kuullut. Surkeaa ja kaikin puolin päätöntä räpellystä!

Tapahtuman parasta antia oli yleinen tunnelma ja kerrassaan mahtava tekniikka; valoja löytyi ~30 liikkuvaa päätä ja PA potki puhtaasti ja sopivan lujaa. Kaiken kruunasivat hienot trussirakennelmat ja tunnelmassa mukana ollut yleisö - oli kiva huomata, että ihmiset olivat hieman normaalia selvempiä ja pahimmat kuosailijat loistivat poissaolollaan. Oli melkein terapeuttista astua rautatieaseman vappuhulinasta hienosti järkättyihin bileisiin.

Miscin pojille siis pisteet himaan - myös ensi vapuksi armottomat bileet pystyy ja tutkapari Scott Bond & Solarstone vaihtoon! :D

O