Hallmark @ La Tour (19.03.2005)

Back to tapahtumat O

Ryminaa :D Eli hyvät knäsät ja ihan toimivat kekkerit.

Olipas kivat rähinät taas. Hallmarkin musiikillinen anti alkoi mennä viime vuoden loppua kohti aika köyhäksi ja yllätyksettömäksi peruskiksuksi, mutta parit viimeiset bileet ovat tarjonneet hieman erilaista soundia ja lisänneet omaa mielenkiintoani ks. klubia kohtaan.

DNA:lta kuulin ainoastaan muutaman vikan biisin, jotka kuullostivat ihan kivoille. TAB:lta irtosi kirkkaasti paras setti, minkä olen häneltä La Tourin aikana kuullut. Varsinkin ekan tunnin tunnelmalliset, mutta silti menevät biisit kelpuuttaisin omaankin hyllyyn. Loppua kohden setti meni ehkä vähän turhan kiksuksi, mutta ilmassa olevista käsien määrästä päätellen tanssilattialla ei oltu samaa mieltä.
:D
Mä oon diggaillut kaikkia kuulemiani Proteuksen trance-settejä ja diggailin tästäkin. Miksaus oli kaikkine kikkailuineen ja skräbäilyineen todella asiallista, eikä vauhtia ja vaaratilanteita puuttunut. Paras biisi: Deepsky - Cosmic Dancer.

Yleisöä oli paikalla lähes optimaalinen määrä ja PA soi koko illan hienosti. Props!

***

Muistaako joku TAB:n ja Proteuksen kolmannet biisit? TAB:n biisissä oli hieman rapture-tyylinen mimmivokaali ja tosi groove bassline, Proteuksen biisi oli pari vuotta vanha, hieman Bonzai-henkinen trance-vedätys?

Quote by Tapi T
Paras biisi: Deepsky - Cosmic Dancer.

En tiedä oliko paras, mutta toi on tosi tiukka raita. Unity 8:lla vissiin kohtasin tuon ensimmäisen kerran ja ihastuin siihen kolinaan mikä siinä on :hearts:

Oli kyllä hilpeät kemut, ei voi muuta sanoa. Alakerrassa tuli hyvää musaa - lukuunottamatta sitä kauhean kauheeta rnb biisiä "ti ti titi, ti ti titi... jou maan" -biisiä... Mutta se meni (toiv) läpän piikkiin. Yläkerrassa tuli tampattua tasaiseen tahtiin ja suunnilleen koko proteuksen setti tuli kuultua. Pari Mobyn legendaa lopussa lämmitti sydäntä. Huh. Ja ilta loppui TOD kesken :scared: mihin se aika katoaa tuolla?!

Ens kerralla uudestaan :)

Tapi vei sanat suustani: Pa hyvä, sopivasti ihmisiä, jotain erilaista Hallmarkissa...edellisillan Pussyn uuvuttamana oma fiilis oli hieman hukassa mutta Tabin ja Proteuksen setit olivat kyllä sen verran viihdyttäviä (en koskaan kuvitellut sanovani näin), että nukkumaanmenosta ei tullut yhtään mitään :D Tabin alkusetti vaatisi tracklistiä sekä Protskun lavashöy (hillitty versio tällä kertaa, musiikkityllistä johtuen veikkaisin) ja skräbäilyt olivat todella piristäviä yllätyksiä. Cosmic Dancer veti taas melkein tipan linssiin, my all-time favorite :hearts:

Näin tällä kertaa :)

Hallmark - Titanium kuvia :cool:

O