DJ Tiësto @ Club Colors sunnuntaina 13.3.2005

Back to tapahtumat O

Syvä kumarrus ja hatunnosto Colorsille :)

Itselläni oli suorastaan yllättävän hauskaa näissä kemuissa jotka vasta juuri äsken loppuivat =) Tuli todettua se, että Studio toimii mainiona venuena näinkin suurella yleisömäärällä: Kun yleensä porukka koittaa änkeä johonkin tiettyyn kohtaan "parhaille paikoille", niin Studiolla porukka tanssi hymyssä suin joka puolella. Musiikki kuului suht. tasaisesti joka puolelle. Mielestäni ehdottomasti paras paikka järjestää tämän "luokan" clubi-iltoja, jos verrokkeina ovat esim. LaTour ja Hesari :)

Ja musiikista: Tiesto tietenkin oli hyvä, etenkin siinä jotakuinkin 2:15 - 3:15 tuli poljettua lattiaa pitkästä aikaa oikein huolella :D

Mutta itse nautin kyllä Alexin soitannosta aivan hillittömästi, ja ne muutamat biisit setin loppuun... ahh.. ( tracklist? ;) Itselläni ehkä jopa fiilikset hieman laskivat hetkeksi kun Tiesto aloitti, kun Alex jätti niin hyvät vibat päälle :)

Jos nyt jostain pitäisi väkisin inistä, niin oli sitä volumea Tiestolla kyllä hieman enemmän kuin tarpeeksi (onneksi oli tulpatkin mukana), muutama kääliö kävi hieman rasittamaan, ja se sekopää joka kävi kaverin tyttöystävän kimppuun niin mieti ensi kerralla ennen kuin vedät sitä _enter your drug of choice_. Hinnat baarissa nyt tietenkin oli oletettua luokkaa (vesi 4e, päärynäsiideri 5.50e).

Mutta oli tosi kivaa, uudestaan!

Kyllä kannatti tulla.
Tiestolta tuli tosi kelpo setti.
Muistaakseni soitti ainakin nämä kappaleet:

Way out west - killa :)
Tiesto - just be :)
Audioholics - External key :)
tiesto - adagio mutta hieman erilaisilla äänillä kuin albumilla? :)
tiesto - ur, mutta naisvokaaleilla.
Nathan Fake - The Sky Was Pink (James Holden Remix)
freefall feat jan johnston - skydive
tiesto - traffic
conjure one- tears from the moon (tiesto in search of sunrise mix)

ja viimeisenä push - universal nation
Alex soitti aivan loistavan kappeleen:
Blondie - Nothing Is Real But The Girl (Danny Tenaglia Heart Of Trance Mix) :) :)


Muutenkin ihan hyvät bileet, mutta ääni ole mielestäni liian korkealla. Sekä tietysti ajoittainen ruuhka. Varsinkin kun tiesto aloitti. Tunnelma kyllä oli silloin aivan katossa

Elokuussa sitten taas armin ja schulz.

Niin, ja alexin soittolistan haluaisin nähdä!

Aah tätä jo odotettiinkin jo taasen hetke verran, ihan sairaan hyvät kekkerit oli :hearts: Ja nyt näin kotio saavuttua taitaa olla nukkumaan meno aika :excellent:
Ja kaikki propsit Tiëstolle, loistava keikka :happyroll: :happyroll: :happyroll:

Kuulo ei ole vieläkään oikein palautunut eilisestä :|

Mutta asiaan, eli todella hyvät kemut, täytyy sanoa. Jengi oli alusta lähtien ihan fiiliksissä tanssilattialla, mitä ei usein näe. Alex soitti hyvää juustoa ja välissä tuli jotain elektrompaa yms. Tiëston alkusetti ei niin kauheasti säväyttänyt, mutta loppua kohden parani.

Lavan eteen oli turha yrittää mennä tanssimaan, eikä siitä tullut myöskään lattian takaosassa mitään. Hyvä mesta löytyi sieltä dj'n takaa, missä oli hiukan enemmän tilaa. Studio oli hieno mesta, ja varsinkin se lounge -puoli oli pop. Tainnut mennä muutamia euroja tuon mestan remppaamiseen 0_o

Alexin setistä:
Interstate - I found u :hearts:

Tiëston setistä:
Electrovoya - Effervesce :hearts:

Suurkiitokset Colorsille! Erittäin mukava keikka. Alex liekitti kivasti porukkaa, joten fiilikset olivat todella katossa kun Tiësto aloitti soittamisen. Kautta illan tuli niin loistokasta settiä, että oksat pois.

Quote by OCS
Hyvä mesta löytyi sieltä dj'n takaa, missä oli hiukan enemmän tilaa.

Siellä olikin hyvä olla. Kiersin mestaa ympäri pari kertaa, mutta ei ollut juurikaan muita fiksuja ratkaisuja. Siellä mahtui edes jotenkin tanssimaan. Ja tanssittuahan tuli aika lähelle 4,5 tuntia putkeen. Tulos: selkä sanoi sopimuksen irti. Oli ihan orgastinen olo päästä illan päätteeksi istumaan autoon koska kipu oli melkein sietämätön.

Ja sitten vähän narinaa:
-onko sitä tupakkaa pakko vetää ihmismassan keskellä riehuen kuin tuulimylly? Jos sitä tupakkaa haluaa vetää, voi tehdä sen jossain sivussa, missä ei polta muiden käsivarsia eikä muilta hiuksia päästä. (Ja taaskin Tapi narautti mut polttamasta...)
-liikaa porukkaa
-vähempikin vola olisi riittänyt (koskakohan oppisin ottamaan tulpat mukaan yöpöydältä?)
-pelottavan paljon ihmisiä ei taaskaan osaa lukea. Jos on kuvauskielto, niin se koskee kaikkia, joilla ei ole lupa kuvata. Kuvauskiellolle on syynsä, miksi sitä ei voi noudattaa?

Meinasin sitten kotimatkalla pistää eskortin lunariin, kun nukahdin rattiin. Perkule, kun ei joka paikassa oli semmoista nyppyläistä reunamerkintää. Koskenkylän kohdalla meinas kaide saada kyytiä.

Bileet oli kivat, äänentoisto oli kyl vähän turhan kovalla..tuntuu ettei vieläkään oikeen kuule täysin kunnolla :/ Alex soitti aivan mahtavan setin ja Tiësto räjäytti potin. Vaikka en oo herran viime seteistä ja tyylin kehityksestä oikein nauttinu niin nyt tuli ainakin huikea setti. Kuten aina näytti siltä että Tiësto oli täysillä mukana ja sai näin porukan vielä paremmin mukaan itseni mukaan lukien :) Voi sitä fiilistä kun Killa alkoi soimaan :heart: Mulle illan kohokohta oli kuitenkin Salt Tank - Eugina (Michael Woods Mix), en muistanut että se sentään noin hyvä oli :hearts:

Ai niin, ja kiitokset vielä Defalle Turkubussin järjestämisestä :happyroll:

Quote by Blondie

Quote by OCS
Hyvä mesta löytyi sieltä dj'n takaa, missä oli hiukan enemmän tilaa.

Siellä olikin hyvä olla. Kiersin mestaa ympäri pari kertaa, mutta ei ollut juurikaan muita fiksuja ratkaisuja. Siellä mahtui edes jotenkin tanssimaan.

Joo toi oli ehdottomasti paras tanssimesta, kävin testaamassa tanssilattian keskiosaa siinä vaiheessa kun Tiesto aloitteli, eikä alkanut kun vituttamaan. Oikeesti, onks siin tanssilattialla pakko seistä? Okei, eihän siin mahtunu mitään suuria tanssikuvioita vetämään, mut oikeesti kädet ees pois taskusta jooko?

Oli kyllä oikein hauskaa, vähän tuntu välillä, ettei Tiësto ollut parhaimmillaan, mutta 3 tuntia meni vallan kivasti tanssilattialla. Paikkana Studio51 toimi kyllä vallan loistavasti, puitteet on kyllä kohdallaan hyville bileille. Soundi oli hyvä, volumee melko sopivasti (vaikka Elacinet olis ehkä kannattanu olla päässä, nyt piippaa aika huolella).

Bussireissu oli taas oma lukunsa, oikein mukavaa porukkaa muutamakin bussillinen :) Extraisot kiitokset Annelle ja sille toiselle tytölle, jotka hoiti paluumatkalla mun hommia siinä vaiheessa kun vähän väsytti :) Saatte kolme skenepistettä.

Illan paras juttu oli kuitenkin screeneillä pyörinyt ilmoitus siitä, että elokuussa jatketaan Armin van Buurenin kanssa :)

Oli ihan kivat bileet. Ihmisiä oli mestoilla ihan vitusti, mutta liikkumaan pääsi lähes moitteetta, parketilta löytyi tilaa ja juomat tilaus sujui ripeästi.

Alex soitti ihan kivaa lämmittelymusaa, joskin ne aivan viimeiset hehkutukset eivät niinpudonneet. Tiëston setille arvosana "hyvä". Ekat pari tuntia maistuivat erittäin hienosti, mutta sen jälkeen alkoi paketti hajoamaan. Erityisesti vikan tunnin popit ja ne ihan överijuustoiset vokaalit kävivät ärsyttämään.

PA soi alkuillasta ihan mukavasti, joskin yläpäät huusivat ehkä hieman liikaa. Tiësto nosti äänenpainetta aika roimasti ja varsinkin loppuillasta kävi tulpattomia sääliksi.

Studio51 tilana on kyllä ihan helvetin loistava. "Huoneet" ollaan yhdistetty toisiinsa lukuisilla kulkureiteillä, joten liikkumaan pääsee hyvin vaikka tupa olisi ääriään myöten täynnä. Erikoismaininnan ansaitsee paikan valaistus, joka ollaan suunniteltu todella hyvin ja varsinkin tilojen kattojen muodot pääsevät oikeuksiinsa. Tanssilattialla voisi olla ehkä vähän hämyisempää, mutta hyvin se toimi noinkin.

Maksaako tuolla vesipullo normaalistikin 4e? :D

..jaahas, pikkuhiljaa alkaa taas pääseen suht normaaliin rytmiin..näin 30h:n valvomisen ja 17h:n nukkumisen jälkeen..

..bileet oli oikeen mukavat, mitä nyt tietty pieni tungos ja kääliö juntit latisti tunnelmaa..mut kyl tohon bilettäjä määrään mahtuu kaikenlaista..

..Alex heitti kyl loisto setin! :excellent:

..olihan Tiestokin..niin no tiesto..ei siinä mitään..kivoja biisejä ja yybertunnelma..satoja käsiä ilmassa, hymyä ja nostoa..sekä push:in/universal nation :hearts: :heart:

..bussimatkalaisille taasen Kiitosta, ainahan noihin reisuihin mahtuu kaikenlaista säätöä..mutta tähän asti ollaa kuitenkin oltu suht tyytyväisiä..puolin ja toisin eikös?

..thnx Alexille ja co:lle hyvistä kemuista taasen. :king:

..sekä Defalle&Jussille bussi meiningeistä. :happyroll:

Quote by Tapi T

Maksaako tuolla vesipullo normaalistikin 4e? :D


Mun ymmärtääkseni sieltä ei normaalisti saa pullovettä. Joku paremmin tietävä kertokoot. Pullovedellä on vain helpompi rahastaa.

Quote by des

Elokuussa sitten taas armin ja schulz.


Yes, kiitos Colors jo etukäteen! :happyroll: Tiesto jäi tällä kertaa väliin kun edellisiltainen Armin Only 7 tunnin aivan mahtava setti painoi vielä jaloissa... Elokuun vierailua kannattaa odottaa!

Eiköhän jo ala muisti palautumaan..Lähtö Turusta onnistu paremmin kuin hyvin vaikka vähän jänskätti miten saa siirrettyä 2 bussilastillista Turkulaisia Helsinkiin luontevasti..Kiitos tästä avusta Jussi ja Nenna!

Mestoilla oltiin joskus 22,porukkaa lattia täynnä ja fiilistä näytti riittävän :)
Alex hoiti lämmittelyt kyl todella tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti,biitti pysy riittävän alhaalla ja tunnelma pysyi odottavana,meitsi tykkäs..

Tiesto otti yleisönsä niinkuin odotettiinkin ja taisipa herralla itselläänkin olla aika hubaa.Pikkupuolella tuli pikkasen jorailtuu Käpän ja Mickey D:n houseilua,erittäin letkee atmosfääri!

Paikkana Studio toimi hiton hyvin,riittävästi tilaa tanssia ja ääntä riitti varmasti tarpeeksi joka puolella..Valot ja visuaalinen puoli tukivat viel hitosti tunnelmaa.Juomat makso joo mut join silti eli en valita :happyroll:

Kiitos Alex,Käpä,Niko ja muu Colors posse sekä hyvin käyttäytyneet bussikyytiläiset :D

O