[reiv:] @ Blaze Jyväskylä

Back to tapahtumat O

Olipas onnistuneet bileet. Jengiä oli torstaiksi paljon, todella hyvä fiilis läpi illan. Näki selvästi, että jengi diggas biiseistä :) Oma settikin meni ihan ok, Nessi jatko siitä mihin jäin. Hyvää tavaraa tuli Nessiltä, vanhoja näppäriä ralleja :) Nitron alkusettiä ei keretty kuulemaan ku puolisen tuntia lopusta. Healiumin pojat tykitti oikeen asenteella, narinaa löyty ja hyviä biisejä pukkas :happyroll: Eli oikeen postitiiviset menot oli kyllä. Arvosanaksi voi helposti antaa 10+ . Kiitos reiv: ja Forge :hah:

Heti alkuun on varoitettava, etten kerro mitään kovin teknistä dissausta tällä kertaa. Tämä on pikemminkin raportti omasta illastani, johon tietty kaipaan täydennystä tutuilta.

Etelä-Eurooppalainen ajantajuni petti taas kerran ja aloin kiskomaan pohjia vasta 2030 jälkeen. Temmoin tukevat pohjat, jotta pystyisin keskittymään itse bileissä olennaiseen eli tanssimiseen tai dissaukseen. Pääsin paikalle joskus puolisen tuntia ennen Bleepin setin loppua. Musiikki oli hyvää, kuten oletinkin. Tanssin hieman, mutta korvasin jostain äärimmäisen älykkäästä syystä nestatasapainoa suurimman osan aikaa. Kävelinhän sentään joku 3km pakkasessa. Tässä vaiheessa aloin myös polttamaan ketjussa.

Nessin aloittaessa olin jo päässyt vauhtiin. Tanssin ja join olutta vuorotellen. Välillä yritin totuttaa herkkää makuani siideriin.

Kuten arvata saattaa, olin sangen kovassa humalassa loppuvaiheessa Nessin settiä. En muista yksityiskohtia enää kovinkaan paljoa. Päällimmäisenä jäi mieleen, että musiikki oli hyvää, ihmiset mukavia ja tanssiminen kivaa pitkästä aikaa.

Healiumin setin aikaan lunastin alkuillan lupauksen ja pyysin soittamaan Rammsteinia. Onneksi toivetta ei kuunneltu, joten kolkkien narina lämmitti mieltä loppuun asti. Muistaakseni onnistuin tempomaan muutaman siiderin tai oluen myös tässä vaiheessa iltaa. Muistan vain, että musiikki oli jollain tapaa tyylikästä. Kuten sanottua, tarkempi analyysi jää nyt väliin.

Lopussa jäi mieleen, että ilta loppui kesken. Olisi voinut jatkaa vielä pari tuntia pitemmälle, mutta minkäs teet lainsäädännön kanssa. Ihmisiä oli yllättävän hyvin torstai-illaksi liikenteessä.

En hukannut mitään muuta kovin olennaista kuin muistini. Ystäväni löysi silmälasini melko pian niiden hukkumisen jälkeen. En myöskään polttanut tupakalla vaatteita tai käsiä kovin pahasti. Muutamille varpaille astuin tanssilattialla, mutta pyysin anteeksi. Olin turistimaisen humalassa, mutta ainakin nautin illasta.

Kiitos järjestäjille, lisää tälläistä. Ehkä tämäkin nuorimies tuntee rajansa ensi kerralla :)

Oli loistomeiningit, kiitokset järjestäjän puolesta soittajille, [reiv:]ille ja muulle tiimille. Bileet loppuivat kyllä aivan kesken, ois saanut musa soida sen pari tuntia ainakin vielä :)

Tuo Dr_Pronia vaivannut jurripeikko taisi iskeä hieman soittajakaartiinkin ;) Mutta mitäpä pienistä, tunnelma oli niinkuin pitääkin eli aivan mahtava.

Healiumille vielä erityispropsit että ukot jaksoi vääntää settiä asenteella flunssasta huolimatta! Suomen paras acid-live, ei käy kiistäminen.

Quote by happosepi
Healiumille vielä erityispropsit että ukot jaksoi vääntää settiä asenteella flunssasta huolimatta!

No, allekirjottaneellahan on joku krooninen nuha koko ajan et ei se silleen hirveesti jarruttanu. Tomilla sen sijaan saatto ottaa vähän kovemmalle, äijä joutu nimittäin paivällä nukkumaan kuumettaan pois ja kiskoon finrexiniä, että pääs edes mestoille..

Nessin setti oli kyllä kokemus: musa toimi ja showtakin löytyi :D
Pasin settiä en kuullu, mutta Bleep pisti kyllä varsin tiukkaa rallia peräperään. Peukkuja siitä! Yleisölläkin näytti olevan kivaa kautta linjan.

Kaiken kaikkiaan: oli kyl ihan törkysen kovat bileet!

Kivat kemut oli kaikin puolin. :)

Kuvat tutussa osoitteessa http://batman.jypoly.fi/~b5519/photos/ (parempi myöhään kuin ei milloinkaan)

O