Essence 23.2.2005 @ Turku

Back to tapahtumat O

Oli kyl hauskaa!

Kavereita oli mukava morjestella ja mr.a:n proksusettiä tuli jammailtua
Sidukkakin maistus :excellent:

Kivaa oli, loisto musaa :) Kiitokset järjestäjille...

Kivaa oli! Kaikilla oli soundit kohdallaan ja tuli viihdyttyä aika hyvin lattialla. Jengiä olis voinut olla enemmän paikalla, mut ehkä ke-ilta rajoitti jonkin verran. Kiitos järjestäjille!! :)

Essence kiittää kaikkia kävijöitä, ja erityisesti Anaa hyvästä setistä :)

Omasta puolesta vois todeta, että harvoin on ollu noin surkee oma fiilis bileissä, 38 asteen kuume ja aamulla odottava kello viiden herätys yhdistettynä pannulliseen kahvia takas huonon olon, jota ei kyl auttanu muu kun kotiinlähtö. Harmi sinänsä, toivottavasti ens kerral saa soviteltuu duuneja paremmin.

Jos siis ensi kertaa tulee, vähän alkaa kyllästyttää ainakin omasta puolesta järkätä bileitä, kun paikalle saapuu 50 ihmistä, vaikka soittamassa on yksi suomen kovimmista nimistä, liput on halpoja, on hiihtoloma jne. Keskiviikko on kyl huono päivä, ei siinä mitään, mut odotettiin kyl hieman enemmän.

Jatkoa tsekkaillessa, positiivisiin fiiliksiin kuitenkin ollaan jääty Essencen kanssa.

(ja kuumekin helppas jo ennen aamua :))

booli maistui mainiolta ja sipsejäkin oli! toi kuume on kyllä mahdollisimman kurja juttu, et taida jussi olla ainoa joka sitä on lähiaikoina sairastellut :( klubin valot näytti hyvältä ja defa kuullosti kivalta mutta työt pakotti toisaalle enkä voinut jäädä. jussin synttäreillä sitten menetetyt tunnelmat takasin!

Mainio meininki!

Erityisesti Mr. A:lta kuulin huippusoundia ja itselleni uusia biisejä.
Kiitokset kaikille soittajille, järjestäjille ja frendeille.

Luv ya all <3

..kivat keskiviikkokemut..ja huippu deejiit!..harmi vaan et taas missas alkuillan soittajat..mut Ana soitti sellasta tavaraa..et..et.. :hearts:

..hyvä pojat! ..ja Kiitos! :heart:

Mulla oli kivaa :excellent:

Vähän tosiaan harmitti että väkeä ei ollut saapunut
enempää paikalle, jokainen soittaja pisteli mielestäni
hyvää musaa omassa tyylissään, anan valinnat olivat
tietenkin omaa luokkaansa ja pari erittäinkin tutun
kuuloista kappaletta pamahti ilmoille.

Toivotaan että Essencet saavat tuulta purjeisiina,
vakkari klubina vetäisi varmaan jengiä pikkuhiljaa
enemmän ja enemmän.

Analle erityiskiitos kaikesta ja sorry pieni väsähdys :D

kyllähän tämä järjestäjälle on kerta kerralta aina huono homma, kun tota jengiä nyt ei saa liikkeelle. ei tunnu purevan häppärit, erittäin nimekäs dj, saati sitten hiihtoloma tai ihan mikä vaan. kaihoin mielin muistelee niitä parin vuoden takaisia aikoja jolloin bileitä riitti ja bileissä tosiaan kävi joku. ei tätä uppoavaa laivaa kauaa enää jaksa yrittää auttaa.
no, se siitä. kuitenkin erittäin suuret kiitokset kaikille paikalla olijoille ja erityisesti analle todella maistuvasta setistä.

O