The BOX djs SASSE aka FREESTYLE MAN @ Rosegarden

Back to tapahtumat O

Mies soitti uskomattoman hyvää musaa. Todisti taasen, ettei electro/techno ole bpm:stä kiinni. Props. Tonikaa ei kalvennut. Ihan ykkösbileet!

Kiitos!

+ anteeksi ;)

..joo ex-Radio Mafia / Turku undergroung Klaus laitto kompromissitonta Berliini soundia-deep house kohtaa elektron, jotain uutta sävyä siihenkin Sassemaiseen tapaan, ja tais olla omaa materiaaliakin lauteilla Mood Music lafkalta. ei kompromisseja, omaa säätöä alusta loppuun.
naulakosta piti palata takaisin kun kuulin 0240 "Washing Machine":n Mood Imperiumin tiukimman vuodelta 2005, helmen jonka YleX Miss Leena soitti eilen Klubissa, kuplivaa, raskasbassoelektroa parhailmmillaan, maustettuna acid suolalla. tip-top valuttaa euroilles, pirun tiukka raita.
Toni laittoi kanssa niin tyylikästä musaa, sielukasta syvä-housea, pirun tiukkaa ja samalla leppoisaa. Enderin tyylikäs pikkutakki säväytti myös, ja neljännellä käynnillä löytyi myös minulle uusi baari, laatikon kupeesta, takaa..kunnon sokkelo :/

Toni määrää! ja ens la uudet detroit michigan tanssit! elacit suojeli ja enkä ollut edes humalassa, kivaa oli, ja neidot perin kauniita! Kiva homma oli nähd ä & kuulla legendaarinen Sasse, Pinniekin tais tykätä?!! :hah:

Nyt on tainnu jäädä aika kovat karkelot välii.. :crybaby:

Freestyle Maniltä kuullu melkosia ralleja tossa viimevuoden puolella. prkl! Harmittaa!!

Oli kyl helvetin hyvää soundia+kovat bileet.
Propsit lopussa tulleesta Feel the drive: sta, älytön stygi :)

O