Illusions 01.01.05

Back to tapahtumat O



Huh, kylläpäs oli bileet! \o/

:hah:

Oks jatkoi?! Prkl HKi, hävettää!

Tapi: tod

Klo 10 oli vielä jonoa =)

Syväanalyysi tulossa ... pysykää kanavalla :mad:

on jatkoi :) :sad: :D :cool: :angry: :confused: :crybaby: :eek: :heart: :( :excellent: :hearts: :scared: :laugh: :mad: :happyroll: :roll: :right: :panic:

orkidea rokkas <3

hehe

Oli aika vitun siistii. Sillee.

Who you're gonna call?

GHOSTBUSTERS!

Quote by Homegrove
Oli aika vitun siistii. Sillee.

Who you're gonna call?

GHOSTBUSTERS!

Hahahaaa... nauran kuuuutaaaamooooooooon!

Oli kyl parasta ikinä! :hearts:

Jees, nyt alkaa taas olla elävien kirjoissa :)

Eka yllätys illussa oli ihmismäärä ... klo 06 jonoa oli varmaan 50m ja vielä klo 10 oven takana oli muutama ennakkoliputon. Suoraan sanottuna käsittämättömän loistavaa :)

Olli & Hannu oli jees, mut jos ihan rehellisiä ollaan niin myönnän, että odotin parempaa. Eniten olisi kaivannut ihan snadisti lisää nopeutta, mutta myöskin pidempiä henkilökohtaisia soittoaikoja. Toisaalta kyllä tämäkin kelpasi :) Super8 ja Tab oli sitten sitä taattua illukiksua, jalka nousi ja korokkeella piti pariin kertaan käydä ....

Tekniikasta tulee kyl ihan pieniä risuja. Pyöreä trussi oli illusta riippumattomista syistä pimeenä eikä värilaser ollut vihreän veroinen. Ääni oli myöskin viimevuosien malliin 2-pistemallia, mutta tollainen ihmismassa syö ääntä sen verran, että neljää pistettä jäin kaipaamaan. Toisaalta todella suuri plussa oli lavan voimakkaat macit, jotka toivat todella upean lisän valaistukseen: tanssilattialta katsottuna lava näytti valostandiltä :)

Mut se alakerta <3 <3 disko-länkytys-klassikkokimara sai hymyyn korviin asti ja mieleen muistuivat vuosituhannen alun illut. Henkilökohtaisesti toivon, että alakerta saadaan auki jatkossa ainakin vappuna ja uutenavuotena, sillä sen tuoma lisäarvo bileille on todella suuri.

Lopuksi vielä kiitos koko illusionscrewlle: nosturissa on nyt viisi käsittämättömän upeeta vuotta takana, toivottavasti edessä on huomattavasti enemmän <3

over and out, 31.12.2005 uudestaan

Juup juup.. Bileet oli aika moiset!! Ja alakerta oli loisto homma.
Niin hauskaa oli, et loppu vaihees rupes tanssi askeleet olee hakusassa :D

Tracklist: http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?p=246835#246835

Jotain tulee varmaan jossain vaiheessa jakoonkin. ;)

Kuvia löytyy täältä :cool:

O