Hallmark - Independence Day

Back to tapahtumat O

Olipas mukava ilta! Pitkästä aikaa tuli oltua bileissä alusta loppuun.

Kokonaisuutena illan parasta soundia tuli Okirulta, vaikka setti oli klubi ja olosuhteet huomioon ottaen hieman turhan diippi. Biisit olivat kuitenkin paria poikkeusta lukuunottamatta kaikki mun makuuni. Cass & Sliden Perceptionin jälkeen olisi ollut hyvä tilaisuus lähteä nostamaan tempoa ja intensiteettiä, mutta Okiru paineli jarruja vähän turhan tehokkaasti. Vika ½h setistä olikin sitten jo todella maistuvaa soundia.

TAB soitti parhaan settinsä pitkään aikaan. Setti ei mennyt liian juustoksi kuin aivan lopussa ja muutamat biisit joutuu poistamaan kaupasta asap. Orkidea viimeisteli loppuillan ammattimiehen ottein, vaikka tällä kertaa settistä jäi terävin kärki uupumaan. Marc Mitchellin remiksi Beautifulista rokkasi encorena!

Huh, olipas ilta omalta osaltani ns onnistunut.
Kiitos kaikille kavereille seurasta ja tuesta (I <3 U).
Sitten kommenttia omasta setistäni ja miten näin jälkikäteen ajattelen sen menneen.
Eka tunti meni kuten olin sen kaavaillutkin, eli soitan täysin rauhallista, kaunista fiilistelymusaa, joka ei tietänkään erityisen tanssittavaa ollut (kuten saattoi huomata, kun lattia on tyhjä ensimmäisen tunnin :D ), mutta lämppäri-DJ on lämppäri-DJ. Ei mielestäni asiaan kuulukkaan heti aloittaa sillä menevämmällä musalla ja näin myös arvokasta "valistustyötä" saadaan aikaiseksi. :P
Kun ensimmäinen tunti oli suunnilleen takana oli aika laittaa hieman tempoa lisää ja tuoda niitä leijailevia saundeja enemmän bassovoittoisien biittien saattelemana. Huomasikin, kun ekan tälläsien biisin laitti kehiin niin rohkeimmat uskalsivat jo lattialle asti joraamaan. Loppua kohden nostin hieman aina menevämmäksi progetranceksi ja olihan se erittäin hienoa huomata, että viimisien biisien aikana lattia on täynnä eli mission accomplished. Toivottavasti jengille maistui.

Ja mitä noihin pariin kämmiin tulee niin yksi kikkailu meni päin h*elvettiä ja se paljon ihmetystä herättänyt 10s mihin-hittoon-musat-katosi tauko johtuis siitä, kun otin vinyylin pois levarilta se osui vahingossa master volumeen. Siinä hetken ihmettelin, että wtf, mutta onneksi ei kauaa tarvinnut vikaa etsiä. :)

Tapi:
Joo tuli, ehkä soitettua turhan deeppii saundii, mutta toivottavasti kelpasi. Piirun verran enemmän tuli kokemusta ison luokan bileistä niin seuraavalla kerralla homma varmasti paremmin hanskassa ;)


Setti piti ottaa kokonaisuudessaan nauhalle, mutta huonomuistisuudessani unohdin laittaa md:stä monon päälle, joten settiä on tallessa ensimmäiset 80 minuuttia, jonka linjoille ja tännekin ilmoitan tarkemmin myöhemmin.

Muiden DJ:en setit meni mallikkaasti ja Tab laitti miellyttävää, rauhallisempaa progee alkuun mikä sopi mielestäni kuin voi silmään. Kyllähän sitä sankarikiksuukin tuli tuttuun tapaan myöhemmin :D.
Orkidea oli varma itsensä tälläkin kertaa ja tuli kyllä todella erilainen (astetta vähemmän trancea) groovaavineen biiseineen (La La Land <3)

Kiitos Hallmarkille loistavista soitto-olosuhteista ja kaikille kamuille tuesta ^___________^

Until next time, \,,/

-Mika (aka H3rvanta n00b)

Elossa ollaan.

Oli tosi kiva ilta. Illan onnistuvuutta ehkä korosti vielä se, että olen ollut Hallmarkia vailla helmikuun jälkeen. On ollut ikävä. Nyt siis tuntui todella hyvältä tulla kuuntelemaan hyvää musaa, katsomaan kauniita ihmisiä ja tavata tuttuja, joita ei ole nähnyt yli puoleen vuoteen.

Kiitos soittajille. Olisin hyvin mielelläni tanssinutkin ihan simona, mutta väärä vaatevalinta esti tämän... Lähinnä pystyin keinumaan paikallani. Okirulta tuli varsin miellyttävää settiä, odotan mielenkiinnolla seuraavaa keikkaa minne pääsen kuuntelemaan.

Porukkaa oli hivenen liikaa, tanssitilaa ei juuri ollut sen enempää, kuin että mahduin keinumaan koroillani (paitsi että minulla oli tossut jalassa), tuulimyllyreivaaminen oli mahdotonta, jollei halunnut niittää päitä edestään. Onneksi ei ollut kuitenkaan kuuma, kuten Hepseeriassa aikanaan. Ja olkaa nyt ihmiset varovaisia niiden palavien röökienne kanssa tungoksessa. Hyvä fiilis meinasi nimittäin kadota siihen, kun herra suuri aikuisviihdetähti päätti tumpata tupakkansa paljaaseen käsivarteeni. Kiva palohaavahan siinä nyt on, nahka rullalla ja kirvelee vieläkin.

Oli kiva tavata uusia (ja vanhojakin) tuttuja. Kiitos Tapi että esittelit Nääsvillen immeiset. Terveisiä vaan, pääsin kotiin yhtenä kappaleena, vaikka havahduinkin varmaan toistakymmentä kertaa siihen, että olin väärällä kaistalla, tai menossa omalta kaistalta mettään. Hirviä ei näkynyt, eikä jäniksiäkään.

Kivaa oli. Ainoa mikä harmittaa on se ettei tullut tanssittua juuri lainkaan, mutta vaihtelun vuoksi välillä näinkin :)

Mestoille saavuttiin jo hyvissä ajoin, eikä missattu Okirua kun vartin verran. Alkusetti oli ehkä vähän liian löysää omaan makuuni, mutta viimeinen tunti veti jo lattialle fiilistelemään. Varsinkin vikat biisit toimi todella hyvin.

Tabin osuus oli niin tasapaksua, ei niin hyvää, muttei huonoakaan. Orkidea taas väläytti positiivisesti muutamilla techtrance vetäisyillä ( esim. Marco V : Automanual <3! ). Ilta meni kokonaan tanssien, mikäli ei oteta lukuun baaritiskillä käyntejä :) Harvoinpa on koko illan jaksanut, mutta tänä iltana se onnistui.

Ensi kertaan o/

Noniin, pitkästä aikaa jossain ulkona ja hauskaa kyl oli! ^___^ Äässi heilu ja setit oli ihan maistuvia + kavereiden seura oli aika luxusta näin pitästä aikaa. :) Illan aikana tulikin sitten höpöteltyä tovi, tanssahdeltua jalat rikki ja imailtu juuri sopivasti. Kaikki meni aika pitkältä putkeen.

*tanssahdel* -puolella kaikki toimi aivan loistavasti ja *jumittel* -puolella Jani ja Juuso heitti myös oikeen maistuvaa settiä. Kiitos siitä herroille.

Oli myös hilpeetä törmätä sellasiin random tuttuihin, joita ei oo pitkään aikaan nähnyt. Tähän (vaikka hieman eri) kategoriaan meni myös yks saksalainen vahvistus (Michael tms), johon törmäsin tossa tovi sitten Acapulcossa. :D Hauskaa riitti..

Kiitos järjestäjille ja muille osallisille.

ps. siitä vesi + batterykossu + lonkero -drinksusta tulee hitti! :P

Kuvia kellään!? :)

Olipas ehkä illan fiksuin idea tulla sittenkin tänne voodoon ja hesarin sijan.
Porukkaa sopivasti, hyvää musaa, mainio känni ja maanantaina heikkohappi :D

Sen mitä Okirun setistä kerkesi kuulemaan, niin oli erittäin maistuvaa soundia, yhtä pientä kämmiä lukuunottamatta.
Tab lateli aika peruskiksua, mutta muutama kunnon ralli mahtui mukaan kanssa ja Orkidea sitten räjäytti potin, ainakin itseni kohdalla. Ensimmäiset hallut varmaan vuoteen, että olisi ollut näin hauskaa :).

aijoo, päivän piristys taisi tulla alhaalla, Mekaanikon ollessa dekkien takana: Afrika Bambaataa - Planet Rock :)

Moi !

Ekat Hallut sitten -01 (pitäis käydä useemmin) !

Hassuu oli !
Okiru rokkas !
Alakerran jukat rokkas !
Oli fantsuu nähdä plattarinaamoja ja yhdistää ne johonkin nikkiin !


Illan paras läppä oli _ihan selkeesti_
"Joulukaljanteri" tuo aikuisten oma versio
joulukalenterista !

Quote by Tapsa
Moi !

Ekat Hallut sitten -01 (pitäis käydä useemmin) !

Hassuu oli !
Okiru rokkas !
Alakerran jukat rokkas !
Oli fantsuu nähdä plattarinaamoja ja yhdistää ne johonkin nikkiin !


Illan paras läppä oli _ihan selkeesti_
"Joulukaljanteri" tuo aikuisten oma versio
joulukalenterista !

Kuten jo toisaalla mainitsinkin, en oikein osaa tätä past events postaamista,
joten härskinä heppuna varastan Tapsan postin ja sanon et oon ihan samaa
mieltä :cool:
Ja lisään että toi joulukaljanteri syntyi pitkän tuotekehittelyn jälkeen n. Linnatuulen
kohdalla (kotimatkalla siis ;))


edit: :eek: Tumpsi goes 700!

Quote by Tumpsi
edit: :eek: Tumpsi goes 700!

n00b

[insider]
*moottorisaha mot moottorisaha
moottorisaha mot moottorisaha*
[/insider]

Kuvia :cool:

O