MULTIPLIED @ Klubi, Turku 20.8.

Back to tapahtumat O

Kiitos kaikille kävijöille ja artisteille! Toivottavasti bileissä oli hauskaa. Kiitos myös järjestäjäkavereille ja Klubille, oli mukavaa pitää bileitä tällaisessa paikassa pitkästä aikaa. :)

Samulin live kuulosti hyvältä ja hienoa että mies oli tehnyt tätä iltaa varten ihan oman settinsä. Tuttuja biisejäkin tuli mutta muunneltuina ja pari uutta oli joukossa. (sori vielä siitä pöydän korkeudesta, tai pikemminkin korkeuden puuttesta... :()

Alkuillasta Mero yllätti erinomaisilla biiseillä, sen verran kun ehdin pikkupuolella piipahtaa. Muita tuli harmi kyllä kuultua vähemmän, mutta ainakin Marko ja Dilemma saivat tanssilattian hyvin elämään.

Tästä on hyvä lähteä viikon vaellukselle Lappiin muun X-Rust porukan kanssa :)

- Katja

Quote by lazy cat
..Marko ja Dilemma saivat tanssilattian hyvin elämään.


..todellakin, ja varsinkin M Laineen setin eka puoltuntii <3<3

..ps, decot oli hauskat :)

harmi, etten muiden & tärkeämpien velvoitteiden takia päässyt
osalliseksi nauttimaan näinkin hienosta tekno-iloittelusta. harvemmin
(valitettavasti) turussa on tarjolla näin laadukasta menoa!

toivottavasti bilettäjiä riitti näihin rientoihin, ja että uusintaa olisi
luvassa! sitä odotellessa..

joo, oli kyllä aivan mahdottoman tasokkaat pippalot! Isolla puolella kolahti eniten Marko Laine ja muutenkin siellä soi sopivaa jytyä koko illan. Pikkupuolella oli aivan saakelin loistavaa settiä vaikka niitten levareiden kanssa olikin omat ongelmansa. Hauskinta oli nähdä paljon semmosta väkeä jotka ei normaalisti varmaankaan eksyisi paikalle. Toivottavasti on joskus jatkoa luvassa, hinta/laatu -suhde oli enemmän kuin kohdallaan! I love happy hour! :)

Quote by rhedlund
hinta/laatu -suhde oli enemmän kuin kohdallaan! I love happy hour! :)


Kivaa oli. Oivallinen yhdistelmä: halpaa juomaa ja hyvää musiikkia! Marko oli odotetusti helvetin kova, ja muissakaan ei moittimista. Seuraavia bileitä jo odotellaan...

Ainiin tosiaan dekoihin oli todella nähty vaivaa. Varsin hienot oli ne ukkelit siellä katossa! :)

Osana järjestävää organisaatiota olen hieman jäävi sanomaan mitään, mutta ainakin ihmisillä näytti olevan hauskaa! Missasin lähes kaikki setit, lipunmyynnin, omien töiden, yleisen säätämisen yms takia, mutta se vähä mitä ehdin kuunnella kuulosti erittäin tiukalta! Erityismaininta Marko Laineelle joka on edelleen kova teXnodj. Myös Mesak ja Samin live olivat oikein nättiä kuunneltavaa. Dilemma meni hiukan oman makuni rajoille, mutta näytti ainakin ottavan yleisönsä :)

Bileet menivät sen verran hyvin ja nappiin että näillä näkymin jatkoa on tulossa, mutta tosin vasta ensi vuoden puolella. Sitä odotellessa X-Rust varmaankin järjestää jotain hieman pienempää jossain vaiheessa...

Mielestäni Klubin ehdottomasti kovatasoisimmat bileet pitkään aikaan. Keltainen tienviittaukko ständissä ulkona oli veikeä ja dekoja jaksoi tosiaan ihailla. Hemmetin hyvin suunniteltu kokonaisuus myös flaikkua ajatellen.

Laineen aloitettua tanssilattialla oli tungosta ja yllättävää kyllä, itselläkin oli energiaa vielä törsättäväksi. Dilemman tullessa jatkamaan taisi kuitenkin mennä unimoodi päälle ja oli poistuttava.

Hyvät pirskeet!

Heh, olin ekaa kertaa teknobileissä :) Plattarin topikkien kautta Dilemman ja Bootin miksaukset ajoivat mut paikalle... Ja taidanpa tulla uudestaankin :roll:
Oli kyl senverran laadukasta settiä et jalat läähti kyl multa alta...
Marko Laine aloitteli kun saavuin sisään... Piti men aikasemmin, mut etkot venähti prkl... Mutniin : Marko Laine oli kyl perhanan hyvä soittaja ja Dilemman tyyliä vois kuvailla tanssittavammaksi ehkä...
Se oli kyl aika hassu tunne kun lavalle saapui tosi nätti ja kauniisti hymyilevä neitokainen ja kun se pääsi levariin käsiks ni alkoi paukuttaa niin vitusti ::shocked:
Jäi hiukan harmittamaan kun en tota alkupään esiinytjäkaartia nähny, mut sitäkin tiukemmin vedin kyl ihan silmät ristissä viimesen tunnin tanssiattialla :hah:
Kauhistus ku teknos on munaa!

Thanx.

Boot:in setistä kuulin vain viimeiset raidat, mutta hyvältä nekin kuulosti.
Marko Laine oli juuri sitä, mitä pitikin, eli loistava.
Miss Dilemma taasen tuli ja otti heti luulot pois. Helvetin hyvää matskua!

kuvii

O