Club Bundolo @ Mocambo, Hki 9.7.04

Back to tapahtumat O

Tultiin paikalle klo 23, jolloin mesta oli vielä lähes autio. Ekan tunnin ajan oli ilmeisesti tullut itselleni oikein mieluista jazz/soul-vaikutteista pimputtelua ja tätä jatkuikin vielä parin biisin verran. Sitten tyyli muuttui enemmän vanhan reggaen/dubin suuntaan, joka myös toimi hyvin. Lähdettiin pois puoli yhden maissa, enkä ollut siihen mennessä kuullut yhtäkään huonoa biisiä lukuun ottamatta suomalaista reggaerenkutusta (Bommitommi?), joka ei ainakaan meikäläiselle toiminut. Musiikkilinja oli siis enemmän kuin kohdallaan, eikä itse paikassakaan ollut mitään valittamista. Mocambo oli varsin mielenkiintoinen yhdistelmä ikivanhaa yökerhoa, ruotsinlaivasohvia, Neuvostoliiton Virallista Valtion Yökerhoa ja kylmän sodan aikaista samettiverhokapakkaa savuisessa Itä-Berliinissä. Hieman tuli myös mieleen nuhjuinen kaurismäkeläinen maailma.

Loppuajasta alkoi jo häiritä kovaksi yltynyt puheensorina (väkeä alkoi tulla ennen kahtatoista), joka peitti musiikkia alleen. Seuraavaksi täytyykin tulla paikalle heti kymmeneltä, kun paikalla ei ole vielä ketään :) Kaiken kaikkiaan hyvä ilta niin musiikillisesti kuin puitteidensakin puolesta :heart:

Tultiin paikalle todella myöhään, tarkoituksena vain kuriositeettitsekkaus. Loppuillasta jengiä olikin paikalla enemmän kuin riittävästi. Musalinjaus muuttui enemmän r'n'b-hittisuuntaan ja tanssilattia oli sitä myöten täynnä. Paikkana toi on minukin mielestäni aika mielenkiintoisen näköinen. Hansun kuvaus osui todella hyvin oikeaan, olin itsekin aistivinani samoja juttuja. :)

Läksimme sieltä evakkoon jo jonkin verran ennen pilkkua. Mutta täytyypä pistää illan kehitys korvan taakse, jos kävis jokin ilta pyörähtämässä paikalla reilusti aikasemmin.

O