Impulse 260304 @ Lahti

Back to tapahtumat O

Kivat oli kinkerit ja ihmisiäkin taas kerran kiitettävästi paikalla. Oma ilta meni siihen, että kävin kotona nukkumassa, koska hain illan staran lentoasemalta ja palautin hänet sinne bileiden jälkeen, mutta kun tulin takas paikalle klo 03 niin salissa näytti olevan jumalaton meininki.

GRH pisti taas parastaan ja mikseri sai kyytiä. Herralla näytti olevan helvetin mukavaa ja kehuikin jälkeenpäin hyvää tunnelmaa. Kiitos kaikille, jotka olivat sitä luomassa.

Muutaman kuvankin ehdin ottaa - http://www.akir0.com/impulse260304/

Ens kerralla sit synttärimeiningeissä!

Joo, oli mukava soittaa kun ihmiset innostuivat jo noinkin aikaisessa vaiheessa niin runsaslukuisina tamppaaman omaa settiäni.

Muista seteistä E-Nrg yllätti positiivisesti, jos väsymys ei olisi painanut niin paljon niin lattialle olisin livahtanut. GRH kuulosti ihan menevältä, mitä kerkesin kuulla. Oli pakko lähteä jo hyvissä ajoin ennen loppua huilaamaan, mutta hyvä fiilis jäi. Kiitokset yleisölle ja järjestäjille!

Hello guys,

Not too sure whats been said about me here (don't speak a word of Finnish!) but just wanted to say how much I enjoyed the event and seeing all you guys again!

Many, many thanks to Tomppa and to all those who gave me such a warm welcome and told me I played a great set - it's really appreciated :)

Gary
DJGRH :)

O