JACK > Pacifique pre-party

Back to tapahtumat O

Olipas kivaa taas. Kaikki DJ:t soittivat hyvää musaa ja jengiä oli mukavasti paikalla. Tarkoitus livahtaa ajoissa himaan, mutta kukoteamin sulosoinnut pakottivat jäämään vielä hetkeksi. Varsinkin Netherworld ja Hale Bopp rokkasivat huolella!!

Illan toinen kohokohta oli luonnollisesti olliS:n ja Pinnien ultimate die hard scratching xtravaganza!2!1!½ :mad:

Oli kyllä alakerroksen pojilta maukasta settiä ja namustusta, ei paljon yläkerrassa viihtynyt. Illan biisi kenties Patrick Juvet - I Love America. Kyynel melkein tuli silmään.

No olihan siellä yläkerrassakin ihan toooosi hyvä meininki. Ja henk koht ilon kyyneleitä silmiin aiheutti Hiskin&Pinnien soittama Urheiluruutu-vedätys*hehheh* Ja muutenki oli kyllä tosi kivaa :cool:

timoteus

Quote by Tapi T
jengiä oli mukavasti paikalla.


Mun mielestä oli aika vähän jengiä liikkeellä...?

No ihan jees ilta, ei kyllä ehkä ihan perinteisen Jack-fiiliksen tasolle päässyt omasta puolesta.

Niin, ja Pacifique lipulla ei sitten klo 24:n jälkeen päässytkään puoleen hintaan :confused:

Jep, taatun hauskaa jälleen, kiitän kaikkia alakertaan saapuneita/eksyneitä, raitalistaa voi tarkastaa täältä...

Eka kerta Jackissa, musiikki ja tunnelma vakuutti kyllä meikäläisen, vaikkakaan ulkoisesti ei kovin paljon erottunut ns."perus kermasta". Alakerrassa Samus Aran ja Paarma olivat kyllä maineensa veroisia, useita nielenkiintoisia biisejä herrat tiputtelivat illan mittaan. Yläkerrassa meno sekä Talvipuutarhassa että "pääsalissa" oli mukavaa, ihmisiä oli saapunut paikalle omasta mielestä juuri sopivasti. Nessin setti yllätti kyllä meikäläisen positiivisessa mielessä, biisit olivat suurimmaksi osaksi housempaa tavaraa ja kikkailukin oli hillitympää, mitä nyt lopuksi innostui vähän tiuhempaan vääntämään ranen nuppeja ja skrätsäilemään.

Meininki oli jo ennen puoltayötä varsin kova. Ohessa siis puoltoista tuntinen pläjäys illalta.

http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?t=13239

O