Jori Hulkkonen @ Klubi, Tku 25.2.2004

Back to tapahtumat O

God damn! Aivan loistavaa musaa. Jengiä oli ihan sopivasti ja kun ihmiset eksy tanssilattialle, niin Jorikin pääsi pikkuhiljaa vauhtiin. Illan biisi oli Radiohead - Street Spirit (Jori Hulkkonen Remix). Jori oli duunannnu sen pelkästään tota iltaa varten. Ai ai se oli hyvä!!
Lisää tällaisia tapahtumia!!!

Joo ihan hyvältä näytti ja kuulosti sen aikaa mitä tuli oltua paikalla. Orastava flunssa ja väsymys painoivat sen verran pahasti, ettei jaksanut/pystynyt olemaan kovinkaan railakkaalla fiiliksellä tunnelmassa mukana. Jengiä oli aika niukasti vielä silloin 24-01 aikaan (muutamia kymmeniä?), mutta meno näytti käynnistyvän tanssilattialla siitä huolimatta hiljalleen. Siinä vaiheessa väsymys sai yliotteen ja oli pakko lähteä kotiin.

..tulipa piipahdettua, meininki tosiaan alkoi vasta siinä puolenyön jälkeen..kun valitettavasti piti lähteä nukkuun :/

Loistavaa! Jori on kyllä "the man".
Ei yhtään huonoa biisiä koko illan aikana.

joo aikamoisen revityksen hulkkosen akan poika pisti soittaen, paras tän
vuoden puolella kuulemani setti kirkkaasti. tunnelmakin oli kohdallaan,
vaikka hitusen vähänlännästi väkeä olikin.

illan tune: jimi tenor - take me baby (finnish bass boy mix) ^______^

hiton kivaa + lisää + kiitos harri ja tapsa.

God damn! Aivan loistavaa musaa. Radiohead - Street Spirit (Jori Hulkkonen Remix). Jori oli duunannnu sen pelkästään tota iltaa varten. Ai ai se oli hyvä!!
(KUOTE)
No kyllä!!!
Näytti olevan Jorikin aika fiiliksissä ja eikä ihme..jengi viihty hyvin lattialla ja sohvapöydistä kuulu tasanen töminä :laugh:
Hlvetin hieno ilta!

Hyvää musaa kyllä tuli. Porukkaa oli vähemmän kuin olin odottanut, mutta oikeastaan ihan hyvä niin. Se on varmaan se keskiviikko. Itse ei tullut oltua kuin pari tuntia paikalla, mutta niiden aikana ei ainakaan tullut yhtään huonoa biisiä. Propsit Klubille ja Jorille.

olipas kiva käydä turkusessa 30:een vuoteen, mukavia ihmisiä sattui kohdalleni läjäpäin, ja kiitokset uusille tuttavuuksille rupatteluhetkistä. punaviini ja pähkinät maistuivat ja oli mukava seurata illan edetessä miten homma saadaan toimimaan, luonnollisesti ja tyylitajulla.

hymyilytti kun yksi veijari oli kuin liimattuna baarituoliinsa (ei juomaa ei mitään..) pariin tuntiin ei jalkakaan heilunut, mutta sitten kun lähti niin tanssilattialta ei ollut poissa tulemista,..antaa lopulta viettiensä viedä...

jori on tehnyt (vuosien ajan) minuun lähtemättömän vaikutuksen, niin puhdasta, karismaattista, sielukasta ja tyylikästä musiikkia että ei voi kuin kiittää että saa tällaista (älyllistä) herkkua kotimaassa aina ajoittain kuulla. vielä mukavampaa kun tuollaisia hetkiä saa jonkun kanssa jakaa.

ja kaikkein tärkein on se että musiikista jää jotain ns."käteen" ja mieleen, hetkiä joihin on mukava aina ajatuksissa palata..ja taas jaksaa..

suurkiitokset.. :cool: ja sananmukaisesti paluumatkalla sai pyytää latua!! kun lunta + vettä tuli kaatamalla..se on kevättä..kohti..uutta aikaa eteenpäin..

Quote by hpi
punaviini ja pähkinät maistuivat


Jaa. Se oli teikä joka niitä pähkinöitä yritti tarjota :D Nyt taas osaa yhdistää yhden tunnarin ja naaman yhteen.

terve pyhimys :D ..joo Klubilla tuli notkuttua, rauhattomana, onnellisena ja levottomana, missä se kuuluisa "seesteisyys", vai eikö se ole kaltaisiani varten..

alkuillan hidas: Air - All I Need..sitä kohti..

VOI KRISTUS !!!

hieman nuutuneella fiiliksellä lähdin tsekkaan jori-poikaa duunipäivänä ,mutta sisäänastuttuani ei ollut tietoakaan väsymyksestä. kuten boot jo aiemmin sen sanoi ,ei illan aikana tullut ensimmäistäkään huonoo viisua. saintin hehkuttama radiohead puri meikäläiseen myöskin aika vahvasti + ne kaikki muut kasarisuperklassikot pet shop boys ,prince ,kraftwerk etc.
vuorokauden vaihteen jälkeen alkoi mestoilla oleen suhteellisen komee markkinameizinki ,valitettavasti piti lähtee välillä elpymään.
lisää tällaista, tänx.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

UHHH

Enpä oo missään hetkeen niin tyytyväisenä/iloisena nostellut tossua kun täällä. Kiitos jori ja klubi vielä kerran :happyroll: :hearts: :happyroll:

O