Inkvisitio IX

Back to tapahtumat O

alunperin ei ollut edes tarkoitus tulla koko bileisiin, mutta pienen dokailun jälkeen (n. klo 02) tuli kuitenkin lähdettyä. ja onneksi tulikin, oli nimittäin helvetin hauska keikka. Siperia oli ehkä vähän erilainen kuin mitä odotin, tuli ihan joku ug juttu mieleen. :) musa upposi känniläiseen kuin nyrkki silmään, mutta parin tunnin jorailusession jälkeen oli niin hirveä jano että oli kuitenkin luovutettava ja lähdettävä himaan juomaan ja nukkumaan. korvat soi vieläkin ja jalat on ihan paskana, mutta ei sen väliä kun kuitenkin hyvän asian takia tuli oltua liikenteessä. ;) kai tässä vähän puhtaampi on nyt (ainakin kun äsken kävi suihkussa :P). tänks hyvästä meiningistä ja hauskoista bileistä!

Täällä oli kyllä tosi nastaa. Hyvää musaa ja tunnelmaa. Tuli kyllä oltua vähän liiankin juhlakunnossa ja liukas mäkikin tuotti loppuillasta ongelmia :excellent:
Kiitoksia kovasti näistä.

Ihan kivaa vaihtelua tämmöiselle kermaperseelle. Oli vain vähän kylmä eikä hipeillä ollut kuin puolen metrin pöllejä ja pieni käsisaha, vartin sahaamisen jälkeen luovutin.

Jälleen kerran tuli todistettua että Suomen ughc-scene sijaitsee Keravalla.

Yks parhaista Inkvisitio-tapahtumista ikinä :hearts:

Alkuillasta oli pieni epäilys sen suhteen
löytävätkö ihmiset koko paikkaa, mutta
puolen yön tienoilla tupa olikin sitten jo
täynnä ja tunnelma katossa. :heart:

PPP, Mikco ja Folio soittivat mainiota
tanssimusiikkia ja itse soitin ehkäpä
parhaimman hardcoresettini ikinä vaikka
itse sanonkin :hah:

Kiitos kaikille mukana olleille, tämä ei ollut
viimeinen kerta :mad:

Jepsis.
Kivaa oli.

Paikkakin oli suhteellisen jees. Ainoastaa ongelmia pikkusen tuotti paikan päälle saapuminen, mut sit sain onnex kyydin :)

Jengille ei oikeen toi "chillimpi" HC napannu, niin päätinpä sit soittaa tolla seurauksella pelkkää ÖveriHC:ta \,,/

Quote by Mikco
Paikkakin oli suhteellisen jees. Ainoastaa ongelmia pikkusen tuotti paikan päälle saapuminen, mut sit sain onnex kyydin :)


Olihan se hiukan ug-paikka mutta onneksi Tampereeltakin löydettiin paikalle ilman sen tarkempaa karttaa ja kävelyreittejä pitkin. Ja olihan se sellanen hauska ex-tempore reissu, ettei edes tarkkaa karttaa ehtinyt tulostaa. Mutta hauskaa oli niin kauan kun paikalla oltiin. Eka Inkvisitio koettu ja lisää sitten joskus. Ja ne Mickon soittamat Catscanit. :hearts:

O