Blush 1v @ Yano, Järvenpää

Back to tapahtumat O

Uudenmaan läänin skenepääkaupunki osoitti taas voimansa. Kivat bileet.

Isoin kiitos Jokelle, hemmetin mielenkiintoista ja vaihtelevaa setittelyä. Sivumainintana sanottakoon, että perkkarit Joken viimeisen puolen tunnin progettelun päälle ei kyllä sopinut juur ollenkaan ja pisti lähinnä soundin sössöttämään. Muuten perkussiot toimii Blushin äss-sheikkiin mainiosti.

Paikkana Yano ei ehkä ole yhtä kotoinen ja intiimin täydellisen kokoinen kuin Wiima, mutta hieno paikka kaikin puolin joka tapauksessa. Paitsi, että oli vähän vilu varsinkin yläkerrassa.

-TommyT-

Johan oli synttärit. Jokke sai äässin liikkeelle muutamalla hyvinkin makoisalla raidalla ja hyvän musan & liiallisen alkoholin kulutuksen kombinaatio palautti säännöllisin väliajoin tanssilattialle. Ensi kerralla vähemmän viinaa kyl, alan vasta pikkuhiljaa toipumaan darrasta.

Ai niin, kuviakin tuli tosiaan otettua ja niitä on luvassa myöhemmin.

Kiitokset vielä Quulle ja Nigelille. :)

Tunnin verran kuuntelin Joken settiä. PA oli alitehoisen ja tunkkaisen kuuloinen. Tanssilattian tyhjyys ei ainakaan auttanut asiaa. Joken levylaukun sisältökään tuskin antoi tilaa sopivamman tunnelman luomiseen. Soundi, valot ja yleinen tunnelma toivat mieleen enemmän teinidiscon kuin ~houseklubin, johon ilmeisesti oli kuitenkin pyritty.

Yläkerrassa musiikin, ihmisten ja tilan symbioosi toimi jo imo muutamaa astetta paremmin.

Musiikkibileinä siis ei mitään mairittelevaa kommenttia tästä suunnasta, mut paljon tuli taas nähtyä vanhoja kotikaupungin tuttuja, joten siltä kantilta erittäin jees. Ja hyvä, että Järvenpäässä kuitenkin tapahtuu. Keep it up..

Kiitoksia vaan kaikille paikalle saapuneille.

Ensivuoden puolella iltamme siirtyy todennäköisesti lauantaille, jonka pitäisi mahdollistaa myös viikonloppuduunareiden juhlimisen. Nytkin paikalla oli melko hyvin poruukkaa, mutta näköjään tanssilattia on se viimeinen paikka mikä Järvenpäässä täytetään.

Jokke soitti aivan erinomaista kamaa.

Pa:sta sen verran, että se on Yanon vakiokalustoa, ja meillä on melko vähän vaikutusvaltaa sen kokoonpanoon. Paikkahan on pohimmiltaan tarkoitettu bändien mellastusalueeksi. Siksi esim suurin osa valoistakin on kannuja.

Yano itsessään on todella upea hyvin monen asiakkaan mielestä. Joidenkin mielestä se on Helsingin magein paikka ;) . Näistä lähtökohdista jatkossakin tykitämme 120% teholla.

Mukava Yano on paikkana ja varsinkin alakerta mukavan hämynen.
Lisävaloilla ja decoilla olisi tosin varmasti saanut paikasta vielä
"klubimaisemman!"

Paljolti kaljaa tuli hörpittyy ja muistikuvat loppuillasta hieman
himmeempiä.., mut paljon oli kavereita paikalla ja Joken settikin
maistu! Joten ihan onnistunut ilta..

Quote by Samus Aran
Tunnin verran kuuntelin Joken settiä. PA oli alitehoisen ja tunkkaisen kuuloinen.


PA on tosiaan Nylon Beat:n vanha ja täysin sitä käyttötarkoitusta varten. Yano elää monessa mielessä muutoksen hetkiä näinä päivinä. 4-piste, yläkerta on hankinassa klubimpia bileitä varten. ps. kyllä toi nylareiden setti kyl potkii.

Quote by Samus Aran
Soundi, valot ja yleinen tunnelma toivat mieleen enemmän teinidiscon kuin ~houseklubin, johon ilmeisesti oli kuitenkin pyritty.


Harmi sinänsä, tarkoituksena kuiteski oli muistuttaa enempi vauvan 1v-kutsuja..

Quote by Samus Aran
Musiikkibileinä siis ei mitään mairittelevaa kommenttia tästä suunnasta, mut paljon tuli taas nähtyä vanhoja kotikaupungin tuttuja, joten siltä kantilta erittäin jees. Ja hyvä, että Järvenpäässä kuitenkin tapahtuu. Keep it up..


Harmi tämäkin. Tosin musiikki oli mielestäni hyvää ja monella oli hauskaa joten bileiden tarkoitus meni läpi. Oli mukava nähdä pitkäst aikaa, teretulemast toistekki. ..ja kiitos kommenteista. :)

Järvenpäässä tulee tapahtumaan vielä kauan.. :)

Kiitos kaikille henkisesti ja fyysisesti läsnäoleville riemukkaista synttäreistä!

Kiitoskaunis, ja onnea.

O