mikseri?

Back to luomisen tuska O

Kumpaa kokoonpanoa jengi suosittelisi käyttämään tietokoneen kanssa äänenlaadun sekä käytännöllisyyden kannalta. tarkoitus olisi käyttää tietokonetta yhtenä linjalähtönä levareiden kanssa. elikkä ongelmana olisi ostaako suoraan usb liitäntäinen mikseri vaiko tavallinen mikseri sekä siihen ulkoinen erillinen äänikortti? hintahaarukassa olisi lähinnä Vestax vmc 002xlu (usb pohjainen) tai PMC06pro ja joku äänikortti? pikaisia vastauksia odottelen.

Mä en oikein tiedä noiden vehkeiden äänenlaadusta - tuskin mitään hirveetä hifiä mutta varmaan parhaimmillaan jees. Joku muu osannee sanoo paremmin tohon.

Mutta yks pointti mitä kandee miettiä on toki ihan käytännöllinen: haluutko ns. laittaa kaikki munat samaan koriin. Jos sulta hajoo se äänikorttipuoli mikseristä niin sit sul on pelkkä mikseri. Jos taas ite mikserissä alkaa jotain (crossi, potikat, ym.) pätkimään niin ei sitä oo varmaan kiva käyttää äänikorttinakaan sit. Ja toisaalta jos siin USB-äänipuolessa on huonot ajurit niin et ääni pätkii ja mikään ei toimi ja harmittaa, niin sit se on vähän niinku turha ominaisuus vaikka ite mikseri oiskin hyvä.

Tietty toi on just budjettikysymys et jos ostat jonkun mikserin niin paljon sulla on sit vielä pistää päälle siihen äänikorttiin, että saatko sillä sit mitään järkevää ja toimivaa. Ite vaan ajattelen usein tollai et parempi ostaa kaikki jutut mahd erikseen niin että jos joku osanen ei toimi tai on huono, niin sen voi vaihtaa toiseen niin et säilyy muut toimivat osat setissä.

O