Sweden Ruotsi Upcoming parties!

Back to muu maailma O

Hello!

Oisko kellään tietoa, oisko lahden tuolla puolen mitään hyviä bileitä,taikka olisko mitään yhtä hyvää sivustoa kuin tämä mistä vois tarkastella tulevia biletyksiä :confused:

Ruotsin parhaimman promoottorin saitti löytyy täältä:
http://www.mondaybar.com/

5.6. olis HelsinkiVibe bileet. Toi on maanantai päivä, mutta se on kuulemma joku niiden iso juhlapäivä (vrt. vappu) joten meininkiä varmaan riittää.

Mahtaisko jollain olla tietoa et olisko elo-syyskuussa tulos jotain hyviä pirskeitä Stokikses tai jossain ylipäänsä, mielellään jotain teknonimiä (esim.Mhonolink, Lekebusch, Carl Falk y.m.s-tyylisuuntaa). Menis ihan mielenkiinnost katteleen paikkoi.

Ruotsalaisia bileitä voipi katsella seuraavilta sivuilta..

http://www.tranceclubber.com

http://www.dirtydancing.se/forum

Kesällä tukholman parhaimmat viikkoklubit löytyvät maanantaisin tietty Monday Bar, perjantai ja lauantaina Özgur Can ja JdotP:n vippikemut GK:ssa ja sunnuntai houseilut Thaiboatilla Söderilla. Myöskin F12 terasilla on aika tiukkaa settia...

Kiitos oi Stokiksen Buuren :)

Jos tekno/house natsaa niin kannattaa käydä klubilla nimeltä Grodan (Grev Turegatan 16) ja voi myös kysellä Fade Records (Skånegatan 78, Söder) levykaupasta (ainakin viime kesänä asiallista avustusta illan klubeista)...

http://www.grodan.se/cocktailclub/
http://www.svaj.com/
http://www.alltomstockholm.se/

You also have http://www.megamind.se which is to only one updating Sweden, Norway, Finland and Denmark.

Hyvä ruotsin bilelistaus, jossa myös ug meiningit: mandarin.nu

O