Reason tökkii

Back to luomisen tuska O

Voisko joku jeesaa semmosessa ongelmassa, kun Reason (2.5) ei soita kuin yhtä raitaa kerrallaan. Käyttämuistissa ei pitäisi olla ongelmaa, on 1024 mb.

Vähän enemmän infoa? Prossu, emolevy, ajurit, asio/muu?

Kone on joku kolme-neljä vuotta vanha.

AMD Athlon 1800+
1.53 GHz
Kovalevyä 80 Gt (joskin aika täys...)

Soundblaster Audigy ex (älkää naurako, silloin elin luulossa että kyseessä olisi laadukas äänikortti...)

En noista ajureista sun muista niin tarkkaan tajua...

Hyvin on kone pelittänyt, vaikka on ollut aika isot ohjelmat päällekkäin, että ei uskoisi että reasoni siihen tökkäisi, mutta voihan se olla, tai sitten en osaa säätää oikeaa ajuria tai äänikorttia Reasoniin???

mitä meinaat tolla "yhtä raitaa kerrallaan"? eikö mistään biisistä kuulu ku yks raita ja kaikki muut pimeenä? vai alkaako ääni pätkiä kun yrität soittaa toista raitaa? tapahtuuko kaikilla reasonin laitteilla vai jollain tietyillä? tapahtuuko jos sul on pelkkä reason päällä eikä mitää muuta vai vaan sillon ku on joku muukin musasofta kehissä?

mikä ajurityyppi reasonin asetuksis on valittuna (asio/directx/mme) ja kuinka iso latenssi / buffer size siinä on nyt?

kantsii yrittää selittää mahollisimman tarkkaan heti alkuun ongelma koska yleensä kukaan ei pysty arvaamaan parista sanasta että missä vika vois olla jollei oo tullu ite samanlaista outoutta vastaan. epäilisin että joko sulla on liian pieni latenssi jollon kone alkaa köhiä kun se ei pysty siirtää ääntä tarpeeks nopeesti (jos siis saundi alkaa napsuu liian helposti) tai sitten joku pieni asetus tai juttu mitä et oo huomannut tai tajunnut (jos oikeesti soi vaan yks raita kerrallaan eikä muista kuulu mitään).

http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1

Kokeile noita kX Projectin ajureita, niillä saa ASIO-tuen Audigyyn (ei tainnut Creativen ajureissa olla?).

Onkohan noi ajurit Audigy Ex:lle myös, kun ei ole eritelty?

O