Singapore

Back to muu maailma O

Hei!

Muutan Singaporeen kuukauden päästä ja olisikin kiva tietää erityisesti iltaelämän osalta, että mihin siellä kannattaa mennä. Klubien lisäksi myös muita hyviä menovinkkejä otetaan vastaan. Tällä hetkellä iltaelämän tuntemukseni rajoittuu Zoukkiin :)

Singaporen lisäksi myös vinkkejä muista lähialueen kohteista (Kuala Lumpur, Bangkok, jne) saa laittaa.

Laitetaas nyt pienta paivitysta, kun tanne on nyt jossain maarin jo kotiuduttu.

Zouk:

Jos taa ei ole maailman paras klubi niin en tieda mika sitten on. Mahtava paikka joka tapauksessa ja uskomaton mesta muutenkin. Nelja eri klubia takaa sen, etta jokaiselle on jotakin.

Zouk: House
Velvet Underground: Seksikkaampi house, garage
Phuture: Breakbeat, big beat, hip hop, D&B
Wine Bar: Chill-out

Itselleni ehka kolahti toisella kerralla Velvet Underground parhaiten. Zouk nayttaisi olevan rikkaiden lasten leikkikentta ja kaydessani ulkona haukkaamassa happea Zoukin omalla parkkipaikalla naky jos jonkinalista Porschea, Ferraria, Lexuksia, isoja mersuja ja jotain urheiluautoja mista ei oo mitaan hajua. Rahaa pitaa siis olla, jos meinaa Zoukin anneista nauttia. Sisaanpaasy on normaalisti noin 10 euron luokkaa ja drinkit ovat kai noin 5 euroa kappale. Ensi lauantaina Zoukissa soittaa Sasha, joka pitaa varmaankin kayda katsastamassa. Joka tapauksessa taalla on Singaporessa kayvien ja konemusiikista pitavien pakko vierailla. Ovella turvatarkastus. Zouk on myos Kuala Lumpurissa, mutta tasta lisaa jos satun KL:ssa kaymaan.

Osoite: 17 Jiak Kim Street.
Webbi: http://www.zoukclub.com.sg/
Auki: -04
Ika: 18, Velvet Underground 23

Liquid Room: En ole kaynyt viela.

Osoite: 76 Robertson Quay
Webbi: http://www.liquidroom.com.sg/
Auki: Ke + Pe 11-03, La 11-04
Ika: ?

Rouge Club: En ole kaynyt viela.

Rouge
Acid Bar

Osoite: 180 Orchard Road Peranakan Place
Webbi: -
Auki: -04?
Ika: ?

ChinaBlack> RnB:ta. En ole kaynyt viela. Jono oli jo 10 aikaan illalla 50 metria, joten mieli ei tehnyt odottaa.

Osoite: Pacific Plaza Penthouse 9 Scotts Road 12th Floor
Webbi: -
Auki: Ke-La 09-06
Ika: 18

Centro:

Kavin taalla la 7.8.2004. Klubi on Zoukia huomattavasti pienempi ja sijaitsee uskomattomalla paikalla, meren vieressa joen edustalla. Klubista on hyvat nakoalat joen toiselle puolelle teatteriin ja pilvenpiirtajiin seka merelle. lkona kannattaa kayda haukkaamassa happea Merlionissa, missa on iso, vetta sylkeva leijonapatsas. Centrossa, kuten muissakin klubeissa ilmastointi toimii toisin kuin Suomessa. Ja sita myos kaytetaan, nimittain itse vilustuin pahemman kerran taalla. Valilla tuntui, etta housut lahtee irti, kun bassopumppasi ja ilmastointi puhalsi. Meno oli vielakin kovempi kuin Zoukissa ja musiikki oli todella kovalla. Korvatulpat ja villapaita mukaan siis. Lippu centroon maksoi 11 e, Lolaan 14 e. Embargo on ilmainen.

Centro: House, trance, techno, breaks
Lola: RnB, Hip hop, house
Embargo: Chill-out

Osoite: One Fullerton
Webbi: http://www.centro360.com
Auki: Centro: Ke 10-03, Pe, La, Su 10-04
Embargo: Su, Ma, Ti, Ke, To 05-02, Pe + La 05-03
Lola: To 10-03, Pe + La 10-06
Ika: 18, Lola ?

Dbl O: En ole kaynyt.

Hinnat:
Tiistai
Miehet, 5 e (1-for-1) Naiset ilmainen
Keskiviikko (GIRL night)
Miehet 12 e (incl. 1 drink) Naiset ilmainen
Torstai
Miehet 5 e Naiset ilmainen
Perjantai & lauantai
Miehet 10 e Naiset 7 e
Pyhien aattoina
Miehet 12 e Naiset 10 e

Osoite: 11 Unity Street #01-24
Webbi: http://www.dbl-o.com/
Auki: Ti, Ke, To, Pe, 08-03, La 08-04
Ika: 21

Paivittelen tanne uusia loytoja sita mukaa kun ehdin eri paikoissa kaymaan.

Joo toi Zouk kuuluu myös meikäläisen suosikki klubeihin (se savutykki on kiva :) ). Keidas muuten IMHO aika tylsässä Singaporessa.

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa myös Kuala Lumpuriin, jossa on paljon halvemmat hinnat ja muutakin katseltavaa kuin ostoskeskuksia.
Jos on muutama päivä aikaa niin Singaporesta voi tehdä helposti yöbussilla reissun Malesian itärannikolle Perhentian -saarille.

Jos Zoukkiin ja muuhun Singaporen "high-life"-elämään kyllästyy saattaa olla siistiä käydä Mohammed Sultanilla löytyvissä baareissa/diskossa, jotka on siis rakennettu vanhoihin varastoihin joen rannalle.

Ainakin Madame Wong's jäi mieleen täyteen ahdettuna biletysmestana, missä hinnatkaan ei olleet ihan niin pahoja. Madamen vessakin on nähtävyys - kyseessä on tavallaan ulkohuussi, mutta sieltäkin löytyy paikallisen tavan mukaan kasa hajuvesiä ja kaveri jakamassa vedessä liottamiaan kylmiä pyyhkeitä.

Bonuksena omat (länsimaalaiset) kaverit löytää helposti kun paikka on täynnä paikallisia joiden yli voi kuikuilla. :D

Sit tietty Indochine (mikä on käsittääkseni levinnyt jo ympäri Aasiaa), joka on Chinatownissa Club Streetillä on makee chillaus/aloittelumesta.

Mun tiedot saattaa olla jo hiukka vanhoja. Asuin Singiksessä yhteensä yhdeksän kuukautta vuosina 2000-2001. :/

Zoukkiin on tulossa taas kovan luokan artisteja

06.11. Danny Tenaglia
12.11. Armin Van Buuren
14.11. Sasha
19.11. Pete Tong
27.11. John Digweed

Kyllä kelpaa :) Ketä näistä ei missään tapauksessa tulisi missata?


Ja vielä rantabileet http://www.zoukout.com tulossa joulukuussa.

En ainakaa Tenagliaa enka Digweedia missais!

Hyppaappas nyt kuule lauttaan ja seilaa Jakartaan ja pida siella mad biletysta! Musro, Stadium, Hai Lai ja tietenkin tunnelmallinen Tanamur :D

Jos on mitaan mahista menna ni ehdottomasti sen arvoinen, jos haluaa jotain muutakin kaakkois-Aasiasta ku aina se Bangkok ja Singapore. Balikin on tsekkaamisen arvoinen, tosin aika turistinen niilla aluieilla mihin yoelama on sijoitettu. KL:ssa en ole ollu, joten en osaa sanoa. Singaporessakin aika vahan tuli kaytya ulkona, sen verran nuorempi noihin aikoihin, siella kun jossain maarin valvotaan dokaamista ja semmoista (toisin kuin esim. Jakartassa :hah: ) Sen vaan aina muistan et joku Beer House siella oli jossain ostarissa jossa oli Lapparii ja Koffii.

Tulipa siis käytyä katsastamassa Danny Tenaglia. Mies oli aika tuhdissa kunnossa, mutta jaksoi silti veivata koko yön ja onneksi myös musiikki oli "fat".

Hyvää musaa ja kovaa menoa, eli helposti parhaimpia bileitä missä olen ollut. Mies innostui vielä kikkailemaan valojen kanssa itse ja heitti neljän aikaan pientä juttua, parhaimpien palojen ollessa "I'm sorry that our president is an asshole" ja sit "Now I'm gonna give you some art" ja meno jatku taas :D

Itse lähdin kuuden aikaan pois, mutta klubilla oli kuitenkin vielä melko hyvin ihmisiä. Vieläkin jaksaa ihmetyttää ku klubilla on varmaan joku parisen sataa henkilökuntaa koko ajan puhdistamassa paikkoja, jotta asiakkailla olisi hyvä olla. Pitää vielä katsoa kuinka usein Zoukissa tulee käytyä, mutta 4.12 oleviin Zoukout-rantabileisiin on tarkoitus mennä joka tapauksessa.

Paul van Dyk
Timo Maas
Seb Fontaine
Satoshi Tomiie

http://www.zoukout.com

O