Kokemuksia ja näkemyksiä Project 5:sta

Back to luomisen tuska O

Käyttääkö täällä kukaan tuoretta Cakewalkin Project 5 -softaa? Olen lievästi ihastunut tämän ohjelman selkeään käytettävyyteen ja ennen kaikkea monipuolisiin ominaisuuksiin. Lisäksi 1.01 version myötä koko ohjelma on himpun verran vakaampi.

Kuulen mielelläni kokemuksia ja näkemyksiä tästä ohjelmistosta. Millä sitä voisi täydentää? Vai riittääkö se sellaisenaan? Se tuntuu olevan melkoisen raskas, mutta tämä lienee uusille "työasemaohjelmille" tyypillistä - vai?

En kai ole ainoa Project 5 -räpeltäjä? Aiheesta ei muuten ole hirveästi muutenkaan kirjoiteltu. Miksi?

Eikö muka kukaan muu käytä Project 5:sta? Jaa.

testattu on. käyttöliittymä nykii xp2500+/1gb ni ei oikein houkuttele :rolleyes:

joo... pitää kyllä kattoo jos pääsis jossakin (/vaiheessa) testaan. En kyl muuten ollu tällasesta kuullutkaan vielä aiemmin.

Quote by timppa^

testattu on. käyttöliittymä nykii xp2500+/1gb ni ei oikein houkuttele :rolleyes:


Outo juttu. Itse ajelen softaa 2,667 gigaisella Pentium 4:lla (533 MHz FSB, i865PE) ja niin ikään gigalla muistia. Toimii kaikin puolin sujuvasti.

029: kokeile ihmeessä.

Vaikka tässä taitaakin tulla enemmänkin yksinpuhelua, kerronpa vielä lisää omista Project 5 -kokeiluistani. ;)

Eli: sain ohjelman toimimaan kunnolla vasta Windows 2000 -käyttöjärjestelmässä, joka oli asennettu puhtaalle pohjalle (plus tietty SP4). Nyt käytössä on joko WDM- tai ASIO2.0-ajurit ja viive on 2,9 millisekuntia ilman pienintäkään ongelmaa =)

Aiemmat kokeilut kahdella erilaisella Windows XP -koneella kaatuivat äänen raksumiseen ja paukkumiseen lukuisista kikoista huolimatta (APM/ACPI pois päältä, korttipaikkojen vaihtaminen tms.). Äänikorttina Audigy2 Platinum eX ja/tai Waveterminal 192L.

Softa toimii muuten mukavasti myös 512 megatavun muistilla ja pääsin sen avulla mukavasti vauhtiin. Mukana tulevat soundit, softasynat, työkalut ja efektit riittävät hienosti yhdessä ilmaisten VST/DXi-laajennusten kanssa. Ensimmäinen hyvälaatuinen raita valmistui parissa viikossa!

Lisäksi Fruity Loops 4 Studio toimii mukavasti yhteen Project 5:n kanssa. Teen rumpukompit, fillit ja variaatiot Fruitylla, josta ne siirtyy kätevästi suoraan emosoftaan. Toimiipa Fruity myös clienttinä suoraan Project 5:ssa. Kylläpä olen tyytyväinen. Musiikin vääntäminen PC:llä on niin poskettoman hauskaa, että en ole vaivautunut ulkoilemaan tai poistumaan koneen ääreltä juuri ollenkaan!

Pahoitteluni innostuksen puuskasta.

O