Technics sx-KN 1500 manuaali? Käyttökokemuksia?

Back to luomisen tuska O

Olen yrittänyt netin kautta löytää otsikon mukaiseen syntikkaani manuskaa, mutta ei löydy sitten millään. Syntikka on allekirjoittaneella testissä MIDI-käyttöä varten lähinnä ja unohdinpa sitten pyytää manuskat mukaan ja matkaa on sen verran reippaasti omistajan ja soittimen tämän hetkisen olinpaikan välillä, että pitäisi netistä ne löytää. Onko kenelläkään tietoa josko ne jossain sivustolla ovat? Googlen kautta en itse niitä ainakaan löytänyt. Kyseinen malli lienee melko lailla sama kuin KN 3000 ja/tai 920 joten nekin käynevät.

Kokemukset ko. laitteesta yleensä/MIDI-käytössä kiinnostavat joten jos on joskus tullut näppäiltyä niin kerro toki mielipiteesi. Humppasoundithan tässä melko pitkälle on, mutta softan kanssa ajattelin kikkailla ja koskettimet tuntuvat olevan todella laadukkaat. Kommenttia kehiin! :)

-S.

Voiko olla tosi ettei ainoatakaan Technicsin omistajaa foorumilla pyöri. En ilmeisesti tehnyt mitään mainstream ostosta tai sitten nää kooännät on enempi humppakamoja kuin luulinkaan?! :)

Kommenttia nyt vain humppakansa kehiin! ;)

-S.

O