Awakening Festival 6.7.2002 Spaarnwoude/NL

Back to muu maailma O


Yksi kesän kuumimmista teknofestareista on takuulla Hollannissa Amsterdamin lähistöllä järjestettävä Awakenings festival. Maailman parhaat tekno-DJ:t ja 30.000 ihmistä tekee tapahtumasta uskomattoman kokemuksen. Paikkana Spaarnwouden virkistysalue Velzenissä, Haaremin ja Amsterdamin puolessa välissä (Station Haarlem-Spaarnwoude).

Tässä line-up, joka pistää jalat veteläksi:

Open Stage:
Adam Beyer, Derrick May, Estroe, Jack de Marseille, Monika Kruse, Nick Rapaccioli, Remy, Ricardo Villalobos

TFS 1 :
Chris Liebing, Damian Keane, Gayle San, Headroom, K.Cee, Marco Bailey, Marco Remus, Miss Djax, Rush

TFS 2 :
Bart Skils, Ben Sims, Cari Lekebusch, Cristian Varela, James Ruskin, Ken Ishii, Oscar Mulero, Skylla, Steve Rachmad

TFS 3 :
Alden Tyrell, Dexter, Hardy Hard, I-F, Keith Tucker, Koert Notario, Rafael, Seutek, Steffi

Ennakkomyynti on jo alkanut ja on odotettavissa että tapahtuma loppuunmyydään piakkoin. Suomalaisille on kuitenkin rajoitetusti lippuja luvassa, vaikka tapahtuma olisikin loppuunmyyty, koska suomesta asti Awakeningsiin tuleville kyllä liput järjestyy.

Jos halua, intoa ja mielenkiintoa löytyy, pistä privaviesti.

Awakeningsin oma site: http://www.awakenings.nl/

Hollannin party-guide ja bilearvostelut + kuvat: http://www.dance-guide.com

Kuvia viimevuoden festareilta: http://www.housemama.net/partypics/awafest/awafest.htm http://www.housemama.net/partypics/awafest/af2.htm http://www.housemama.net/partypics/awafest/af3.htm

Spaarnwouden virkistysalue: http://www.spaarnwoude.nl/

Edit: Linkit ja kuvat

[ 16 May 2002: Message edited by: zync ]

Originally posted by zync:


Tässä line-up, joka pistää jalat veteläksi:

TFS 3 :
Alden Tyrell, Dexter, Hardy Hard, I-F, Keith Tucker, Koert Notario, Rafael, Seutek, Steffi


Tämäkin jo vetää matalaksi. Erityisesti Dexter!!!

...Puhumattakaan noista tesnonimistä

Tajusin juuri, että täähän on ihan samaan aikaan kuin Brüsselissä Fusen järjestämä House Torhout... voi kerpele sentään! Olisi sekin festivaali ollut kiva kokea ja nähdä. Nyt vain pitäisi yrittää säätää itseni kumpaankin paikkaan samaksi ajaksi... huoh, pitää valita kuitenkin tämä festari, Hollanti vie kepeästi voiton!

Voi morjes! Sims, Mulero, Varela... *droooool* :P

Yes, mahtavat bileet tosiaan!

Homma alkoi klo 11:00 ja jo 12:00 pistettiin yleisoon vauhtia Dj Rushin mielettomalla tykityksella. Edellis yon sade oli pehmittanyt ruohikon tahmeaksi mudaksi. Pahimmat kurakot oli peitetty oljilla, mutta silti rapa rapa roiskui ajoittain. Hollantilaisten mukaan mita paskaisemmat vaatteet on bileiden jalkeen, sita hauskempaa on ollut.

Maailman parhaat DJ:t, erinomaiset jarjestelyt: ei jonoja hetkellista baariruuhkaa lukuunottamatta. Ja homman kruunasi iloinen, ystavallinen, rento ja energinen hollantilainen yleiso.

Tarkempaa DJ-arvostelua ja muuta hopinaa myohemmin. Laitan myos kuvia tapahtumasta kunhan olen taalta reissusta kotiutunut.

Eipä voi muuta sanoa kuin, että olipas bileet!
Menin sitten tyhmänä juomaan sitä bajamajojen vieressä ollutta käsienpesuvettä, vaikka siinä oli hollanniksi teksti "juomakelvotonta"... Yöunet Schipholin lentokentällä jäivät hieman lyhyiksi ........ . .. .

Ja kyllä sitä kuraa pestiin pois kengistä ja housuista! Hauska yksityiskohta tämä "paskaiset housunlahkeet", kun niin käy aina hollantilaisissa bileissä.

Suuri kiitos Zyncille seurasta sekä Dami-kierroksista.

O