Galleries / Kuvastot

Back to BETA TEST O

Kuvastojen palaute taasen tänne.

Gallerian kuvalistausnäkymä näyttää hyvältä. Käytettävyyden kannalta ois ehkä ihan näppärää, jos olisi joku selkeämpi linkki, josta pääsisi kuvien katselusta takaisin gallerian kuvien listaukseen (meni hetki tajuta, että Gallery-linkistä tapahtuu ko. toiminto).

Onko kuvien selaamisessa jossain vaiheessa tarkoitus käyttää javascriptiä? Tällä hetkellä hieman häiritsee, kun kuvia selaa, että selain pomppii sivun yläreunasta ankkurilinkkiin

Kuvastoja selatessa gallerian kuvaa painaessa en pääse sisälle galleriaan. Tämä lienee kuitenkin tarkoitus? IE 7 käytössä.

Kuvastoissa voi nyt tägäillä porukkaa kuviin flickr/fäsäri-tyyliin, vielä uupuu vanhojen kuvausten muuttaminen uuteen muotoon. Uudessa tyylissä myös kuvassa olevat voi ite poistaa itsestään tägin jos haluu ja sekä kuvaajat että kuvassa olevat saa ilmotukset uusista kommenteista.

Lisätty vähän flaikkujen tietojen syöttöä helpottamaan random nappulat ja tapahtumahaku, nytkös korjailemaan päivättömiä (flaikkujen selauksessa ???-merkitty) flaboja!

kuvat tulee sekalaisessa järjestyksesä tuohon sivulle vaikka ovat nimetty numerojärjestykseen.. joku syy miksi näin käy ?

Ilmoittauduin aikaisemmin vapaaehtoiseksi kuvamoderaattoriksi ja/tai apukädeksi kuvapuolelle - mutta vedän ilmoitukseni takaisin pääosin ajanpuutteen vuoksi.

Ps. ois nasta, jos noissa gallerioissa tapahtumainffot olis vasemmalla puolen ja kuvat oikealla puolen. Muuten näyttää ihan nastalta :)

O