fotot jakoon!!

Back to kuvitus O

Täältäkin kun löytyy jos jonkinnäköstä kuvaajaa, niin mitä kauniimmin pyydän et nyt niitä galtsuja jakoon. En hae pelkästään bilekuvia, koska a) niitä riittää täälläkin (tai saiteilta kuten Sessions) ihan tarpeeks ja b) suurin osa (~98%) niistä on täysin turhaa poseerausta joka kelpaa korkeintaan irkkigaltsuun. Mut jos/kun löytyy energiaa kuvata muuallakin kuin deejiin soidessa taustalla nii linkit tänne, kiitsa.

Alotan ite: http://www.photobucket.com/terokarvinen

Vaikka tossa nyt onkin vielä määrällisesti eniten nk. "bilekuvia", niin vältän ite just tota poseerauskuvausta kuin ruttoa, koska kuten Jone aikoinaan sano niin

[q]
Mielenkiintoni ottaa poseerauskuvia on siinä hieman nollan yläpuolella koska näkemykseni mukaan sellaisten tuottamiseen ei tarvitse olla kummoinenkaan kuvaaja ja ihmisten väkisin korviin asti revityt ilmeet ovat usein tahattomasti koomisia.[/q]

aamen. Jos/kun meikä jaksaa raahata kameraa bileisiin niin syy siihen löytyy jostain sieltä et sellasessa tilanteessa saattaa olla kuva jota ei oo missään muualla - valaistus, ympäristö, dekot tai muut yksityiskohdat on sellasia joita ei löydä arkipäivästä. Jengiä taas löytää, ja sen takia niitä voi kuvata millon ja missä vaan, eikä biletilanteen erikoisuudet kuten nyt vaiks lateksihousut tai neonvärinen toppi tee siitä muotokuvasta sinällään parempaa kuin se arkinen kulahtanut t-paita.

tuolt PBstä löytyy nyt uuden lelun (Sonyn alfa kakssatanen peruskittiputkella, 18-70/3.5-5.6. muuten erittäin jees, paitti et ton putken rajat tulee aika äkkiä vastaan) innottamana viimesen puolen vuoden ajalta räpsästyjä otoksia, mut jos saan itestäni joskus aikaseks et muutan vanhan graffitikokoelman digitaaliseks (tiijän, siinä olis kulttuuritekoa kerrakseen) nii katotaa sitä sit joskus. Ja tota luontoo ja artsuu on muutenki tarkotus tuoda tonne lisää - mulle kamera on nimenomaan työkalu taidetta varten, ja kun oma taide on muuteski psykedeliaa niin sillä kameralla on sitä siis luonnollista tuottaa.

kommentteja otetaan vastaan, kiitsa.

O