Ableton Live + Reason Refill?

Back to luomisen tuska O

Eli siis onko mahdollista käyttää Reasonin Refill -samplepaketteja Ableton Livessä? Jos on, niin miten? Tässä oon abletoniin perehtyny pikkuhiljaa mutta ku kaikki vanhat hyvät samplet tahtoo olla refill-muodossa

en ole perehtynyt aiheeseen paremmin, mutta veikkaan että re-wireämällä reasonin liveen voit käyttää refill paketteja reasonin kautta livessä

Jos taas haluat ottaa refillistä sampleja käyttöön, löytyy sellaisiakin ohjelmia jotka purkavat nuo refillit tiedoistoiksi, tosin ne ei oo ihan laillisia.

Kuulemma käyttävät Reason 3:sta siihen purkamiseen. Kuulemma paketit saa sellaiseen muotoon että ne voi tuoda mäppäyksineen melkeinpä suoraan esim. Kontaktiin.

Jep. Kiitoksia näistä. Tossa kun parin ohjeen mukaan räpläsin ni reason lähti toimiin komeesti abletonin orjana, ja sitä kautta sit sain sämplet abletoniin. Ainut vaan että reason pitää käynnistää aina kun haluaa käyttää jotain refilliä. Ois tosiaan kätevä jos refillin pystyis purkaan, mut kyllä nyt näinkin pärjää. Tossa vielä noi ohjeet mitä käytin, jos jotakuta kiinnostaa.

http://www.propellerheads.se/news/files/Tips_Tricks_Reason.pdf

http://www.propellerheads.se/news/tutorials/index.cfm?fuseaction=get_article&article=live0

O