ANALYZE THIS! / VAPAA ASSOSIAATIO

Back to häröily O

Tämmöstä ei kai vielä ole...eli ideana on postata mitä mielessä liikkuu ja muut saavat sitten (yrittää) analysoida sitä. Ettei kuitenkaan liian totiseksi tai Freudkisi menisi http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaa_assosiaatio käsitellään hieman absurdimpia/villimpiä/erikoisempia ajatuksenjuoksuja. Eli jos mielessäsi on vaikka "Kylläpä bisse maistuu" niin kannattaa ehkä keskittyä siihen juomiseen ja jättää postaus toiseen kertaan. Mutta jos ajattelet bisseä nuorallakävellessäsi tulimeren yllä samalla kun siiamilaiset kaksoset sahaavat köyden toista päätä poikki ja toiseen päähän on ilmestynyt kuin tyhjästä tusina lepakoita sekä vihainen gorilla niin saattaisi siinä ehkä aineksia ollakkin. You get the point.

(Unille taisi jossain topiikki ollakkin, mutta niitä ei senkummemmin siellä taideta käsitellä, ehkä täällä voisi jos siltä tuntuu ja muistuu mieleen joku juuri tähän aiheeseen sopiva ja se liiittyy assosiointiin...eli esim. ajattelit nukkumaan mennessäsi jotain, joka sitten "jatkui" unessa)

Itselläni tuli Oudot mielihalut ja teot -topiikkia lukiessani ekana mieleen että olis kiva saada tuhat elävää perhosta (boostatakseni psykoanalyysin mahdollisuuksia sanotaan vaikka 999 neitoperhosta ja 1 ritariperhonen) jättimäisen ilmapallon sisään ja lähettää ne tuulen mukana vaikkapa SYNTYMÄPÄIVÄlahjana jollekkin, joka YMMÄRTÄISI VINKIN.
Analyze this.

Tuli tosta kuvasta mieleen et tää aihehan on ottanut oikein myrkyn lailla tuulta purjeisiin...ehkä pitäis siirtää henk.koht blogin puolelle...vai pitäisikö? Olenko selittänyt tämän aiheen jotenkin huonosti ? Eikö se ole kiinnostava ? Vai eikö sinulla vaan ole kiinnostavaa sanottavaa..? Olenko muka ainoa, jonka ajatus kulkee (toisinaan) absurdeja (sivu)polkuja ? Mitä ? HÄ!?

oh well...

Koska jo ensimmäisessä postauksessanne periaatteessa kiellätte alkoholin tuottamat ajatukset niin samalla estätte 97% ihmisten tajunnanvirrasta ilmestymästä tänne. Se taitaa vain olla niin, että ei sitä suomalainen osaa ilman viinaa ajatella asioita sekavasti. Oli sitten krapula tai nousuhumala.

Mutta minulle tuli näin pikaisella lukaisulla mieleen Fear and Loathing in Las Vegas elokuva. Ettet vain sinäkin olisi maistellut jotain sopimatonta.. Itse kun ne sekavat olotilat johtuvat pääosin unista ja/tai alkomahuolista :|

[q]xcft, 19.12.2006 02:57:
clip
[/q]
No mutta...enhän minä kiellä edes periaatteessa alkoholin (kuten en minkään muunkaan huumausaineen) tuottamia ajatuksia. Annoin vaan ymmärtää, että "Kylläpä bisse maistuu"-tyylisissä lausahduksissa ei juurikaan ole analysoitavaa eivätkä ne kovin erikoisiakaan/sekavia ole. Lähinnä siitä vain tulisi mieleen, että onpa jollain jano...päinvastoin, kyllä tänne saa kännissäkin postata, pyrin vain suodattamaan jo alun alkean, miten sen nyt sanoisi, "Mun auto...ja karvanopat" -tasoisia/tyylisiä juttuja. Eli mikäli ABSURDIEN ajatusten tuottaminen tuottaa hankaluuksia niin ei muuta kun bisse/_enter_your_choise_of_drug avuksi...ja oikeastaan ei pitäisi sekoittaa absurdia ja sekavaa keskenään, ne kun ovat kaksi eri asiaa.

However, Fear and Loathing in Las Vegas on kyllä loistoleffa. Ja ei, en ole nauttinut mitään sopimatonta. En edes bissee...
EDIT: Selventääkseni lisää...bissen tuottamat ajatukset voivat olla mielenkiintoisia. Mutta toteaminen "Juon bisseä/ bisse maistuu" ei ole kovinkaan absurdi...ellet sitten satu tekemään sitä nuorallakävellessäsi liekkimeren yllä samalla kun...

O