Treenikämppiä Turussa

Back to musiikki O

Rock n´ Chaoz tarjoaa musiikista kiinnostuneille harjoitteluun soveltuvia tiloja Turun Itäharjulla. Kovasta kysynnästä huolimatta tarjontaa ei liiemmin ole aikaisemmin ollut ja tähän Rock n´ Chaoz tuo nyt helpotusta Turun seudulla.

Kämppiä vuokrataan kuukausittaiseen vuokrahintaan ja toistaiseksi tiloja on vielä vapaana. Liittymällä postituslistallemme saat aina välittömästi sähköpostiisi tiedon vapautuvasta tilasta.

Treenikämpän voi hakea yksi bändi/artisti tai sitten useampi bändi/artisti yhdessä, jolloin soittoajat ja myöskin vuokra saadaan jaettua osakkaiden kesken. Hakulomakkeessa voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jakaa tilan muiden kanssa mainitsemalla se sille varatussa kohdassa.

Tarjolla on myös soittoaikaa tilassa, jota vuokrataan edulliseen hintaan yhdeksi tai kahdeksi soittokerraksi viikossa. Käyttöön saa myös talon puolesta soittovehkeitä, mikäli kokoonpanolta ei löydy kaikkea omasta takaa. Mikäli olette kiinnostuneita viikottaisista vuoroista, mainitse asiasta yhteydenottolomakkeen viesti-osassa.

http://www.rocknchaoz.com

O