Hard Dance Awards 2004

Back to musiikki O

Käykääpähän antamassa äänet. Tällä kertaa mukavasti suomalais ehdokkuuksia mukana. mm.

Best DJ: Proteus
Best tune: Carbon Based - Cyclone
Best Live act - Pain On Creation

+ protskua taisin olla muissakin


http://www.harddanceawards.com

edit. Olihan siellä muitakin kun oti silmän käteen

onkohan tää oikees paikas *täh*

Asiaan liittyen seuraavaa:

[q]
Dear Hard Dance Fan,

You have been sent this mail to let you know that this years Hard Dance Awards are now open for you to have your say in who rocked 2004!

As per last year, just go straight to http://www.harddanceawards.com and make yourself heard.

VOTE NOW AND WIN A DENON DN-S1000 MP3/CD PLAYER AND GET A FREE UNRELEASED DOWNLOAD FROM http://www.trackitdown.net TO PLAY ON IT

This year we have hooked up with leading DJ equipment manufacturer Denon to provide one lucky voter with the ultimate piece of equipment, a spanking new DN-S1000!!. The prize draw is open to everybody with one entry per person.

The world's number one dance music MP3 download site http://www.trackitdown.net has teamed up with two of the biggest hard dance producers; Rowland & Wright and
Rumble & Abandon who have released on Tidy and Nukleuz. When you vote on http://www.harddanceawards.com you'll be sent an e-mail with instructions on how to claim your exclusive unreleased track!

http://www.trackitdown.net has 320 kbps MP3s from hundreds of labels across all underground music genres including BK and Ed Real's new Riot! label exclusively.

AWARDS PARTY HELD AT POLYSEXUAL IN BIRMINGHAM ON SATURDAY 12TH FEB - DETAILS SENT WITH VOTING CONFIRMATION E-MAIL

2004 Hard Dance Awards are supported by; Polysexual, Vicious Circle, Tidy, Extreme Euphoria, HQ NL, Riot!, Frantic, Twist, Antiworld, Mixmag, Republic, Lashed, http://www.harderfaster.net, http://www.4clubbers.net, http://www.gurn.net, http://www.threedworld.com.au, http://www.trackitdown.net and Get voting!


HDA team
http://www.harddanceawards.com
[/q]

Nyt äänestämisestä kannattaa siis kiinnostua myös mainittujen etujen takia. Kyseessä on saarivaltion skenen pohjalla toimiva juttu, mutta jälleen kerran omien suomalaisten vientituotteidemme tukeminen olisi tärkeää. Äänestämällä voitte vaikuttaa suomalaisten Hard Dance-nimien näkymiseen maailmalla ja mikäs sen positiivisempaa kuin kaiken mahdollisen nosteen antaminen niille, joilla muutenkin alkaa olemaan mahdollisuuksia myös oman maan ulkopuolella.

Henkilökohtaisesti toivotan kaikkea hyvää Proteukselle, Carbon Basedille, Alek Száhalalle ja Pain on Creationille, jotka ovat käytännössä ne nimet joita tämä äänestys tästä maasta koskee.

Joo suomi liikkeelle, niin ne tavis brititkin tajuais pikkuhiljaa että tää on kovin tuottaja maa...

outoa ettei tonne o valittu mitään ehdokaslistaa ees, porukka tarjoo varmaan jotain tiestoa joka paikkaan...

edit: missä vitussa tuolla muka proteukset yms on ehdokkaina?

[q]ezzy:
edit: missä vitussa tuolla muka proteukset yms on ehdokkaina?
[/q]

Ilmeisesti tota on muutettu sitten sen kun itse kävin äänestämässä. Silloin siellä oli tippuvalikoissa ehdokkaat ja vapaa kenttä omalle ehdokkaalle.

[q]Jone:
Ilmeisesti tota on muutettu sitten sen kun itse kävin äänestämässä. Silloin siellä oli tippuvalikoissa ehdokkaat ja vapaa kenttä omalle ehdokkaalle.
[/q]

nerokas muutos :) tai sit ei toimi firefoxilla?

[q]ezzy:
nerokas muutos :) tai sit ei toimi firefoxilla?
[/q]

Firefox mullakin on alla. ;)

mun firefoxissa oli kans listat silloin kun tän alotin

Ei ollu tosiaan listoja, mut jotakin yritin sinne laittaa. Toivottavasti meni perille...*iihhih*

"Our improved voting system allows people to vote for their own choice without having to select from pre-nominations. "

Brittein saarilta kuullun tiedon mukaan suomalainen vientituote on muunkin kuin kotimaisen yleisön suosikkeja - Proteus on mitä ilmeisimmin Hard Dance Awardsien kolmen kärjen sisällä äänestyksen ollessa yhä käynnissä. Jos nyt siis joku on ihan vahingossa vaikkapa unohtanut äänestää, mutta haluaa kuitenkin auttaa miestämme maailmalla ylöspäin sijoituksissa, niin siihen voi edelleen vaikuttaa osoitteessa http://www.harddanceawards.com.

Muistaakseni äänestys on käynnissä enää tämän viikon, joten kannattaa reagoida nopeasti. Musta ainakin kuullostaisi suhteellisen kovalta jutulta jos Protsku saataisiin puskettua korkeimmalle pallille.

Tuleekohan tälläkin kertaa noita hassuja sijoituksia, tyyliin:

Best DJ - Lab-4. :)

Äänestetty on

Suomi Finland Perkele!
Äänestetty on...

äänestys toimi :)

Homma hoidettu :)

Wipii. Äänet annettu

Äänet annettu kohtuullisen sinivalkoisissa merkeissä...

Jeps, äänestetty on! :D

Joo suomipoikia vaan kartalle! Äänestin just*joo*!

O