Ibiza

Back to muu maailma O

Onko kukaan lähdössä Ibizalla 02.10.2016 järjestettäviin Space Closing Fiesta bileisiin? Tai on muuten kyseiseen aikaan Ibizalla?

[q]Zapa
jos menee linjaa Pacha, Space, Amnesia niin jokaiseen noihin maksaa useimpina iltoina 50 sisään. [/q]

<vink> Ibiza Townin Marina-alueelta, eli mihin ne trasmediterranean ym. lautat tulee, on iltaisin auki baareja, jotka myy lippuja saman illan/yön bileisiin huomattavasti, ehkä jotain 15/lippu, halvemmalla kuin ovelta. 50/lippu ei siis tarvitse maksaa. <vink>

Viikko Suomeen paluumme jälkeen kokoan itseni ja kerron missä klubeilla käytiin.

su 9.7. We Love Sundays/Space Sunset Terracen illassa DJ Oliver + Tom Novy klo 24 asti, jolloin se terassi menee kiinni. "Vanhalla terassilla" (nyk. sisäterassi) James Zabiela *super*, Nik Fanciulli, Tiefschwarz, Paul Woolford. Sisäsalissa (La Discoteca) teknoa aamuun asti, mm. Zwayzak Live ja Hernan Cattaneo.

ma 10.7. Circo loco/DC10 Iltapäivähyppelyt. Kolme naisdj:tä peräkkäin, joista eka oli Tanya Volcano. Kaikki soittivat nitkuhtavaa tai perinteistä teknoa, jota muutenkin tuntui kuuluvan klubeilla enemmän kuin housea. OK, me ei edes käyty Subliminalissa, Fuck Me I'm Famousissa tai muilla house-takuuleimatuilla klubeilla, mutta voisin väittää että Ibiza 2006 on enemmän ja ehkä ehkä jopa lähes enimmäkseen! teknoa

ma 10.7. Cocoon/Amnesia Richie Hawtin lopetteli kun tultiin paikalle. Sven Väth soitti sekalaisen setin jossa oli elektroa, halliteknoa ja mm. DM:n John the Revelator -kappale (jonka soitti myös Zabiela). Toisella puolella Ricardo Villalobos aivan mahtavaa jytkehousea.

to 13.7. Yoshitoshi/Pacha Progeilta täynnä tyypillistä ns. Orkidea-settiä. Yleisö n. 90% brittipoikia, kun muuten koko saari oli täynnä espanjalaisia ja italoja. Eikös niiden lomat pidä alkaa vasta elokuussa. [size=8] Enkä usko googlea kun se sanoo, että se illan kohokohtabiisi Party All the Time on alunperin Eddie Murphyn kappale (Deep Dish Remix)[/size]

la 15.7. Matinee/Space Olihan se jytkettä ja housea. Ennen iltapäiväkolmea siellä lauloi joku espanjalainen, laiha nainen pa:n päälle. Jatkot tietysti BoraBoralla, jossa teknoa. Kiva oli päästä klubilta suoraan uimaan

ma 17.7. Circo loco/DC10 Yllätys! Tänkertainen oli hc:ein klubi missä ollaan ikinä oltu, siis ei me vaan ne muut. Mut eipä näkynyt ambulansseja, öyskääjiä eikä guardia civiliä. Suurimman osan ajasta nitkutti Locodice

ti 18.7. Carl Cox Opening/Space Kun esiintyjinä on Cox, Tenaglia, DJ Vibe ja liput ennen 24 jonoon tulleille 15 niin oliko vähän liikaa ihmisiä, ei kai? Aika kärsivän näköistä porukkaa oli ja oltiin itsekin, mutta kuultiin Discotecan puolella ekaa kertaa Dannylta deeppipsykeä ja teknoa. En tiedä oltiinko me oltu lähiaikoina klubeilla liikaa, mutta enää ei jaksanu niin 110% innostua. Lämpötila ja kosteusprosentti hipoivat mainittua lukua "sentään".

to 20.7. Rautatientori/Helsinki +10, tuulta 100 m/s, tihkusadetta.

opmdevil: ..sinänsä ei mitään, mun.. mä menin hieman 'vanhanaikaiseen'.. jos katot mun edelliset viestit.

Itekkin tuli seurattua juuri tuota sivua.. mut näyttäis olevan vielä aika hämmentävästi vuoden 2008 tiedot.


- jussi

Ei kyl nyt pääse avajaisiin... työt haittaa harrastuksia.

- jussi

huhhuh vihdoin pääsee unelmia toteuttaa ja matkat varattu elokuun lopulle / syyskuun eka viikko..

2.5 kuukautta lähtöön :)

Ite lähös 1.6.15-31.7.15 ibizalle, myymään lippuja playa de bossalle (lähel ibiza town) ! Eli jos suomalaisia siellä päin haluu ostaa lippuja ja tukee suomalaisten duunii tai ihan muutevaa tutustuu :) ni voi ottaa yhteyt esim mun numerosta saa kii, whatsappista tai täältä :D eli +34617746563

Kuulostaa mahtavalta, oon kans miettiny lähtee tänä vuonna uudestaan Ibizalle! Olin siel viime vuonna 2 kk putkeen, oli kyllä toipuminen sen reissun jälkeen kun suomen mantereelle taas astu! Viikko vois riittää tällä kertaa :)

[q]oovcmir, 8.6.2010 09:55:
Kuulostaa mahtavalta, oon kans miettiny lähtee tänä vuonna uudestaan Ibizalle! Olin siel viime vuonna 2 kk putkeen, oli kyllä toipuminen sen reissun jälkeen kun suomen mantereelle taas astu! Viikko vois riittää tällä kertaa :)
[/q]

2 kk? Olikkonä töissä siellä?

Closing Partyt.. näyttäis hyppivän hieman (viikolla).. olkaas tarkkana.


- jussi

Liekkö tässä pääsee mihinkään :/ Toivotaa et tuhkat ei pilais reissua :s

[q]opmdevil, 8.6.2010 10:22:
---
oovcmir, 8.6.2010 09:55:
Kuulostaa mahtavalta, oon kans miettiny lähtee tänä vuonna uudestaan Ibizalle! Olin siel viime vuonna 2 kk putkeen, oli kyllä toipuminen sen reissun jälkeen kun suomen mantereelle taas astu! Viikko vois riittää tällä kertaa :)

---


2 kk? Olikkonä töissä siellä?
[/q]

Lähin sinne töihin, mutta en koskaan päässyt tekemään parii päivää enempää duunii. Ihan mahdotonta ku on niin paljon muutakin tekemistä siellä, ku hikoilla tarjotin kädessä 4 asti aamun. Hyvin siellä pärjäs ilman suurempiakin summia, huom tytölle helpompaa, kun miehet tarjos kokoajan. :)

[q]kestmi, 15.7.2009 13:39:

Pachassa Guetta veti tietysti talon täyteen ja Kelly Rowland heitti livenä "When Love Takes Over" -hitin.
[/q]

Paljos oli liput..? Sekä oliko lippuja saatavilla ihan kaikkialta vai ainoastaan vaan muutamasta paikasta?

Niin ja montakos kertaan tuli 'hitti'.. Love Don't Let Me Go ..ehkä kenties uusilla versioilla illas?


- jussi

Täältä voikin hieman paremmin seurata Ibiza 2009 kalenteria.. :)

http://www.loveibiza.net/ibiza-calendar/

- jussi

Tulihan se Ibiza nyt nähtyä munkin osalta. Mitäs siitä sanoisi...no aika mesta paikka*nauru*Viikko oli aika sopiva aika ja paljon ehti nähdä, jos laati tiukan ohjelman...kävi jo vähän rankaksi.
Klubeista: Amnesia@Cocoon closarit(Sven Väth), Space@Home of la Troya, Priviledge@Extravaganza(Alex Gold), Pacha@Pure Pacha(Pete Tong) ja Amnesia@Closarit tuli käytyä. Musa oli pieni pettymys lähes joka paikassa. Samat raidat soi melkein joka klubilla ja vielä useampaan kertaan illassa Dj:stä riippumatta. Sinänsä ihan hyvää Househittisettiä, josta yleisö piti, mutta Suomessa kuulee paljon vaihtelevampia settejä. Ja Trancea ei ollenkaan enää tähän aikaan kautta. Volat oli muutamissa paikoissa kipurajoilla ja olin varmaan ainoa, joka siellä käytti korvatulppia. Cocoon oli törkeän kallis, 80 EUR ovelta, 65 EUR flaikulla, ja etukäteen jotain 55 EUR. Sven aloitti vasta joskus klo 5 aamulla eikä mitään spessua. Space oli ok, show oli siellä tosin lähes pornoa, vain akti lavalla puuttui. Priviledge oli 15 EUR eli halpa mutta paikalla alle puolet kapasiteetista. Iso mesta. Pacha 47 EUR, vähän pettymys, paikka ihan hieno mutta Tongin setti ihan samaa kuin muilla. Selvästi mesta, jonne tullaan pousailemaan vippialueille ja näyttämään, että pätäkkää löytyy. Muutenkin PLUR-henki oli vähän kadoksissa. Paras hinta-laatu-suhde ehdottomasti löytyi Amnesian closareista, 25 EUR flaikulla ja ilmainen drinkki. Paikka oli muutenkin paras, missä kävin. "Ice cannon" oli magee, kylmä valkoinen savu tykitettiin katosta...huh huh, aluksi säikähdin*uuh*Ferrareita pihalla ja maailmanlopun menoa.
Ihmisistä:Klubeilla oli ihan järjetön ryysis, jengi heilui röökit käsissä ja talloi varpaille. Huumeita tarjottiin koko ajan. Brittituristit oli ihan leppoisaa sakkia verrattuna italialaisiin tai espanjalaisiin turisteihin, jotka "fiiliksissään" tönivät pahemmin kuin suomalaiset kääliöt ikinä missään*ding*Mut Bora Boralla ihan rentoa ja mukavaa jamittelua.Palvelu yleensäkin oli mitä oli välillä, mut kukaan ei sentään yrittänyt vedättää.
Saaresta: Ihan kivat maisemat, autolla ehtii parissa päivässä kiertää kaiken näkemisen arvoisen. Formenteralla upeat hiekkarannat. San Antonio halvempi kuin Ibiza town ja hyviä ja halpoja ruokapaikkoja kyllä löytyi, kun jaksoi etsiä. Cafe del Mar auringonlaskun aikaan jees, mut vähän ylimainostettu. Muutenkin saari oli vähän rähjäinen. Jos maailman jetset tyytyy tähän, niin ehkä se nyt mullekin kelpaa*nauru*
Summa summarum: Tottakai käymisen väärti ja muutama ainutlaatuinen bilekokemus. Mutta ei mikään näe-ja-kuole-paikka. En kyllä enää valita suomalaisten klubien järjestelyistä ja klubbaajien käyttäytymisestä. Ibiza opettaa.

[q]opmdevil, 19.2.2009 12:12:
Mikä vika on ibiza-spotliightissä?

http://www.ibiza-spotlight.com/night/club_dates_august_i.htm?year=2009
[/q]

..aha.. tuossahan se ero olikin..

?year=2009

..ja mä kun meenkin kuuklilla tuonne pääsivulle suht. aina.


THX.

- jussi

..en tiiä tuosta, mut tää voi auttaa myös..

http://www.travellink.fi/etusivu?campaignid=tradedoubler_redirect

- jussi

Jaa-ha.. sitä alkaa tokenee näin kevät auringossa..

viime vuonna 3 viikkoa ja montakohan tänä vuon..

Vois kirjoitella hieman reissutarinoita.. jos sais itest hieman irti.


- jussi

Aijaijai, 14.-18. syyskuuta

Joo, minua huolestuttaa tätä menoa syyskuun reissunkin puolesta.

O