[:] Suomessa jälleen säteilylaskeumaa [:]

Back to tunkio O

Amerikassa tapahtunut ydinonnettomuus, viranomaiset myöntävät että radioaktiivista höyryä on päästetty. Sama homma, mitä Loviisassa juuri kävi mutta täällä eivät kehdanneet edes myöntää, että päästelivät vähän höyryjä pihalle.. Soon se MOX polttoaine, mitä käytetään nyt kun uraanit loppu niin se on aseperäistä plutoniumia, mihin reaktorit eivät ole suunniteltu niin ne kuumenevat, käyvät epävakaiksi ja paineet kasvaa jolloin on pakko vähän päästää pieruja.. Suosittelen pysymään jälleen sisätiloissa, koska STUK mittarit näyttävät nyt kohonneita arvoja useassa paikkaa jälleen. Tässä video miten suihkuvirtauksen avulla kulkeutuu Amerikasta tänne mömmöt:



http://www.whptv.com/news/local/story/UPDATE-3-Thursdays-TMI-shutdown-is-the-second-in/_Z1vYirDt0ybASp0FZhmUw.cspx

http://enenews.com/sinkhole-surface-radioactivity-at-5900-picocuries-per-kg-from-uranium-and-thorium-about-double-background-levels-much-higher-levels-of-radiation-down-deeper

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QMAaW77tVLg#t=57s

http://enenews.com/reactor-shutdown-at-three-mile-island-steam-release-sounded-like-a-jet-engine-official-admits-steam-may-be-radioactive-nrc-inspector-inside-control-room

http://www.wgal.com/news/susquehanna-valley/dauphin/TMI-officials-identify-cause-of-plant-shutdown/-/9704162/16679486/-/8whfdoz/-/index.html

Ei näy vielä yhtä isoja piikkejä, kuin Loviisan jälkeen, mutta jyrkkiä nousuja on muutamissa mittauspisteissä joten jotain on tapahtumassa.

http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/loviisassa-ydinonnettomuus/

"Lopettakaa nyt toi typerä pelottelu ja virittäytykää mukavempiin juttuihin."

esim. salkkareihin? ei. vaan ihmisillä on oikeus tietää tästä, jotta voivat suojata lapsensa ja raskaana olevat naiset ei sais esim. oleskella yhtään dieselbussien lähellä kun sekin on niin myrkyllistä: ydinlaskeuma on todella paljon vaarallisempaa, nyt faktat haltuun ja salkkaripsykoosi roskikseen..

[size=25]:D[/size]

Mitäs jos harjoittaisit ensin vaikka hiukan noita sun käännöstaitoja ja sen jälkeen parempien lähteiden hankkimista niin joku vois vaikka kiinnostuakin.

http://s12.postimage.org/mj57xe271/517.gif

jonkun sortin älynsäteilyä taas ainakin havaittavissan jollei muuta...

Henkka osta jo se geiger-mittari, niin voit itse mittailla ja ottaa samalla videota niin sulla on sitten kiistämättömät todisteet. Olis se helpompaa, kun uskoo kaikkee paskaa mitä netissä sanotaan? Ja Henkka kato youtubest Labyrinth of truth, on hyvä sarja.

http://crap.fi/images/archive/5410.jpg

KILTAAAAA

http://www.vagabondish.com/wp-content/uploads/2007/06/tin-foil-hat.jpg

O