AurinkoVahdit

Back to tunkio O

Ajattelin pistää tällaisen aiheen, koska olemme taas saavuttamassa auringon huippuaktiivisuuden jakson:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Auringon_aktiivisuus

Tarkoituksena olisi siis yhdessä pitää vahtia auringosta, nyt on jo radiot menneet hiljaisiksi ympäri maailmaa jättimäisen x1.1 purkauksen takia. Suurempia purkauksia odotettavissa, ehkä sähköt jopa menevät seuraavaksi kuten vuonna 1859 kun lennätinlaitteet jopa syttyivät tuleen aurinkopurkauksen johdosta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_storm_of_1859

Tässä tietoa äskettäisestä x1.1 purkauksesta:

http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/07/09/massive-x-class-solar-flare_n_1658150.html

Postataan tänne aiheeseen siis kuvia, videoita ja linkkejä tapahtumista. Onhan tämä historiallinen hetki, kun niin monet ennustuksetkin osuvat tälle vuodelle. Koittaa "Kultainen Aika". Sanotaanhan raamatussakin, että merkit näkyvät auringossakin "lopun ajoista" tosin apokalypsi ei tarkoita maailmanloppua, vaan "verhon siirtymistä" eli totuuden paljastumista.

Suomeksi vuoden 2012 muutoksesta:

http://yhdenlaki.wordpress.com/

Hopi-intiaanien ennustus vuodesta 2012:

http://www.crystalinks.com/hopi2.html

Linkkejä mistä voi seurata auringon toimintaa:

http://cesar.kso.ac.at/main/last_Ha.php

http://www.swpc.noaa.gov/alerts/warnings_timeline.html

http://www.solarham.net/

http://www.helioviewer.org/

http://sdohttp://www.lmsal.com/

http://stereo.ssl.berkeley.edu/multistatus.php

http://spaceweather.gmu.edu/seeds/realtime.php

http://sdodata.oma.be/latest/


Tässä myös pari muuta aiheeseen liittyvää sivua:

http://cosmicrays.oulu.fi/

http://cr0.izmiran.rssi.ru/mosc/main.htm

http://neutronm.bartol.udel.edu/spaceweather/lossconegraph.html

http://www.flcenter.net/ukkostutka.html

Jos mielenterveys on siitä kiinni, että tarkkaileen luontoa, niin taitaa kyllä olla se diagnoosi olla ihan oikein sen lääkärin määriteltävissä. Eikä ainakaan vielä ole hullu, paitsi jos hamppua, mutta jos luonto on rikollinen/hullu niin sitten ollaan aika pahasti jo metsässä IMO.

Kopsaan suoraan tän viestin toiselta foorumilta, sorry jos vaikuttaa vähän hassulta jossain kohtii kun kirjoittelen periaatteessa vastauksia:

Aurinkosykli lienee eri asia, kuin nyt planeettamme on ensi kertaa noin 37 tuhannen vuoden jälkeen auringon ja galaksin keskustan kanssa suorassa linjassa. Itse olen alkanut ainakin huomaamaan jo pieniä asioita ja ihmiset puhuu mm. hajuaistin korostumisesta, hajutu tuntuvat erilaisista. Mutta ehkä ihmisillä on nykyään niin kauhea kiire, että suurin osa ei huomaa pieniä merkkejä muutoksesta vielä?

Mayojen sanoma "Suuri Valo Saapuu Galaksin Keskustasta" tarkoittanee juurikin mielestäni kolmannen silmän avautumista ja ihmiskunnan henkistä kehitystä. Ehkä aurinko toimii ikäänkuin polttolinssinä galaksin keskustan "Suurelle Valolle"? Mustista aukoistahan on tiedekin havainnut kummastakin päästä, kuin viisarit, tulevan suunnaton energiasuihku. Teoriani on siis, että tuo suihku on nyt osumassa planeettaamme ja polttopiste saavutetaan vuoden lopussa, kuten Mayat ennustivat.

Aika menoa ollut nyt auringossa. En oo viitsinyt joka tapahtumaa postailla, etten kokoajan nostelis aihetta ylöspäin. Mutta radioita mennyt mykäksi, satelliitteja, sähköverkkoja ja myös ilmoitettu että sen verran säteilyä, että voi aiheuttaa biologista haittaa korkealla lentäville matkustajakoneille jopa. :o

Ihmiskunta on liian riippuvainen teknologiastaan. Jos auringosta tulee niin suuri purkaus, että se tuhoaa kaiken digitaalisen teknologian planeetaltamme, niin mitäs sitten tehdään? Näin ensiksi tulee mieleeni, että kaikki ydinvoimalat sulavat. Koska ei ole sähköä, ei ole jäähdytystä. Koska ei ole sähköä, ei ole gasoa millä pyöritetään varajäähdytyslaitteistoa. Googlaamalla bonekon tulee juu yksi vaihtoehto, millä asiaan voisi varautua. Mutta en nyt väitä kuitenkaan näin tapahtuvan, sanonpa vaan että aika hullua edes rakentaa ydinvoimaloita kun tällainenkin mahdollisuus on olemassa.. Ja josta muuten, yllättävää kyllä, itse NASA on varoittanut. Tosin epäsuorasti, puhuu vain sähköjen menetyksestä, mutta tästä ei ole vaikeaa yhdistää pisteitä.

Täältä tosiaan näkee nuo tapahtumat lähiaikoina, nuo voi olla aluksi aika hepreaa, mutta tutkimalla vanhoja arkistoja huomaa mitkä on suht. normaaleja juttuja. Jännää noissa on varsinkin electron flux, mikä usein on kuin rummun tahti. Ehkä aurinko yrittää viestittää meille jotain? :)

http://www.swpc.noaa.gov/alerts/archive/archive_01Jul2012.html

Nyt näyttäisi rauhoittuneen, huhhu on kyllä itsellä ainakin vaikuttanut tosi paljon tuo auringon toiminta. On tullut valvottua ihan kummallisen pitkiä aikoja ja sitten nukuttua useita päiviä.. Ps. ei muuten kannata käyttää fluorihammastahnaa, se on vahingollista käpyrauhalselle juurikin mihin mm., aurinko vaikuttaa (kolmas silmä)

http://www.swpc.noaa.gov/alerts/alerts_timeline.html

http://bizarrenecessities.com/?p=1275

JohnnyDepp muokkasi viestiä 10:55 22.07.2012

http://crap.teurasporsaat.org/images/archive/5402.thumb.jpg

[:] Tervehdys! [:] ...?

O