Saturday, 3. June 2023

Neonya!! Party: Hardcore Heat - Mat Weasel Busters, Daniel Seven + more

Helsinki
19:30 - 04:00 | Buy tickets

2 favorites


NEONYA!! PARTY: HARDCORE HEAT

Date: 3.6.2023
Venue: Tiivistämö, Helsinki
Tickets: https://www.tiketti.fi/event/90089
Doors: 19:30 - 04:00
Age limit: 18 and up / K-18

🔶 MAT WEASEL BUSTERS (ES)
🔶 DANIEL SEVEN (IT)
🔶 BIONATOR PROJECT
🔶 MÄTTÖ MÄTTÖ MÄN
🔶 DJ DEGRADATION (SE / SCO)
+
DJs
Aversal
BLNQ
Hexexen
NEKA
Rassyy
SadeN
Serica Kitty
THMZ b2b RonRon
Tracid Voyager
Yukata

-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎-͎

Suomen värikkäin ja hyperein klubitapahtuma starttaa kesän Helsingin Tiivistämöllä!

Kesäkuussa nähdään Neonya!! Partyn tähän asti massiivisin ja kansainvälisin kattaus kun Tiivistämön lavoille nousevat MAT WEASEL BUSTERS (ES), DANIEL SEVEN (IT), kotimaiset BIONATOR PROJECT ja MÄTTÖ MÄTTÖ MÄN sekä DJ DEGRADATION (SE / SCO). Mukana on myös reilu kattaus kotimaisia DJ:ta 🔥


🔶 MAT WEASEL BUSTERS (ES) ei seuraa sääntöjä eikä trendejä.

Häpeilemättömän elämänmyönteiseen, energiseen ja yllättävään raskaaseen konemusiikkiin erikoistunut maestro liikkuu yhtä sujuvasti niin genrejen kuin maailman maiden ja lavojenkin välillä.

MAT WEASEL BUSTERS on kunnostautunut Hard Technon, Gabberin, Hardtekin, Hardstylen, UK Hardcoren ja Frenchcoren saroilla, usein vinkaten silmää 80- ja 90-lukujen Eurodancelle, pop-kulttuurille ja rockille.

Juuriltaan ranskalaista tyyliä edustava Euroopan kärkinimi on matkannut ympäri maailmaa 20-vuotisen uransa aikana tuoden härskit kickit, jyräävät bassolinjat sekä hurmaavat ja huvittavat pop-bootlegit kaikkialle missä bileet käyvät kuumimmillaan!

🔶 DANIEL SEVEN on yksi Italian suurista Hard Dance ja Happy Hardcore -tuottajista. Lapsesta asti musiikkia ja pelejä fanittanut artisti julkaisi ensimmäisen kappaleensa vuonna 2011 aikansa merkittävällä "Hardcore Underground 5" -kokoelmalla ja on siitä lähtien tahkonnut biisejä ja remixejä lukuisille levy-yhtiöille ympäri maailman. Tiukkojen Happy Hardcore -rallien lisäksi Daniel Seven on tuottanut myös pelimusiikkia muun muassa Capcomille ja Taitolle sekä perustanut Hard Danceen keskittyvän HPTG Music levy-yhtiön ja kollektiivin.

🔶 BIONATOR PROJECT yhdistelee vaivatta euforisia melodioita raudanlujiin Frenchcore-kickeihin.

Vuodesta 2021 tämä Suomen hardcoreviidakon onnistuneesti läpäissyt tuottaja on vaikuttanut julkaisuillaan Rapture Recordsilla, legendaarisen Masters of Hardcoren alla, ja jakanut lavoja muun muassa Zefan ja Angerfistin kanssa.

BIONATOR PROJECTIN vauhti ei osoita pienintäkään merkkiä hidastumisesta, ja niin jatkuu myös Euforisen Hardcoren maailmanvalloitus!

🔶 MÄTTÖ MÄTTÖ MÄN palaa Tiivistämölle! Hervottomien remix-settien mystinen mestari tunnetaan YleX:n perjantai-iltojen hypereistä minimixeistä DJ Orionin ohjelmassa, mutta viime aikoina maskimies on kunnostautunut myös omien julkaisujen saralla ja tuottanut tasaiseen tahtiin menevää J-Corea ja HardTekia mm. japanilaisen Login Recordsin kokoelmille. Kesäkuussa luvassa voi olla jotakin ihan erityistä, joten laita rasti kalenteriin!

🔶 DJ DEGRADATION on pitkän linjan Ruotsalais-Skottilainen Hardcore-DJ.

20 vuoden aikana mies on jakanut lavan toistuvasti skenen kärkinimien kanssa ja hänen settinsä tunnetaan erityisesti periksiantamattomasta tykityksestä ensimmäisestä biisistä viimeiseen.

Mukavuusalueellaan Hardtekin ja Terrorin välillä tämä paholainen ei juuri armoa tunne, joten jos aikomuksena on reivata viimeiseen hikipisaraan asti, tiedät kenen settiä et halua missata!