Saturday, 7. August 2021

Neonya!! Party Lahti

Möysän Musaklubi - Mössö
15:00 - 22:00


NEONYA!! PARTY LAHTI

HAPPY HARDCORE - J-CORE - HANDS UP - EUPHORIC FRENCHCORE

07.08.2021 Möysän Musaklubi, Lahti
K-18, Ovet: 18:00

LIPUT MYYNNISSÄ NYT: http://neonya.party/tickets
Liput alkaen 16,50€ sis. palvelumaksun.

Neonya!! Party tuo värit takaisin bileisiin! Ainoastaan hyväntuuliseen musiikkiin keskittyvä klubi ei genrerajoja pelkää vaan luvassa on kaikkea 90-luvun Hands Upista animeremixeihin ja tuoreimpiin melodisiin hardcore-bängereihin - Tärkeintä on että tempo pysyy korkealla ja kädet katossa!

---------------

LINE UP:

BIONATOR PROJECT
DJ HEXEXEN
DJ KEHVELI x VJ RUSTOGA
DJ SADEN
DJ THMZ B2B DJ RONRON
DJ YUKATA

---------------


BIONATOR PROJECT
Kotimaisen melodisen frenchcoren uraauurtava tuottaja joka on raivannut tiensä läpi Suomen hardcoreviidakon uniikeilla leadeilla ja kosmoksen pimeimmätkin nurkat täyttävällä euforialla. Kovassa nosteessa oleva DJ-tuottaja on soittanut samoilla lavoilla mm. Sefan ja Angerfistin kanssa ja julkaissut ahkerasti musiikkia - Kuuntele uusin single "Take Me There" Spotifyssa:

https://bionatorproject.fanlink.to


HEXEXEN
Hexexen soittaa musiikkia happy hardcoresta eurobeatin kadonneisiin helmiin - Tällä kertaa luvassa on täyslaidallinen '90 - ja '00 - luvun Hands Upia joten Scooterit ja eurodance-remixit ovat taattuja.


DJ KEHVELI x VJ RUSTOGA
Suomen räjähtävin duo jonka seteistä ei puutu vauhtia tai voimaa. Miehet ovat tyhjentäneet pankin lukuisten conien iltabileissä sekä Neonya!!:n aiemmissa tapahtumissa niin huolella että muiden on ollut vaikea nousta lavalle heidän jälkeensä.


SADEN
"Queen of J-CORE":ksi ristitty SadeN tunnetaan japanilaiseen hardcoreen keskittyvistä seteistä joiden tempo nousee helposti 220:n tuolle puolen - luvassa on siis vahvaa ja melodista hallittua kaaosta!


DJ THMZ B2B DJ RONRON
THMZ on bileiden villi kortti jonka setit yllättävät aina - paino on japanilaisella hardcorella, mutta sekaan mahtuu kaikkea trancesta technoon. Tällä kertaa mukana on myös tuoretta verta, kun DJ RonRon ottaa haltuun toisen dekin!


DJ YUKATA
Animeremix-ekspertti jonka levylaukusta löytyy flippejä ja mash-upeja joka lähtöön. Tällä kertaa luvassa on j-coren lisäksi väkeviä hardcore-remixejä.


Elokuun rajoitukset ja suositukset tapahtumille eivät ole vielä täysin varmoja, joten esim. tapahtuman alkamis- ja loppumiskellonaika riippuu niistä. Tapahtumassa noudatetaan kaikkia elokuussa voimassa olevia suosituksia ja määräyksiä ja tarjoamme aluksi myyntiin rajoitetun määrän lippuja niin, että esimerkiksi turvavälien pitäminen tilassa on tarvittaessa mahdollista. Tiedotamme viipymättä kaikista muutoksista!

Liput myy Tiketti.


Tapahtuman linkit:
https://twitter.com/neonyaparty
https://fb.com/neonyaparty
https://instagram.com/neonyaparty
https://neonya.stream

Merchandise:
https://store.neonya.party

https://www.facebook.com/events/510625123507488