Oma keskustelualue Killoille

Back to häröily O

Tervehdys,

Nyt haluaisinkin keskustella Kilta-aiheesta koko foorumin väen kanssa. Killathan eivät toimi rahalla, missään Killan toiminnassa ei käytetä rahaa. Lisäksi, kaikki toiminta niissä on vapaaehtoista. Killan sisäinen hierarki perustuu siihen, kuinka paljon Killan jäsen osaa Killan hoitamaa alaa esim. HampunKasvattajienKillassa saat oppimestarin arvon, kun tiedät riittävästi kasvatuksesta. Killat siis pyrkivät lisäämään tietoa eli opettamaan ja myöskin ne ovat yleishyödyllisiä: HKK:n siemenpankki pyrkii jalostamaan siemeniä lääkekäyttöön ja ulkokasveiksi, näitä siemeniä tulee ilmaiseksi jakoon kunhan saamme vakautettua nyt viime talvena syntyneen geenipoolin. Tämän foorumin aiheeseen suoraan liittyvä Kilta on MuusikoidenKilta, mutta koska tämä on foorumi niin myöskin muita Kiltoja voi toimia täällä yleisen keskustelun periaatteella.

MaailmanParantajienKillalle on tulossa myös kesällä koulutustilaisuuksia, mitkä toimivat meditointipohjalta. HKK on myös Suomen ensimmäinen opetuslaitos, missä voit opiskella itsesi hampunkasvattajaksi, kysy lisää aiheesta minulta tai lähimmältä Killan toimitsijalta. Opetus on täysin maksutonta, kuten kaikki Kiltojen toiminta. Ketä tahansa oppimestari voi opettaa sinua ja lopuksi saat oppimestarin arvon ja stipendin tästä.

Minulle on myös ilmoitettu muutamia Kiltoja, mistä olisi kiva saada myöskin keskustelua. Kun olisi oma osionsa Killoille, niin sinne voisi ketä tahansa helposti ilmoittaa Kiltansa ja myöskin siinä samassa topicissa hoituisi järkevästi keskustelu sen Killan asioista ja tiedottaminen esim. tapahtumista.

Haluaisin myös tuoda sen esille, että Kiltoja on toiminut ennenvanhaan todella paljon ja se on toimiva järjestelmä, koska se ei toimi rahalla ja keskittyy esim. HKK keskittyy hampunkasvatuksesta opettamiseen, niin pahojen ihmisten olisi todella vaikeaa käyttää tällaista systeemiä hyväkseen pahoihin tarkoituksiin. Lisäksi, koska Kiltojen hierarkia perustuu tietämykseesi alasta, niin sinulla on juuri niin hyvät "ylenemismahdollisuudet", kuin jaksat opiskella: riippumatta syntyperästäsi, rahatilanteestasi tai mistään muustakaan, mitä yleensä pidetään menestyksen merkkinä babylonissa.

Siksi haluaisinkin, että juuri tällä forumilla suorittaisimme tieteellisen kokeen, ensi askeleen muodostaa Suomeen toimivampi järjestelmä opetukseen, yhteiskunnalliseksi rakenteeksi. Ja kun nyt ajattelemme asiaa tarkemmin, niin mitä HAITTAA tästä voisi olla? Hyötynä mainittakoon se, että jokainen pääsisi halutessaan nyt helposti vaikuttamaan yhteiskuntamme asioihin ja tehdä vaikkapa oman Killan. Minä olen itse saanut pelkkiä hyviä viboja Killoissa toimimisesta: ihmiset ovat olleet todella innoissaan ja monet ovat todella pistäneet aikaansa ja uhrautumistaan pyynteettömästi maailmanparantamisen puolesta!

Ja vielä, onko meillä todellakin joku muu mahdollisuus nyt alkaa tekemään asioita yhdessä? Vai uskooko joku vielä, että nämä pahat ihmiset muuttavat tapojaan, muuta kuin pakon edessä: kun vuosi 2012 pyyhkii pois heidän valheensa, kuin vesi paljastaa puhtaanvalkoisen paperin tummien vesivärien alta. Siksi, miksi emme muuttaisi nyt heti tapojamme pois siitä, että ainoa keino vaikuttaa yhteiskuntaamme on palauttaa papereita virkailijoille? Ei se ole asioihin vaikuttamista, se on papereiden antamista virkailijoille. Asioihin vaikuttamista on keskustelu ja puhdas, rehellinen työ.

Joten, keskustellaan aiheesta: mikä mietityttää Killoissa, mitä parannettavaa mielestäsi olisi, mitä tunteita Killat herättävät!

Savuisin terveisin,

- turisti, Kiltamestari

O