king britt rosiksessa 28.4

Back to tapahtumat O

sweet. täällä kunkku meno.

hyvän musiikin tunnistaa jatkuvan hymyilyn lisäksi siitä, että 80% yleisöstä on kolmikymppisiä äijiä. muuten valitettavasti tosi tyhjää - varmaan vappu pelotti porukkaa pois..?

Oli todella mukavat bailut ja jengi määrä juuri sopiva. ei paljon enemmän voi odottaa ennen vappua. kaikki jotka tietää King Britin suomessa ja oli mahdollista tulla oli kyl paikalla, King Britin tietää suomessa ehkä 100 ihmistä:). Ihmiset oli kyllä hyvällä päällä, bailut ei meinannut millään loppua. Kiitoksia kaikille hymy naamoille.

Eilen tuli mieleen et kyl tää Helsinki on pieni tuppu kylä, varsinkin viikko iltoina sen havaitsee, lauantai on meidän päivä jolloin kaikki haluaa ulos juomaan Kossua, ja vappun asaakin juoda 3 kossua, musasta viis:). No onnex on kourallinen jengiä jotka motivoi itseäni tekemään näitä tapahtumia. Mielummin kouralinen ihmisiä jotka nauttii musiikista koko illan kuin tupa täynnä Vappu haalareita. Mietitäämpä vertaus kohteena Tallina, jossa King oli soittamassa Keskiviikkona, noin 600 ihmistä oli mestoilla ja jengi lauloi tuttuja house biisejä mukana. Ollaan aika kaukana vielä tollaisesta menosta, puhumattakaan tukholman menosta viikolla. Niil on toisaalta scene joka on kymmen kertainen ja musa diggareitakin tuntuu olevan paljon enemmän, ja muutenkin pidempi historia klubi kulttuurissa. Esim Tallinassa soi deep house kaseteilta jo silloin bailuissa kun jengi fiilisteli viinyyliltä täällä helsinkissä 2 unlimitediä ja Mr Vainia...

Asiat vois olla toisinkin päin mutta tosiaan helsingin House/tekno/disco/ja ylipäänsä hyvän ja laadukkaan tanssimusiikin scene on todella pieni, foorumeilla käy paljon porukkaa tanssimassa mut ulkona niiitä ei hirveästi näy. Nyt en puhu siitä paljonko tiestoa tai PVDtä mennää katsomaan koska ne pitäis jo täyttää harwall areenan vaan siitä että jos esim semi isot nimet kuten Derrick May, Kerr Chabdler, Recloose, Carl Craig, Juan Atkins, Ritcie Hawtin, Marshal Jeffersson jne tulee mestoille niin aidosti kiinostuneoita on noin sadasta pariin sataa. MUt ne sadat on niin fiiliksessä et on kiva tuoda porukkaa vuodesta toiseen mestoille.
'
Kiitoksia paikalla olleille, oli nasta ilta ja paljon nättejä tyttöjä

Hyvää vappua niille jotka ei päässy paikalle. nähdään espalla:)

Ensi kerralla parin viikon päästä torstaina tuleekin Marshal Jeffersson. käykää kastomassa http://www.redbullnewtalentdjs.fi sivua ja pistäkää nauhaa tulemaan

Joo, Toni puhuu asiaa. Onneksi jaksatte vääntää, ja Rosiksen ohjelma rocks on. :)

Quote by miikkah
hyvän musiikin tunnistaa jatkuvan hymyilyn lisäksi siitä, että 80% yleisöstä on kolmikymppisiä äijiä

:laugh: Ehkä vuoden paras läppä! Ensin naurattaa, pienen mietinnän jälkeen melkein itkettää ja masentaa... ja sitten naurattaa taas. Traagista tai ei, mutta toi on aika lähellä totuutta tänä päivänä tässä maassa :scared:

Tonin kommenttia Helsingin tuppukylämäisyydestä voisin kommentoida niin, että teidän hiljaisten arki-iltojen ongelma on pienemmissä kaupungeissa (ainakin Turussa) jopa viikonloppuiltojen ongelma. Musaa friikkaavaa jengiä ei vain kerta kaikkiaan riitä tarpeeksi, jotta voisi kuvitellakaan saavansa useampaa sataa ihmistä samaan paikkaan. Spesiaali-ilta on yleensä jo iso tai kohtalainen menestys, jos paikalla 100 ihmistä (tai enemmän). Mutta kuten sanoit, mielummin kourallinen omistautunutta ja hyvin mukana olevaa jengiä kuin muutama sata "soita nyt hitto jotain toistakin levyä välillä!" -asenteella liikenteessä olevaa harhailijaa.

Itse en ollut tsekkaamassa King Brittiä ihan pelkästään käytännön syistä johtuen (etäisyys, matkoihin kuluva aika, arki-ilta...) vaikka olisikin tehnyt mieli (varmaan aika monella muullakin ei-helsinkiläisellä samantyyppinen tilanne). Toivottavasti kovin moni helsinkiläinen ei ole tullut niin mukavuudenhaluiseksi ja turtuneeksi esim. RG:n loistavaan tarjontaan, että jättävät muuten vain tällaisia iltoja väliin "koska kyllä niitä riittää tulevaisuudessakin" :)

Tallinnan skenen kehittyminen ja kasvu on kieltämättä aika ainutlaatuinen ja hieno juttu. Tai lähinnä asiassa ihmetyttää se mikä on mahtanut hyydyttää Suomen kuviot niin pieniksi. 90-luvun alussa lähtökohdat olivat kuitenkin aika samanlaiset sekä Tallinnassa, että muutamissa Suomen kaupungeissa (Hki, Tku, Tre). Kaikissa oli kourallinen superinnokkaita ja musaa seuraavia/ostavia DJ:tä ja bilejärkkäreitä ja innostunut ja vireä undergroundbileskene. Jossain vaiheessa Tallinnassa samat bileet vain alkoivat kerätä monikertaisia yleisömääriä. Ehkä siellä ei ollut sitä ennen kerrassaan *mitään* klubi- tai iltaravintolatarjontaa, jonka vuoksi edellytykset räjähtävälle kasvulle olivat paljon otollisemmat kuin Suomessa?

...

Kiitsa hyvistä bileistä Tonille ja muulle Rosse gee -posselle. Laatumusaa molemmilla puolilla ja hauskaa oli, kuten aina :)

O