Club U meets X-Rust, The Beginning / Mikkeli, King Creole

Back to tapahtumat O

vähän varauksella lähdin Mikkeliin ;) mutta meininki oli mitä kovin :) kiitos siitä yleisölle ja järjestäjille. sekä perjantai että lauantai rokkas mahtavasti. perjantain jälkeen oli olo sellainen ettei lauantai illasta voi tulla enää niin hyvä... väärässä olin :D

ehkä meitä nähdään täällä myöhemminkin.

Pe + La = 2 x :)

Laskekaa siitä..

Jep, harmittaa kun ei tullu lähdettyy. Perjantai meni töissä ja lauantaina oli niin katki, et 175 km ajomatka oli liikaa.. Ilmeisesti ollu aika laadukkaat kekkerit.

Club U kiittää kaikkia paikalla olleita ja järjestelyihin osallistuneita. Erityisesti X-Rustin poikia, loistavasta musiikillisesta annista molempina iltoina. Kyllä se mikkelikin näemmä osaa bilettää :excellent:

Seuraavan kerran Club U on pystyssä 2.2 keskiviikkona samaisessa paikassa. Tänä iltana musiikista vastaavat Dj't Wyvern ja Poliisi.
Keskiviikon bileet alkaa kello 20.00 ja loppuu 00.00, josta jatketaan Night Club Vaakunaan. Club U jakaa 50 ensimmäiselle bilettäjälle King Creolessa VAPAA liput vaakunan keskiviikon Dance Night tapahtumaan. (saattaa olla että näette sielläkin Club U:n poikia soittelemassa?? :happyroll: )

Jatketaan samaan malliin eli emme peri sisään pääsy maksua kyseiseen iltaan :)

Kivaa oli, kantapäässä muistuttaa 2e kolikon kokonen rakkula. Pari kännistä kuvaa: http://ihku.org/~ujin/Kuvat/Bilekuvat/Club_U_X_rust/

Tuolta löytyy muutama huono laatuinen kuva tapahtumasta...
http://koti.mbnet.fi/wyv10rds/clubU/

Quote by wyvern
Tuolta löytyy muutama huono laatuinen kuva tapahtumasta...
http://koti.mbnet.fi/wyv10rds/clubU/



Helvetti!
Eikö niitä ole lisää, tai jotain...
Tehän otitte kuvia niin perkeleesti!
Vaik olihan toikin aika kännikamerameininkiä.
Eip mittään oli kyl helvetin kova fiilis!!!
Vittu uudestaan! :)

O